Els millors bolquers per a gossos per a cada situació

Els bolquers reutilitzables són molt bons amb el medi ambient

Els bolquers per a gossos són un producte molt específic per tractar coses com la incontinència o la vellesa, però també per ajudar a entrenar els cadells a esperar a anar al bany i que no ens deixin la casa fa unes guineus.

En aquest article veurem els diferents tipus de bolquers per a gossos, així com els seus usos i alguns consells a l'hora d'escollir-los i utilitzar-los. Aquests són uns bolquers elaborats amb les mateixes característiques de protecció, control d'olors i confortabilitat que ja coneixes, però que s'ajusten a l'anatomia del teu gos.

Són d'un sol ús i vénen per talles sense incomodar la mobilitat, A més d'això, deixen espai lliure per a la cua i les dues potes del darrere, així que són ideals per evitar que els gossos que estan en plena adquisició d'hàbits, deteriorin les cantonades dels mobles o les parets de casa teva.

El millor bolquer per a gossos

Pack de 3 bolquers reutilitzables

Aquest pack amb tres bolquers per a gossos reutilitzables té tot el que necessiteu per evitar accidents i ensurts en tapisseries, catifes i sofàs. Estan fets d'una tela molt absorbent i tenen una banda elàstica a la cintura per poder subjectar-les millor. Estan especialment dirigides a gosses en zel (és a dir, amb la menstruació) i de mida més aviat petita, encara que hi ha disponibles diverses talles i models, des dels més seriosos als més cridaners (són molt cuquis els de dibuixets).

Als comentaris es destaca que, encara que són un producte excel·lent, només aguanta pèrdues, no grans quantitats de pipí.

Bolquers per a gossos mascles reutilitzables

Aquests bolquers no estan dissenyats per a femelles, ja que s'agafen com una mena de cinturó que els cobreix les parts pudentes. Evidentment, tampoc estan dissenyats per fer caca (de totes maneres els gossets no acostumen a anar de ventre en un bolquer tret que pateixin incontinència fecal), només pipí. Són molt còmodes, ja que pots ajustar completament amb el velcro, i tenen dues capes de tela per retenir el pipí. A més, estan disponibles en diverses talles i colors.

Bolquers d'un sol ús per a mascles

Amazon Basics sempre té productes de bona qualitat a molt bon preu, com aquest paquet amb 30 bolquers d'un sol ús per a gossos mascle. Poden ajustar-se fins a cert punt a la teva mascota, encara que has d'assegurar-te de la talla correcta fent una ullada al quadre amb les mides i les talles recomanades. El que té de bo aquest producte és que canvia de color quan el gosset s'ha fet pipí, de manera que sabràs al moment si toca canviar-lo.

Paquet de bolquers d'un sol ús Trixie

Trixie, la marca alemanya especialitzada en mascotes, posa a la teva disposició aquest interessant paquet de bolquers d'un sol ús per a mascles. Estan desenvolupats amb l'ajuda d'un veterinari, a més, tenen una banda elàstica per adaptar-los tant com sigui possible a la cintura del teu gos, a més de tenir diverses talles disponibles. A més, serveix per a pipís molt abundants.

Bolquer rentable per a femella

Un altre exemple de bolquers per a gossos, en aquest cas femelles, que pateixin d'incontinència oa qui els hagi vingut la regla. Aquest paquet porta tres bolquers inclosos que pots rentar a mà o màquina. S'ajusten molt bé, ja que porten una banda elàstica i velcro a banda i banda, a més d'un forat per treure la cua i que sigui el més com possible. Finalment, aquest producte està disponible en diversos models i colors.

Bolquer per a femelles super absorbent

Per als que tinguin una gossa amb problemes d'incontinència, iaquests bolquers d'un sol ús de la marca Trixie són ideals. Encara que alguns comentaris diuen que la talla queda justa, tots destaquen el seu gran poder d'absorció, ja que manté l'animal sec i, per descomptat, no traspassa. Tenen un forat per on passa la cua i que siguin més còmodes: per assegurar-te que el pipí no s'escapa per allà i ajustar-lo millor, enganxa els dos extrems del forat que sobrin amb una mica de cinta adhesiva (vigilant no agafar-li els cabells).

Empapadors per a gossets

Per acabar, un producte que no és un bolquer en si, però una cosa molt similar: un empapador. És com un bolquer d'un sol ús que es posa a terra perquè el teu gosset pugui fer les seves necessitats a sobre i no ho deixi tot perdut. Aquest no només absorbeix molt bé, sinó que té una bona mida i quatre adhesius per poder fixar-lo a terra i evitar que es mogui, de manera que així t'evites més ensurts. Com dèiem, són d'un sol ús i en cada paquet n'hi vénen 30.

Per què serveixen els bolquers per a gos?

Un gos amb un bolquer d'un sol ús

(Font).

Suposem que no cal que us diguem quin és l'ús dels bolquers per a gossos, encara que sí que pot ser útil per a companys de gossets primerencs conèixer les raons per les quals pot ser útil utilitzar-los. En tots els casos, però, és recomanable que si veus que el teu gosset té pèrdues el portis abans al veterinari per assegurar-te que rep el millor tractament.

