Redacció

món Gossos és un web que pertany a AB Internet, al que dia a dia des del 2011 t'informem de les races canines més populars i les que no ho són tant, de les cures que necessiten cadascuna d'elles, i, per si fos poc , t'oferim molts consells perquè puguis gaudir més i millor del teu company de quatre potes.

L'equip editorial de Mundo Gossos està format per un equip d'autèntics enamorats dels gossos, que t'aconsellarà sempre que ho necessitis cada vegada que et sorgeixin dubtes sobre la cura i / o manteniment d'aquests simpàtics animals considerats com un dels millors amics de la humanitat. Si estàs interessat en treballar amb nosaltres, completa el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.

editors

 • Mónica Sánchez

  Els gossos són animals que sempre m'han agradat molt. He tingut la sort de conviure amb diversos al llarg de la meva vida, i sempre, en totes les ocasions, l'experiència ha estat inoblidable. Passar anys amb un animal així només et pot portar coses bones, perquè donen afecte sense demanar res a canvi.

 • Nat Cirerer

  Gran amant dels animals i dels gossos grans com els huskies, he de conformar-me amb veure'ls de lluny per viure en un pis massa petit. Fan de perretes com Sir Didymus i Ambrosius o Kavik, el gos llop. La meva ànima bessona és un bover de Berna anomenat Papabertie.

 • Encarni Arcoya

  Des dels sis anys he tingut gossos. M'encanta compartir la meva vida amb ells i sempre intento informar-me per donar-los la millor qualitat de vida. Per això m'encanta ajudar a altres que, com jo, saben que els cans són importants, una responsabilitat que hem de cuidar i fer que les seves vides les passin el més feliços possibles.

antics editors

 • Lurdes Sarment

  Sóc una gran amant dels gossos i porto des que portava bolquers rescatant i cuidant d'ells. M'agraden molt les races, però no puc resistir-me a la mirada i als gestos dels mestissos, amb els qui comparteixo el meu dia a dia.

 • Susy Fontenla

  Porto anys sent voluntària en una protectora, ara tot el meu temps he de dedicar als meus propis gossos, que no són pocs. Adoro a aquests animals, i gaudeixo passant temps amb ells.

 • Antonio Carretero

  Educador caní, Formador personal i Cuiner per a gossos establert a Sevilla, tinc una gran vinculació emocional amb el món dels gossos, ja que provinc de família de ensinistradors, cuidadors i criadors professionals, des de fa diverses generacions. Els gossos són la meva passió i el meu treball. Si tens qualsevol dubte, estaré encantat de poder-te ajudar, tant a tu com al teu gos.

 • Susana godoy

  Vaig créixer envoltada sempre de mascotes com gats siamesos i sobretot gossos, de diferents races i mides. Són la millor companyia que pot existir! Pel que cadascú et convida a conèixer les seves qualitats, el seu entrenament i tot el que necessita. Un món apassionant ple d'amor incondicional i molt més que tu també has de descobrir cada dia.