Potes inflamades en gossos

Les potes inflamades són un símptoma que li passa alguna cosa al teu gos

La inflamació de les potes dels gossos, És un problema bastant comú per a aquests animalets. I encara que aquesta malaltia no sol ser perillosa o letal, depenent de les causes, si pot ser bastant incomoda i dolorosa, ja que com ho hem imagines, les peülles de l'gos són un lloc bastant sensible.

Generalment, les potes inflamades són causades per algun cos estrany que queda atrapat entre els seus coixinets o els dits dels peus de l'animal. De la mateixa manera, també poden ser causes bastant comuns, les ferides, els dits o ungles trencades, el constant llepar-se i mossegar-aquesta zona, o les picades d'insectes. És molt important, que davant el primer signe de dolor o de coixesa per part de l'animalet, tractem de veure els teus peülles, per observar què és el que li està passant. Si no trobem res a simple vista, però notem que el dolor persisteix, hem de portar com més aviat on el veterinari perquè li faci els exàmens pertinents.

Per brindar als nostres animals una atenció immediata et recomanem que segueixis els següents passos: primer que tot has de comprovar que els seus peus no tinguin cap tipus d'objecte atrapat entre els seus dits o els seus coixinets. Després, comprova que no hagin ferides punxants o algun tipus de picada d'insecte que pugui estar ocasionant-li la molèstia.

Si no pots veure cap tipus de problema o element atrapat en els seus peus, Revisa la pota de l'animal, per assegurar-te que no tenen cap tipus d'objecte que puguin estar causant-li inflor i dolor. Posa la peülla de el gos a remullar en una solució de sals minerals, amb aigua tèbia per netejar la ferida (si n'hi ha) i també per baixar la inflor. Si notes que hi ha una lesió o el teu animal segueix coixejant has de trucar a l'veterinari perquè et recomani què fer o perquè el portis quant abans on ell.

Què és la inflamació de les potes dels gossos?

Les potes d'un gos s'han de cuidar bé

Les potes dels gossos ia diferència dels nostres peus, són parts molt delicades del seu cos, Que poden fer-se mal per moltes causes.

Símptomes

 • coixesa
 • Gemecs quan toques la zona
 • inflamació
 • envermelliment
 • Perduda d'una part de la pell
 • líquid
 • Masses estranyes en les potes o tumors
 • sagnat
 • zones planes

Això és el que has de saber sobre les potes inflamades.

Quines són les causes de les potes inflamades?

Les potes inflamades no són una malaltia, Sinó que es consideren com una condició temporal, així com pot ser-ho la febre o la tos. Per això no hi ha una causa única que ocasioni que les potes dels gossos s'inflamin.

No obstant això, hi ha diversos factors que poden fer que les potes del teu gos comencin a inflamar i són els següents.

 • acte lesió: Generalment, els gossos solen llepar-se o mossegar-se les potes. No obstant això, en molts casos pot succeir que el frec continu o l'aplicació de molta força facin que les potes es comencin a inflamar.
 • objectes estranys: Els gossos a diferència de nosaltres, tenen els peus nus tot el temps i tot i que els coixinets de les potes protegeixen la membrana entre aquestes, segueixen sent vulnerables a diferents factors externs.
 • Coses com trossos de vidre, pedres i fins i tot un sòl molt rústic pot ocasionar que les potes dels gossos s'inflamin. El mateix passa amb les joguines de nens, objectes de cuina punxants, joies, etc.
 • Animals: Alguns animals poden ocasionar que les potes del teu gos s'inflamin, com ara els insectes. Generalment, els insectes solen picar als gossos, ja que aquests sempre estan en contacte amb la natura. Per això, el picada d'un insecte pot fer que tingui una inflamació petita a una inflamació més seriosa.
  Altres animals poden fer que les peülles del teu gos s'inflamin, com per exemple, si tens aus a casa i són agressives, pot ser que aquestes picotegin al teu gos. Igualment, els animals domèstics quan juguen solen fer-se mal, de manera que les potes del teu gos es poden inflamar.
 • ferides: Les ferides són conseqüència de la majoria de les causes anteriors i engloba bàsicament a gairebé totes les altres causes de potes inflamades. A l'igual que en el nostre cos, una ferida pot ocasionar que la pota del nostre gos s'inflame, ocasionant molt dolor.
 • Organisme: Hi ha races de gossos que són més propenses que altres a tenir inflamació en les peülles, ja que els seus organismes poden presentar condicions que facin propenses aquesta dolorosa afecció. Tals poden ser: disminució de l'hormona tiroïdal, augment de el nivell d'esteroides, desordres hormonals, etc.
 • altres causes: Bacteris, fongs, paràsits, poca neteja de la pell, càncer, cops i irritants en el medi ambient

Com prevenir les potes inflamades en els gossos?