 • Els bolquers són elaborats amb material resistent a les càrregues ia les olors. S'ajusten a el cos de la teva mascota ja que vénen en les talles S, L i XL.
 • Són ultra absorbents i n'hi ha tant per mascle com per femella, part de que són ideals per al zel de les femelles.
 • Aquests bolquers compten amb una forma ajustable a la cintura amb cinta adherent per evitar vessaments. El seu centre és totalment absorbent i compta amb vores que permeten la transpiració de l'animal sense incomodar.

La mitjana de durada d'un bolquer per a gossos és de sis a vuit hores segons la grandària i pes. Existeixen models sol ús i reutilitzables, aquests últims vénen en materials rentables o de tela amb una compresa interna per sostenir les càrregues.

La primera vegada que intentis posar al teu gos un bolquer és molt important donar-lo a olorar, ja que això dependrà si guanya la confiança o es resisteix a usar-lo.

És per això que és recomanable fer d'aquest primer bolquer XNUMX experiència plaent. Crida a la teva mascota i comença a jugar amb ell de manera espontània, a poc a poc permet que olfatee el material i comença a posar-se'l per les potes posteriors, després s'ajusta delicadament les bandes als costats sense fer-li mal.

A el principi caminarà amb cura per la sensació d'un material estrany sobre el seu cos, però poc a poc anirà acostumant.

Per a gossos grans

Quan un es fa gran li apareixen xacres, cosa habitual tant en les persones com en els animals. Els gossos que ja tenen una certa edat poden patir pèrdues d'orina, ja sigui perquè els és molt difícil sortir a fer les seves necessitats a l'exterior, perquè no poden controlar tan bé o per altres raons relacionades amb ledat.

incontinència urinària

La incontinència urinària no només apareix als gossos grans, també pot ser el símptoma de malalties que poden afectar tot tipus de gossos, per exemple, una infecció del tracte urinari, diabetis… Com dèiem, no et limitis a posar bolquers al gosset, porta'l al veterinari perquè decideixi a què es deu la incontinència i quin és el millor tractament.

Per entrenar cadells

Igual que els bolquers són necessaris quan els gossos es fan grans, a l'inici de la vida també són molt útils. Pots fer-los servir durant l'entrenament, per evitar que a la teva mascota se li escapi el pipí i la llegeixi, fins que aprengui a aguantar-se.

Donades les diferències anatòmiques entre gossos i gosses els bolquers són elaborats anatòmicament ajustables per a tots dos, En el cas dels gossos les bandes que s'enganxen i que es troben en les vores poden estendre o reduir-segons l'ample de la circumferència de la cintura del teu gos, mentre que en el cas de les femelles és molt més pràctic i còmode .

Per als cadells mascles són ideals quan comencen a fer les seves necessitats a casa; l'ús de l'bolquer evita els vessaments i procura que s'adaptin fàcilment a controlar-se fins que arriba el moment de la passejada.

Femelles en zel

Els bolquers també eviten que les femelles en zel vagin deixant taques per tota la casa, de manera que són un element habitual per als que tinguin gossos sense castrar, ja que és llavors quan a les gosses els ve la regla.

Ja sigui per a un gos chihuahua, un pagès o un maltès, el bolquer per a gossos és essencial per a un estil de vida saludable. Així que si ets amo d'un gos i no saps quant costen els bolquers o com col·locar-, la millor manera de descobrir-és considerant les marques, la raça i la mida de la teva mascota.

La mida del teu gos és vital per trobar el model de l' bolquer adequat que s'adapti a ell. Per fer això, mesura la cintura de la teva mascota i després consulta les instruccions per tenir el bolquer adequat.

Si estàs buscant un bolquer de gos gran, pots triar ràpidament un bolquer de mida L per gossos.

La morfologia de el gos és diferent segons el seu sexe, per això cal tenir en compte el sexe del teu gos (mascle o femella) per triar el bolquer que s'adapti millor. Les botigues de mascotes ofereixen una gran varietat de bolquers per a gossos.

Tipus de bolquers per a gossos

Bolquers de colors

Al mercat hi ha dos grans tipus de bolquers per a gossos, que poden resultar millor o pitjor segons les nostres necessitats.

 • Els bolquers d'usar i llençar acostumen a ser una mica més barats, però com que són d'un sol ús, són força perjudicials per al medi ambient. D'altra banda, si el teu gos té un problema pel qual hagi de fer servir bolquer durant poc temps, poden ser una opció a tenir en compte.
 • Els bolquers rentables estan fets de roba i són això, rentables. Tot i que és un rotllo haver d'estar pendents de rentar-los i són una mica més cars que els d'un sol ús, la veritat és que són molt millors per al medi ambient ia la llarga acaben sortint més barats, ja que es poden fer servir moltes vegades. Són ideals per als gossets que necessitin bolquers a llarg termini.

