Quantes vegades a el dia he de treure al meu gos?

Passeja al teu gos diverses vegades a el dia

Quan vam decidir portar a un gos a viure amb nosaltres, és important que des del primer moment comencem a ensenyar-li a que no ha de fer les seves necessitats per tota la casa. Alguns opten per ensenyar-li que tenen un lloc a la casa destinat per a aquest propòsit, mentre uns altres prefereixen ensenyar-lo a que ha d'esperar i fer les seves necessitats fora.

És per aquest motiu que el dia d'avui anem a parlar-los una mica sobre cada quant hem de treure al nostre gos perquè faci les seves necessitats. És important destacar que les sortides varien amb l'edat, ja que no sempre serà la mateixa quantitat. A el principi quan els gossos són cadells, segurament com qualsevol nadó o nen petit requerirà anar moltes més vegades que un gos adult.

Tenir un gos saludable a través de l'alimentació i l'esport

Gossos fent esport amb la seva humà

La bona alimentació en els gossos els dóna energia, bon creixement, pelatge i dentadura saludables i evita que pateixin de diferents malalties.

Així que tenir un gos saludable marca la diferència entre un gos feliç i un que no ho és. Però la salut no ho és tot, ja que un gos necessita sortir per estar en contacte amb el seu entorn, Amb altres persones i fins i tot amb altres animals, així que quan no es té molt espai en un lloc, cal treure a passejar a el gos perquè es distregui, s'exerceixi i faci les seves necessitats.

Passejar a un gos porta molts beneficis per a ell

Pot exercitar correctament

En espais petits, un gos no pot córrer o caminar amb suficient llibertat, De manera que va movent amb menys freqüència les seves extremitats, el que ocasiona atròfia muscular primerenca

Es relaciona amb altres gossos

Totes les espècies de l'món necessiten relacionar-se amb la seva mateixa espècie, ja que a l'igual que nosaltres necessitem relacionar-nos amb altres persones, els gossos necessiten relacionar-se amb altres gossos. Això permet que pugui jugar amb llibertat, es reprodueixi i no senti por per la seva mateixa espècie.

gos feliç
Article relacionat:
Com aconseguir que el meu gos sigui sociable?

Fa les seves necessitats

Hi ha moltes persones que estableixen llocs específics a casa on els seus gossos poden anar a l'bany. Però hi ha altres que no tenen el suficient espai per designar un bany perruno, de manera que prefereixen educar els seus gossos perquè facin les seves necessitats només quan els treuen a passejar.

Això evita males olors dins de la casa, Sobretot en llocs petits. Per descomptat, això no vol dir que has de deixar les deixalles del teu gos tirats al carrer quan el treguis a passejar.

Porta una bossa amb la qual puguis recollir les deixalles i posteriorment puguis llençar-los.

Coneix el seu entorn

En general, els gossos són adoptats des de molt aviat, De manera que s'acostumen a que el seu entorn natural sigui l'apartament o casa on viuen.

Si a un gos no se li passeja amb freqüència, vera el carrer com un lloc perillós a què ha de témer. En canvi, has de passejar al teu gos perquè senti curiositat pel món que l'envolta, deixant de banda la timidesa i la por pel que hi ha al seu voltant.

Així és, passejar al teu gos porta molts beneficis per a ell i probablement ho facis amb freqüència, però la pregunta que la majoria dels propietaris de gossos es fan és la de totes les vegades que han de passejar als seus gossos. Per descomptat, no hi ha un paràmetre específic que s'hagi de seguir a l'hora de passejar un gos, ja que cap gos és igual a un altre, de manera que la freqüència de passejos va variar entre un i altre.

No obstant això, hi ha algunes recomanacions i coses que has de prendre en consideració a l'hora de passejar un gos. Per això, en aquest sentit, li donarem alguns tips amb els quals pots passejar al teu gos segons la seva edat.