Si el teu gos té les potes inflamades, porta-ho a l'veterinari

Bàsicament hi ha molts factors que poden ocasionar la inflamació de les potes en els gossos i que realment poden sortir-se del nostre control. No obstant això, a casa hi ha certes coses que podem posar en pràctica per fer que les potes dels nostres gossos no s'inflamin i aquestes són les següents:

Explora el teu gos constantment: No necessites que el teu gos es malaltia per fer-li una revisió, així que tracta de revisar-lo a l'mínim 3 vegades a la setmana detingudament i realitza una exploració ràpida del seu cos cada dia. Això és degut al fet que si bé les potes inflamades es detecten pel mal de el gos, hi ha moltes malalties que presenten els símptomes fins que està molt avançada, de manera que pots evitar una tragèdia amb la prevenció.

Explora molt bé que entre els coixinets no hi hagi objectes estranys i que no tingui cap tipus de picada o lesió. Les potes del teu gos generalment tenen molts residus, pel que és important que les sacsegis una mica abans d'anar a dormir, ja que algun d'ells pot introduir-se en la membrana o els coixinets.

Protegeix els coixinets del teu gos
Article relacionat:
Com cuidar les coixinets de l'gos?

No deixis objectes punxants a terra: Recorda que els objectes punxants poden causar ferides en les peülles del teu gos, per la qual cosa tracta d'evitar deixar objectes que sàpigues que ho poden fer mal a terra. Igualment, quan passegis amb ell, evita les zones on el sòl sigui molt rústic o on hi hagi molts deixalles, ja que algun es pot introduir en les seves potes.

Visita a l'veterinari: Recorda que hi ha causes orgàniques que poden ocasionar les potes inflamades al teu gos, per la qual cosa és recomanable que estiguis portant-ho a l'veterinari amb freqüència, ja que pots prevenir una malaltia o condició encara més gran.

Revisa el seu comportament: Si el teu gos llepa o mossega molts seves peülles, probablement és que alguna cosa li estigui molestant a la zona. No ho prenguis com un comportament normal i estigues sempre atent a tots els símptomes que presenti el teu gos, ja que poden indicar que alguna cosa està danyant a les seves potes.

Com tractar les potes inflamades?

Una vegada que saps quins són els símptomes, les causes i la prevenció de les potes inflamades, és moment que sàpigues com tractar aquest problema.

 • El primer que has de fer, quan notes que el teu gos té potes inflamades, és revisar molt bé quina és la causa que ho ocasiona.
 • Si està dins de casa teva i és una causa prevenible, elimina tots aquests factors que ocasionen la inflamació, perquè aquesta no se segueixi prolongant.
 • Si les peülles del teu gos tenen algun cos estrany, com per exemple estelles, vidres o pedres elimínalas de la zona i després desinfecteu. Si notes que la zona aquesta negra o morada o que amb el pas dels dies va canviant de color, acudeix immediatament a l'veterinari ja que això indica infecció.
 • Si notes embalums o petits tumors en les potes, no tractis d'eliminar-les per tu mateix, ja que això ha de ser fet de manera quirúrgica pel veterinari.
 • Si notes que té alguna ferida no molt profunda, desinfecta la zona i neteja-bé. Si les ferides són molt profundes o estan molt exposades, veu immediatament a l'veterinari.
 • La millor manera de netejar una pota infectada és amb solució salina. La solució salina és un excel·lent netejador que no ocasiona efectes secundaris i s'aconsegueix molt fàcil en qualsevol farmàcia.
 • No aplics pastilles o altres fàrmacs per al dolor en les potes dels teus gossos, ja que no saps com pot reaccionar el seu organisme. Si ja vas eliminar la causa de la inflamació, el dolor ira passant amb els dies.
 • Si notes que la pota del teu gos segueix inflamada o que no aconsegueixes saber la causa de la inflamació, va a el metge perquè realitzi una revisió exhaustiva.
 • Revisa també tota la cama del teu gos, ja que la causa pot estar una mica més amunt i assegura't que no hi hagi cap tipus de lesió.
 • Si la causa és una ferida, no desinfectes la zona i la cobreixis o intentis tancar-la per tu mateix, en cas que aquesta sigui molt gran.
 • Recorda que el principal tractament per a les potes inflamades és la Prevenció. Les membranes entre els dits de les teves gossos són molt delicades i tot i que estan protegides per les coixinets, poden ser propenses a patir lesions.
 • Si no pots extreure l'objecte que ocasiona la inflamació de la peülla del teu gos, porta-ho a l'veterinari, ja que les ferides i les causes orgàniques han de ser ateses per especialistes. Evita utilitzar pomades, anestèsies o cremes per al dolor, ja que l'organisme del teu gos no és igual a el nostre, pel que pots ocasionar una reacció adversa.