Per a gossos amb incontinència

Bolquer per a gos amb incontinència urinària, amb corretja per al ventre

Si estàs buscant bolquers que protegeixin a la teva mascota de la incontinència que puguin patir, et recomanem que busquis aquells models tipus pantalons que resulten bonics, pràctics i suaus.

Aquest model és un dels més usats per a gossos petits, Ja que s'ajusten bé i eviten vessaments pels seus primes potes. Recorda que quan el teu gos té una incontinència urinària, començarà a orinar a tot arreu sense voler fer-ho, així que ha d'usar aquest bolquer.

Aquest model té la particularitat de estar fet amb un teixit molt suau per oferir un confort òptim a la teva mascota. A més de la seva suavitat, també et sorprendrà el seu bon suport gràcies a un toc de qualitat i pràctica. Així que si aquest era el model que estaves buscant, el pots adquirir aquí.

Calcetes higièniques de cotó

gossa amb calcetes reutilitzable i rentable que es troba en packs de dues unitats

Per a un gos amb incontinència o una gossa en zel, res millor que aquests pantalons higiènics. De fet, l'ús higiènic d'aquestes calcetes poden protegir la teva llar; ja sigui el teu sofà, el sòl o els coixins.

Es tracta d'un model higiènic i confortable, A més de bonic per la teva mascota.

Agradable de portar, el teu gos el adoptarà immediatament gràcies a la seva suavitat. El principal avantatge d'aquestes calces és la seva tancament de velcro que ofereix una millor protecció.

És important que des del primer moment induzcas al teu gos a no tenir por o no resistir-se a seu ús, en la mesura que ho facis, més fàcil s'adaptarà i així sentirà una gran sensació de comoditat a l'usar-lo.

La talla es s'ajusta segons la mesura de la circumferència de l'estómac de la teva mascota, Podrà ser S, ML o XL. En definitiva, són unes magnífiques calcetes que no et decebran i les pots triar fàcilment fent clic aquí.

bolquers ecològics

Bolquer per Mascotes Ecològic

El mercat dels bolquers també ha procurat la utilització de materials més nobles que afavoreixin la cura i preservació de l' medi ambient i tot gràcies a materials com el velcro, els bolquers resulten ser més econòmics.

Cal tenir present que un nen utilitza més de 1000 bolquers en la seva vida i si a aquesta xifra li afegim ara l'ús dels bolquers per a les mascotes, augmentaria considerablement el nombre de material que es llança als espais naturals.

En aquest sentit es recomana a més de l'ús de bolquers ecològics, Bolquers que es puguin rentar, ja que disminueixen considerablement les deixalles. Aquests bolquers es troben a la talla S, en color rosa o blau i el pots trobar No s'ha trobat cap producte..

Consells a l'hora de posar el bolquer

Got amb bolquer de tela blava

(Font).

El fet posar el bolquer al nostre gos pot ser una mica confús, almenys les primeres vegades. Per això, aquests consells et poden resultar útils:

 • Comprova la talla abans de comprar-los. Un bolquer massa gran o massa petit pot resultar molt incòmode.
 • Assegureu-vos que es tracta del producte correcte, ja que hi ha bolquers per a mascles i femelles i fins i tot segons la raça.
 • Si no s'aguanta bé al seu lloc, considera comprar una mena d'arnès que serveix per ajustar millor el bolquer.
 • Canvia'l de seguida que la teva mascota ho embruti. A més de desagradable, si deixes el teu gosset amb un bolquer brut posat pot provocar irritacions a la pell.
 • Neteja-li el culet abans i després del canvi de bolquer amb una tovalloleta humida.
 • Acostuma'l al bolquer deixant que ho faci olor i donant-li premis mentre els hi poses.

On comprar bolquers per a gossos

Un bolquer d'un sol ús és ideal per a situacions puntuals

(Font).

Hi ha un munt de llocs diferents on pots comprar bolquers per a gossos, ja sigui en botigues especialitzades o de tipus general.

 • En primer lloc, en Amazon trobaràs una gran quantitat de bolquers de tot tipus, des d'un sol ús a rentables, per a femelles, mascles… a més, si tens contractat el seu servei Prime els tens a casa en molt poc temps.
 • Un altre dels llocs més habituals on comprar aquest tipus de producte són les botigues en línia per a animals com Kiwoko o BotigaAnimal. Allà no només tenen productes de gran qualitat, sinó que et poden assessorar en cas que sigui necessari.
 • Finalment, en alguns veterinaris també tenen bolquers i empapadors. Encara que és un dels llocs que acostuma a ser més car, també és on et poden assessorar molt millor, ja que es tracta de professionals.

Esperem haver-te ajudat a trobar els bolquers per a gossos perfectes per a la teva mascota. Digues-nos, el teu gos ha hagut de portar alguna vegada? Tens algun truc per posar-los o treure'ls? Quin tipus de bolquer us va anar millor?


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

 1. Responsable de les dades: Miguel Ángel Gatón
 2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
 3. Legitimació: El teu consentiment
 4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
 5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
 6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.