Consells a l'hora de passejar un gos segons la seva edat

Els gossos joves han de sortir més vegades que els adults

passejant cadells

La majoria de les persones a l'adoptar un gos, ho fa tot i que són cadells. Els cadells estan aprenent sobre de tot el món que els envolta, de manera que has de dedicar-li temps al teu nou cadell per ensenyar el que necessita saber.

El primer que has de fer és assegurar-te que la teva cadell rebi totes les seves vacunes, Ja que pot ser mortal per al sortir al carrer sense protecció en el seu organisme. Una vegada que aquest vacunat, està a punt per sortir al carrer i aprendre de la seva nova rutina.

Quan el treguis a passejar, has de ensenyar-li a que ha d'anar a l'bany. Per descomptat, és normal que potser orini dins de la casa, ja que encara està aprenent, però a poc a poc i amb paciència, aprendrà que el lloc per anar a el bany és al carrer. El que has de fer és prendre en compte la quantitat de temps que triga el teu cadell a anar a l'bany, Perquè puguis anticipar-te això, i així s'acostumi a anar a el bany al carrer.

Els cadells són molt actius, de manera que voldrà passejos freqüents per cremar energia. Pots passejar al teu cadell fins i tot més de 4 vegades a el dia, De manera que podrà conèixer més del carrer. Això és molt important, ja que a mesura que el gos creix, si no coneix prou el seu entorn, vora al carrer com un lloc curiós i tractés d'escapar, o pot també veure-la com un lloc perillós i no voler sortir a ella.

Passejant a un gos adult

Una vegada que el gos ha crescut i ha après la seva rutina de passeig, ara has de procurar que tingui total benestar. Recorda que no tots els gossos orinen amb la mateixa freqüència, a l'igual que no tots aguanten la mateixa quantitat de passejos.

Per això, si el teu gos orina, per exemple 4 vegades a el dia, no pots passejar-4 vegades al matí i després esperar que fins al dia següent no vulgui anar a el bany, ja que els gossos necessiten anar a el bany en el moment en què sentin ganes, Ja que poden anar a l'bany dins de la casa o apartament.

És per això que és summament important que dediquis el temps necessari a passejar al teu gos. Es recomana que passegis a un gos adult al menys 90 minuts a el dia i tu decideixes de quina manera ho distribueixes.

Per descomptat, el més recomanable és 30 minuts al matí, migdia i tarda o nit.

Passejant a un gos ancià

Els gossos ancians tenen la mateixa necessitat de passejar que els gossos més joves. No obstant això, potser ja no tinguin la mateixa energia que els gossos més petits, però així i necessiten entretenir-se, interactuar i estar en contacte amb el seu entorn.

Probablement, si tens un gos ancià necessitis passejar més vegades, Solament que en intervals de temps més curts, ja que els gossos grans ingereixen molt més líquid, De manera que senten més necessitat d'anar a l'bany.

Recorda que són més febles, per la qual cosa no has de permetre que altres gossos intentin jugar amb ells de maneres brusques. Vés amb compte amb els dies molt calorosos, ja que el teu gos pot deshidratar més ràpid que els altres.

Paséalo amb freqüència, però durant menys temps, ja que els gossos majors busquen més el descans en llocs tranquils. Així i tot, les passejades freqüents van ser ben rebuts per ells i en definitiva t'ho van a agrair.

Quantes vegades a el dia he de treure de passeig a l'gos segons la seva grandària

¿Tres passejos? ¿Cinc? ¿Vuit? ¿Dotze? ¿I de quant temps? ¿I és igual el tipus de gos? Segur que totes aquestes preguntes te les has fet sovint. I si busques per Internet, veuràs que hi ha moltes respostes a totes elles.

Realment, no podem dir-te les vegades que has de treure de passeig al teu gos. Perquè és el teu gos. Tu el coneixes millor que ningú, saps quant de temps pot aguantar a casa teva, quant les seves necessitats, i quant necessita exercitar-se. Hi ha gossos de raça petita que es posen molt nerviosos si no els treus diverses vegades a el dia; i altres en canvi no volen sortir de la casa més que cinc minuts. Després hi ha els gossos que necessiten més exercici que altres, com els de raça gran o gegant, i que les seves sortides s'allarguen bastant en el temps.