Potes inflamades per un esquinç

Com hem vist, hi ha moltes causes per les quals un gos pot patir, al llarg de la seva vida, d'aquest problema de les potes. No obstant això, alguns tenen una millor solució que unes altres, i sovint hauràs enfrontar a aquestes situacions.

Per això, volem donar-te la forma d'actuar davant el més comú relacionat amb les potes inflamades en els gossos. I el primer pot ser per un esquinç.

A l'igual que l'ésser humà, els gos també poden danyar-se les seves potes amb una mala trepitjada. Una torçada, un moviment brusc ... pot fer que que els lligaments de les articulació, així com les fibres musculars, es tensionen a punt de trencar-se de manera parcial o de manera total. I això provocaria, a més de dolor, el fet que les potes se li s'inflaran. El teu propi gos t'avisarà, primer amb la inflor, però a més coixejarà, tindrà molta sensibilitat a la zona (impedint que la toquis) i fins i tot estarà més estressat a causa de el dolor que sent.

Què fer si el teu gos té una inflamació a les potes per un esquinç? En aquest cas, la millor solució és portar-lo a l'veterinari perquè puga examinar la malaltia i sàpiga el grau d'esquinç que té (En alguns casos requereix d'una cirurgia si és molt greu). Això ho pot determinar palpant i fent una radiografia de la pota. Després d'això, el més normal és que el veterinari et recepti una sèrie de fàrmacs que calmaran el dolor i farà que baixi la inflamació. A més, haurà d'estar en repòs absolut durant uns dies i, transcorreguts, portar-lo a revisió per veure si es va curant.

Potes inflamades per pododermatitis

Una altra de les malalties que explicació la inflamació de les potes en els gossos és l'anomenada pododermatitis. Es tracta d'una inflor que es produeix en els espais interdigitals que té a les potes, és a dir, prop d'on hi ha les coixinets i els seus dits. Normalment, això és degut al fet que ha tocat alguna cosa, se li ha clavat algun cos estrany o bé té una lesió en aquesta zona. És molt habitual en gossos que solen córrer molt, fer salts o caçar, sobretot si van per zones de camp o on el sòl estigui brut i pugui clavar-pedres, espines, vidres, etc.

Entre els símptomes que et faran actuar, hi ha el fet que hi hagi un enrogiment per tota la zona de la pota, així com una inflamació, embalums petits, ferides, coixesa ... Tot això també pot ser un problema de mala circulació, d'un trauma (per un cop), d'una caiguda ... per això, el millor que es pot fer és acudir a l'veterinari perquè examini la lesió. Aquest el que farà serà observar bé la pota, de vegades fins i tot amb algun aparell de zoom per si tingués clavat algun objecte, o per un altre motiu.

En general, si la pododermatitis es produeix en diverses extremitats, és més senzill determinar que s'està davant d'aquest problema, però no té per què. Així, el millor és examinar la pell i el pelatge de la zona a la recerca de paràsits així com una anàlisi de sang i fins i tot una biòpsia.

Quant al seu tractament, aquest consisteix en antibiòtics, si és d'origen bacterià; antifúngics, si hi ha fongs, o antiparasitaris en cas que hi hagi paràsits. Quan es produeix per un cos estrany, es retira i es neteja la zona, administrant-alguns dies de medicació amb antibiòtics perquè no s'infecti.

Compreses fredes, sèrum i fins i tot sabó neutre poden ser altres opcions per alleujar a el gos el dolor que pugui patir.

Potes inflamades per artritis i / o artrosi

Lamentablement, els gossos també poden patir artritis i / o artrosi al llarg de la seva vida. Gairebé sempre apareix en edat avançada, però no vol dir que els joves no puguin patir-lo. I un dels símptomes és que les seves potes es inflamarán en diversos períodes. El dolor, poques ganes de sortir, inapetència, etc. poden ser símptomes que hi ha un problema.

De nou, la millor opció que tens és la d'acudir a l'veterinari perquè, a través d'un anàlisi de sang determini el grau d'artritis i / o artrosi que té el gos i et doni un tractament per a pal·liar d'alguna manera, o fins i tot per intentar aturar o frenar l'avança.

No hi ha una cura per aquesta malaltia, sinó pal·liatius que ajuden a suportar-millor. Pastilles d'àcid hialurònic així com antiinflamatoris específics poden ajudar al fet que, en els moments més crítics quan el teu gos té mal i se li inflen les potes, li alleugi. L'àcid hialurònic es pot prendre per força temps ja que és un suport per minvar les conseqüències de la malaltia.

No obstant això, pel que fa a l'antiinflamatori no convé abusar d'ell perquè, a la llarga, deixaria de funcionar i seria pitjor per al pobre animal.

Potes inflamades per al·lèrgia

Els gossos poden tenir les potes inflamades

Finalment, anem a parlar-te de com tractar les potes inflamades de l'gos quan aquestes són a causa d'una al·lèrgia. Normalment, les al·lèrgia que provoca que les potes s'inflin és perquè ha passat per alguna zona on, el frec ha generat una reacció en el seu cos. Pel que fa a el dolor, no sol tenir tant, i encara que pot molestar-li, no fuig que puguis tocar la zona, tot i que sí estarà adolorit.

També pot ser degut a una picada d'insecte o fins i tot a menjar que hagi ingerit i per a la qual és al·lèrgic, de manera que la inflamació de les potes pot ser un símptoma de problemes.

En tot cas, el primer que cal fer és rentar amb aigua, i si pot ser amb sabó, tota la zona amb l'objectiu d'eliminar la substància que pugui estar provocant el problema. En molts casos, un cop fet això, i a l'cap d'unes hores, a inflamació desapareix. Però, si no és així, o la teva mascota té dificultats per respirar, ho fa malament o notes que se li infla la gola, de nou hauràs d'acudir a l'veterinari i amb caràcter urgent.

Aquest examinarà la pota per veure si pogués haver-se allotjat algun cos estrany que sigui el causant de la inflamació. És possible que et recepti algun tractament, bé amb cremes o amb pastilles com antihistamínics o glucocorticoides, per veure com reacciona l'animal i si comença a desaparèixer la inflamació.

Per descomptat, no cal dir la importància de saber a què és al·lèrgic teu gos per evitar tornar a exposar-lo a una situació igual. A vegades les al·lèrgies poden ser suaus, però aquestes revesteixen major gravetat segons com es comporti la teva mascota.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

 1. Responsable de les dades: Miguel Ángel Gatón
 2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
 3. Legitimació: El teu consentiment
 4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
 5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
 6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

 1.   Arleen González va dir

  El meu gosset és un yorkshires té una patica posterior inflamada i el veterinari no li aconsegueix la causa, ara va començar a l'altra patica, li envio esteroides, lpiarlw la pota diàriament i un unguento que té Betametasona. Estic desesperada, algú pot ajudar-me a guarir-li la seva patica si us plau? Gràcies !!!