Per això, la informació que et deixarem a continuació, no és exacta, has de adaptar-lo a la teva mascota, tant per la seva edat com també per com és. Però sí et pot servir perquè vegis la mitjana de cada raça de gos.

Així, si tens:

Un gos de raça gegant

Aquests gossos necessiten exercitar-se, sobretot per no engreixar de més. Per això, es recomana que el treguis un mínim de 80 minuts a el dia. Pots distribuir-los com vulguis, però que al menys estiguen aquest temps fora de casa. Si és més, i pot córrer, moure, jugar ... molt millor.

En el cas que, dins de la seva llar, no pugui penes moure, llavors et recomano que augmentis aquests minuts a el dia. ¡Necessita cremar energia i els gossos de mida gegant tenen molta!

Un gos de mida gran

Per als gossos d'entre 22 i 40-50 quilos, uns bons 120 minuts a el dia t'ho agrairan. Sí, hem posat més minuts que els anteriors, però perquè considerem que els de mida gegant no estan en un pis, sinó més en una casa amb terreny per moure.

Però si no és així, ja pots aplicar aquesta xifra també per a ells. Aquests minuts es poden distribuir al llarg del dia: per exemple, al matí treure-10 minuts abans d'anar a la feina), a l'migdia 30 minuts, ia la nit 80 o 90. No passa res per treure-una mica més a el dia , sempre que no ho descontrols massa.

Un gos de mida mitjana

Aquests són potser els gossos habituals a les cases, i no necessiten sortir molt, amb uns 60 minuts a el dia tenen més que suficient. Això equival al fet que, si hi ha tres sortides, les facis de 20 minuts cadascuna aproximadament.

Un gos petit o toy

Les races petites també han de sortir. Molts amos prefereixen no fer-ho, sobretot els toys perquè no s'embrutin o agafin malalties, però el passeig és molt necessari. I aquest ha de ser de uns 50-60 minuts diaris. I un altre apunt, que aquest passeig sigui realment amb ells caminant, no agafats en braços, ja que es tracta que s'exerciten, es moguin i també es relacionin amb altres animals.

La nostra recomanació és que, amb aquestes races, el passeig sigui més curt, perquè es cansen més que altres races, de manera que cal treure-ho una mica més sovint (quatre-cinc vegades).

I si el trec més vegades de les habituals per a la seva edat?

També hi ha el supòsit en què el treguis molt més del normal. De fet, és una situació per la qual ha passat, i igual que et recomanen menjar de tot, però sense passar-se, aquí passa alguna cosa semblant.

Quan treus a un gos de manera constant, el primer que provoques és que la teva mascota es descontroli. Recorda que els gossos són animals de costums. Saben l'hora en què t'aixeques, coneixen la teva rutina. I s'adapten a ella.

Però, ¿i si de sobte la canvies? I si això influeix en les vegades que van a sortir al carrer? Doncs arriba un punt en que no saben què fer. es posen més nerviosos, estan irritables, ansiosos ... perquè no saben realment si vas a treure'ls, si toca passeig, si ja no el treus més ...

No només afecta el seu estat mental, sinó també a l'físic, perquè a l'sortir a passejar més vegades, fa que el gos s'acostumi i quan no es fa, pots trobar-te amb sorpreses com que faci les seves necessitats a la casa.

Per això és tan important que, a l'hora d'establir els passejos, sempre es segueixi un horari fix. És la manera en què l'animal pugui controlar els seus esfínters.

Consells per passejar al teu gos

Treu al teu gos de passeig diverses vegades a el dia

A l'sortir amb el teu gos, has de primer tenir certs estris amb tu, ja que sempre es poden presentar algunes necessitats per part d'ells, com es presenten amb nosaltres.

Per exemple, has de sortir amb una mica d'aigua, Ja que els gossos, sobretot els més joves, cremen molta més energia, de manera que tendeixen a deshidratar més ràpid. Porta bosses plàstiques, per si el teu gos realitza les seves necessitats al carrer, ja que hauràs de recollir-les i tirar-les a les escombraries.

No oblidis portar joguines, ja que els gossos sempre estaran a la recerca d'entreteniment. Una cosa tan simple com un pal o una pilota poden transformar un passeig senzill en una de les millors sortides per jugar del teu gos.

Recorda que el teu gos també s'esgota, de manera que no has de fer passejades molt llargs. Així mateix, els gossos surten a passejar per fer-te companyia i per entretenir-se. No expliquis com un passeig seure en un cafè i amarrar a la pota de la cadira la corretja del teu gos.

Si no estàs acostumat a tenir al teu gos sense corretja no ho facis, sobretot si és molt petit, ja que els gossos més joves són més juganers i curiosos, A més que estan aprenent les coses que deuen i no han de fer, de manera que si ho deixes sense cadena, probablement escapament o corri.

Article relacionat:
La importància de passejar a el gos amb corretja

A l'hora de sortir, tracta de no forçar al teu gos a què es relacioni amb algun altre animal o persona que ell no vulgui, ja que això pot crear-li inseguretat i fins i tot pot fer que es mostri agressiu contra l'altra part.

Sempre mantingues al teu gos prop a l'creuar el carrer, Per evitar qualsevol tipus d'accident.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

 1. Responsable de les dades: Miguel Ángel Gatón
 2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
 3. Legitimació: El teu consentiment
 4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
 5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
 6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

 1.   Florència va dir

  Com és el màxim que aguanta un gos de 1 any ?. El meu cap a dins fins que sola va decidir fer fora. Però de vegades agunta fins a 8 hs o més. Tinc por que li faci mal. O s'acostumen? Gràcies.

 2.   naty va dir

  Si no està boja es va a tornar boja traient a el gos 12 cops a el dia o almenys quedarà pensant tot el dia en el pipi de el gos .. que consells tan pendejos i irreals

 3.   maria del mar va dir

  hola el meu gos Budy és un mini pincher, té ara onze mesos i no aguanta les tres sortides que vaig començar fa unes setmanes, i hem hagut de tornar una altra vegada a les quatre salidas.Es normal que no aguanti i he de ser pacient i insistir amb les tres sortides?

 4.   Martina va dir

  A mi, en canvi del que diuen els comentaris, em va servir. Nose perquè diuen que fa fàstic, molt bonic article no serà, parla de cada quant pixen i Cagan els gats, òssia, que volen que la noia parli de les roses en el seu article! A mi em va servir molt, Gràcies? !! !

 5.   LICETH817 va dir

  doncs tant l'article com els comentaris dels prengués com concejo perquè el meu marit em va regalar una gosseta de tan sols un mes, tinc un mes de tenir-la, o sigui que té només dos mesos però mai havia bregat amb una, i si ho admeto estic desesperada d' tanta popo es fa com 10 vegades a el dia o maas, a partir de demà posaré en practica el de treure-la al carrer com a mínim 3 vegades a l'Diaa el de 12 és una exageració ... chaitoo bona sort a tots 😉

 6.   Perla va dir

  A mi em sembla un bon article ... ja que és lògic treure a un gos cadell diverses vegades a el dia per no donar-li oportunitat de fer i si sabeu ell mateix aguantarà fins al seu pròxim passeig ... A més hem de tenir en compte que una mascota és una gran responsabilitat i requereix temps si desitges educar-lo i si no doncs ... a netejar a cada ratobla casa. Salutacions?

 7.   pot va dir

  Jajaja no doncs em espanti, jo el trec només una hora a el dia i juga i fa les seves necessitats, el meu gos té 2 anys, potser depengui de l'edat.