 2.   Fiorella va dir

  Hola Arleen
  Just ara també em passa el mateix amb el meu gosset Yorkshire i li va succeir al dit de la pota del davant. El que vaig fer ahir que li va començar: rasureu la zona. Deixi remullar la poteta per un minut en sals i aigua tèbia, perquè no aguanta més. Aquest procediment 3 vegades pel dia. Posterior ho fregui amb coto que contenia alcohol (em mordio perquè tenia una rascada que s'havia obert) va tornar a remullar en les sals. El s'assequi la pota amb assecadora de cabell i aquest ben sec, li apliqui crema triple acció: antibiitico, antiinflamatori i antimicòtic. Li vaig posar una gasa i amb base de espongeta en els seus coixinets de la pota, vaig fer com fos una botita i cobriment tot perquè no surti esparadrap. I ara en segon dia de tractament ia la zona in flamada ja no està vermella i es aquesta assecant, com pelant aquesta zona. I ja camina i corre..Me llepa d'agraïment i em borda perquè vol sortir a passejar ... però ho porto tot carregadet. Temo se li s'inflami. Deixi passar 5 dies.
  No vaig poder portar-lo a l'veterinari ja que per on visc sol atenen dissabte migdia i fins dilluns esperar, em moro ...

  1.    Arleen González va dir

   Gràcies Fiorella! Una pregunta, quin tipus es sals li vas tirar a l'aigua ????

  2.    Arleen González va dir

   Gràcies Fiorella !!!! Una pregunta, quines sals li vas tirar a l'aigua ???

  3.    preses va dir

   hola fiorelka, volia preguntar-te com és el nom de l'antiinflamatori i el antimiotico, doncs el meu gosset, és un Bichon maltes va rebre un cop de altre gosset i li fa mal la part de la cuixa i crec que se li va inflamar una miqueta i es queixa, agrairia em asesoraras i em donessis els noms per tractar-lo, gràcies i una salutació.

 3.   Claudia va dir

  Hola
  La meva gossa té les quatre potes inflades és una rottweiler de 8 anys, es mou poc menja poc .Cada tant també té convulsions .La veterinària vi només li va donar un diürètic però no millora No sabem q fer Gràcies

 4.   isabel va dir

  hola tinc un gosset que es diu tedie, té la seva pota molt inflamada té 1 any, no sabem q fer

 5.   arlene va dir

  Sento dir-los que el meu Yorkie va morir aquest dimecres 09 de març quan justament feia 9 anyets, ningú li va curar la pota, assumeixo que les medicines li van afectar algun òrgan i li va venir una infecció que el va matar ... Vaig parlar amb una amiga que és odontòleg i em diu que en persones quan s'inflamen les cames és ronyó, penso que li va venir una septicèmia i ja no hi havia res a fer, els suggereixo li facin un examen exhaustiu de sang per descartar ronyons, fetge etc. Estic destrossada.

 6.   Alonso va dir

  hola, el meu gos se li han inflat les 4 potes. estan ben inflades i les ungles sembla que li cauran. aquesta malalt i no vol menjar res. li hem donat vitamines i li hem curat les potetes perquè té algunes ferides puces. però segueix igual. nose que tendra ???

 7.   Jeny va dir

  Hola, tinc una maltes i té les potes inflades i ben colorides, se les net i li fet antibiòtic però no li baixa la hinchason i li fan mal, si algú em pot dir que una altra cosa fer l'hi agradeceria. gràcies

  1.    Claudia va dir

   Hola Jeny. El meu nom és claudia meva gossa tenia el mateix era en lad potes de davant li renti primer amb aigua tèbia no calenta .sense sabó després es les s'assequi bé i el veterinari em va dir que li fregués amb tocs suaus amb iode a el dos per cent fins que se li tregui la inflor i el color rosat de les seves Paticas i t'explico quecle va servir perquè anteriorment li havia fet fora crema vetcuten i hexider i res el més barat va ser el que em va servir o sigui el iode a l'dues per cent. Att claudia des Colòmbia.

  2.    Rosa va dir

   Et suguiero que vagis a el Dr de gossos i preguntis per un examen de sang per veure si el seu ronyó aquesta bé

   1.    beatriz va dir

    gràcies claudia per la orientació meu gos li va caure un bloc a la pota de davant i se li va inflar

 8.   Naily Anthonela va dir

  hola serà que si us plau m'ajuden o em recomanen que donar-li o fer-li al meu gosset a la pota del darrere és que un carro el atropellament i té la pota colpejada que em poden recomanar gràcies

 9.   Julien Noguera va dir

  Bon dia el meu gosseta té 4 mesos i mig d'edat i se li va inflamar la cuixa inicialment, després se li va anar expandint la inflamació i avui va aparèixer amb la pota dura i no pot ni aixecar-se ... algú pot ajudar si us plau !!

 10.   Gabriela va dir

  Les potetes de la meva gosseta estan inflades i estan ben separades però pot caminar nc que té però el més estrany és que pot caminar normal

 11.   Miguel va dir

  La terramicina és molt bona per a les infeccions en les potes

 12.   Miguel va dir

  La terramicina en Spray ús veterinadio En el tractament de ferides superficials de tot tipus d'animals com infeccions podals i QUIRUGICAS Laboratoris zoetis pregunta al teu veterinari

 13.   Helga va dir

  Hola el meu gosset fa estona q té les potetes inflamades és un doushaund ja li van fer exàmens i fa servir farts xampú per a la seva afeccion fins i tot el menjar és per al·lèrgics i no sana potser el més simple li faci efecte verad

 14.   Yovana va dir

  Tinc un gosset de 9 mesos és l'encreuament d'un pitbull amb american buling i té les Paticas d'endavant inflades ... plora molt xke li fa mal ... si us plau algú em pot dir k puc fer ...

 15.   CENEIDA va dir

  El meu gosset es diu Botines i els seus Paticas es van inflar massa, tot i no surt tot i el tractament de l'veterinari que va ordenar, ja que una triple amb antibiòtic, antihistamínic i un altre, però com en dos dies no rebaixa, avui recorreguda a un medicament CASOLÀ que és el carbó activat, i ja li vaig donar perquè segons diuen els veïns el gosset es pot morir i els carnavals van fins al dimarts que obren farmàcies i jo visc en una sendera.

 16.   Jose va dir

  El meu gos té una ferida en part de darrere de la pota profunda es la va guarir li poso una gasa amb espaladrapo per protegir la sense prémer i es punxa la mà ke puc acer

 17.   Maria José va dir

  El meu pagès es diu Airon i té 11 anys i des de fa un temps va cada vegada pitjor amb les potes davanteres se li s'inflamen els coixinets i això l'ha portat a que se li separen els dits, ja el porti a l'veterinari. Però em preocupa una inflamació de les mans que va ha anat a més. Que li puc posar

 18.   Jorge Escobar va dir

  Els veterinaris haurien de publicar sobre els riscos dels gossos a les zones selvàtiques on abundadn vespes, formigues i altres insectes verinosos, aranyes, INVESTIGAR sobre la serp pudridora i els seus efectes a l'contactar les mans i potes dels gossos.

  Que medicines són les més aoropiadas per iniciar a casa mentre s'aconsegueix l'ajuda de l'Profesionak.

 19.   monica va dir

  hola bona tarda tinc un shnauzer mini ja el se li va partir una ungla de la pota posterior esquerra i li fa mal a l'posar la pota a terra i des hi ha no menja i la hi passa vomitant el que menja que puc fer gràcies

 20.   Lurdes va dir

  Hola Mònica,
  El primer que has de fer és portar-lo a l'veterinari, ja que pot ser que se li hagi quedat un tros d'ungla dins de la carn i es pot haver infectat.
  El meu consell és que li portis a veterinari com més aviat millor.
  Salutacions.

 21.   Sebastià Elgueta López va dir

  Hola, tinc un basset hound de 4 mesos i per accident jugant amb ell li vaig trepitjar molt forta la pota 'esquerra davant. Va cridar i plorar desesperadament, així que el va portar immediatament a l'veterinari, el qual el va examinar i va descartar una fractura. Li va injectar antiflamatorio i el va deixar amb el mateix, però en pastilles per 5 dies. Ja han passat 2 dies i el meu gosset encara coixeja, no es queixa a l'caminar i camina de bon ànim. Menja i pren aigua sense problemes, però coixeja i tracta de no donar suport la seva pota afectada. Estic molt preocupat, tant de bo em poguessin orientar. Gràcies.

  1.    Mónica Sánchez va dir

   Hola Sebastià.
   A vegades ens preocupem massa pels nostres peluts 🙂. És una cosa completament normal, i demostra el molt que els volem.
   Però sí, una trepitjada els fa mal molt, però si no hi ha fractura amb el pas dels dies es recuperen sense problema.
   Una salutació.