 8.   dama va dir

  Sou uns irrespectuosos i mal educats. Que penseu que l'autora no té raó no us dóna dret a insultar-la, si les vostres experiències són diferents ja que són diferents i ja està, no passa res. Ella no us ha insultat a vosaltres, només ha intentat compartir el seu coneixement amb la resta de gent, la qual cosa és molt lloable. I no parlem de les porqueries que heu escrit ... serà això millor que l'article que heu llegit ?? Estic segura que a cap de vosaltres us agradaria toparos amb gent que us parlés així. Una mica d'educació i saber estar us calia.

 9.   Ni tant poc i massa va dir

  Però com vas a treure a passejar a el gos 12 cops? De veritat que aquest fanatisme proanimalista us aquesta absorbint la sesera a més d'un encara que veient el perfil de l'auto no em sorprèn.

 10.   Verónica va dir

  Que desagradables els comentaris, per demas de mal educats ... en fi gent baixa i grollera hi ha a tot arreu ... per comentar això millor no comentar res. Els meus respectes a l'autora.

 11.   Roko va dir

  Estic d'acord, tinc un golden de dos mesos, i si vols acostumar-lo a que faci les seves necessitats fora de la casa has de treure-ho a mínim cada dues hores, quan dormi, quan coma i en la nit t'has de levant ar també per treure-ho, seva bufeta no aguantarà més de tres hores sense evacuar, si et fa mandra treure-doncs deixa que cagui tota la casa o aconsegueix un gat, o no tenir mascota

 12.   Miguel va dir

  Jo tinc un cadell de 6 mesos que l'adopti amb 4 i les primeres setmanes el treia 12 cops o més perquè s'acostumés a anar a el bany fora i dos d'aquests passejos eren d'1 hora, ara mateix el va treure 6 vegades i segueixo mantenint passejos llargs, jo sac a mo gos amb la màxima que aquest temps és per al, per gaudir i jugar, tot i que cagui o mee a el segon de sortir de casa ens vam quedar una estona a que gaudeixi. Això de treure-que el deixi anar tot o per a casa em sembla una barbaritat, tenir gos comporta una responsabilitat i els que heu estat uns mal educats no hauríeu de tenir animals, perquè a l'semblar us importa més el vostre melic que la resta de món.

 13.   vall va dir

  Pobres gossos amb gent així a com s'expressen així són! millor NO TINGUESSIN GOSSOS. si ella diu que cal treure'ls 12veces no es refereix a passejos llargs es pot sol a el front de la casa i es tracta de cadells! fins que ja el gosset aprengui a associar que només ha de fer la necessitat fora de la casa, això és sentit comú però no entenen i millor tractar malament a què els dóna el consell. això es diu niciesa. corregeix o aconsella a l'neci i et tractarà malament ho diu la mateixa bíblia

 14.   Lia va dir

  Em va encantar la nota. Les persones que pensen que aquesta boja que va realitzar aquests consells és perquè no tenen sentiments simplement, així com vaig llegir en un dels comentaris- si van a ser així és millor que ni gossos tinguin.

  O que? Quantes vegades vostès van a el bany? El gos és un ésser viu com nosaltres que ha d'anar a l'bany.

  Estan tots bojos!

  Estimo el teu post! Gràcies a això tinc en compte més Coses???

 15.   Ernesto va dir

  Molt bo i gràcies per l'article. Suposo que qui es queixa esperava llegir que n'hi ha prou amb treure a l'animal un cop a el dia. De el text s'extreu que ells són éssers vius amb el mateix sistema d'expulsió de líquids que els humans. Tu també et pots aguantar però no és ni el recomanable ni el mes agradable. Cal adaptar-se a l'edat de l'animal. Gràcies! Em va ajudar molt

 16.   Eiling va dir

  És increïble com la gent llegeix sense comprensió lectora i sobre opina de manera malsana sobre el que va creure entendre. L'autora enlloc de l'article diu que cal treure a el gos 12 vegades. Només va esmentar la paraula «dotze» en una interrogant.
  Gent, llegeixin, analitzin i interpretin abans d'opinar i criticar.
  Per la resta, em va semblar molt bon article.