 22.   Marcela va dir

  Hola fa uns mesos al meu pitbull de dos anys li noti que no podia mantenir-se dempeus i plorava i les seves potetes estaven inflades com si tingués un líquid dins d'elles, el porti a l'vet i li van treure exàmens i van donar amb que tenia erliquia, bé ha estat un llarg tractament des de llavors i realment un malson bo ara ja està bastant recuperat, però des d'ahir noto que se sent una mica baix d'ànims, el cos li tremola, les potetes no sé si és la meva idea però se les veig una miqueta inflades i tinc por que torni a recaure, la seva veterinària que el veu em va recomanar que li injecti un suposat tractament, que no em diuen el nom però suposadament fa que netegi la sang de erliquia i que se li posarà cada dos mesos, que no la cura, simplement la manté adormida i neteja la sang, ahir li va posar aquesta injecció ja que tinc por que es torni a emmalaltir accepti, em va advertir que probablement defequi amb una mica de sang, o voti una mica de sang pel nas però és po r que la erliquia es torna a activar per sortir de el cos, algú sap sobre aquesta medicina? o hi ha un veterinari per aquí perquè em digui si és veritat sobre aquesta medicina misteriosa, diuen que és nova i que els veterinaris no opten per dir-los als seus clients ja que és molt cara i moltes persones no tracten als seus gossos que pateixen de erliquia com es deu, ja que el tractament de erliquia és massa costós, en poques paraules la veterinària em va dir que no sol dir-los d'aquesta medicina als seus clients perquè saben que si a la justa poden tractar a les seves mascotes amb aquesta malaltia que podran costejar aquesta nova injecció, i que només el fan servir en casos extrems i per a clients que volen veure sa a les seves mascotes que es preocupen realment per elles.

 23.   alejandro Zuñiga va dir

  el millor remei per a la inflor i picor de les seves coixinets és la següent:
  una cullerada gran de civada natural + una cullerada i mitja de bicarbonat de sodi mòlts molt finament a la liquadora, de seguida afegir aigua suficient per a submergir la poteta.
  submergir la poteta de l'gos a la solució per espai de 5 a 8 minuts i després només treure l'excés d'humitat amb una tovallola. és recomedable col·locar collaret isabelino mentre té el tractament, esoto l'ajudés enormement a disminuir la inflor i picor aquest tractament és recomanable aplicar-tres a quatre dies per setmana i notessis gran millora en la teva mascota, espero serveixi

 24.   CAROLINA va dir

  Hola tinc 2 gossets pincher i lamentablement avui va morir un, va estar malalt també a causa de les paparres no hi va haver manera d'eliminar-li col·loquem la vacuna i el meu marit es dedicava a netejar ia col·locar-les el líquid per eliminar-les, però es va anar consumint a poc a poc ia perdre pes, dràsticament fins que avui va morir cansat i amb les potes inflades, em queda només la femella. Però necessito que m'ajudin que puc fer amb les paparres per eliminar-les perquè es multipliquen i reapareixen AYUDAAAA !!!

 25.   Carmen va dir

  Tinc in bulldog Ingles es Li s'inflen Les potes Li. Poso aigua tèbia amb vinagre i sal see like. Desinflen in Poc però després segui

 26.   Sofia Frost va dir

  meu gosset té inflada la pota i també aquesta vermella, li fa mal quan li toquem la seva poteta i crida també
  i també aquesta coixejant nose que esloque tingui li vaig defensar que una pomada però sembla que se li a inflat mes i jo nosabia asta ara que leei l'evitar de posar pomades i cremes de dolor

 27.   Adriana va dir

  Bon dia, tinc una pastor alemany de 6 anys que es mossegava molt la pota, la porti 2 cops
  a l'veterinari,
  radriografia, etc ... res i la gossa igual a l'intentar comprendre que era la causa un noi em va dir que la seva gossa estava igual però coixejava que podia ser dolor articular per això no sortia a les radiografies. Ell em parlo de Cissus de mascosana, que al seu gossa li havia tret la coixesa i el compri.
  Compri la cura d'1 mes per provar i vagi tela. La meva gossa va començar a córrer ia deixar de mossegar-se la pota.

 28.   Daisy Carolina Trujillo Bonaga va dir

  Hola el meu gosseta té problama de ronyó i entenc que per això té les potetes inflamades, li estic dandofurosemida. L'assumpte és que no només una ferida pot causar la inflor, hi ha altres causes, Gràcies