Krim asu moisturizing kanggo paws lan irung

Moncong uga bisa garing

Sanajan koyone konyol, krim moisturizing kanggo asu perlu banget kanggo njaga kulit kewan sing alus., tanpa redness utawa gatel lan, mesthi, hydrated. Sanajan bakal gumantung ing sawetara faktor (kayata cuaca utawa sanajan asu sampeyan wis operasi bubar) kanggo mutusake yen perlu utawa ora, kunjungan menyang dokter kewan kudu dikunjungi yen kita pengin mesthekake yen asu kita pancen bener. perlu iku.

Mulane dina iki kita ora mung arep menehi saran moisturizer paling apik kanggo asu sing sampeyan bakal nemokake ing Amazon, nanging kita uga arep kanggo pirembagan bab faktor liyane related kanggo topik iki, contone, apa krim moisturizing kanggo, apa gejala asu sing perlu iku saiki, lan apa sing kudu kita tindakake yen kita curiga sing iki kasus. Kajaba iku, kita uga menehi rekomendasi iki kirim related liyane babagan carane nambani irung garing.

Moisturizer paling apik kanggo asu

Krim ndandani pad

Yen asu sampeyan wis retak bantalan paw, jinis krim iki bakal nindakake banget uga minangka ndandani, nutrishes lan hydrates pad. Dirancang khusus kanggo bagean awak iki, krim kasebut pancen organik, mula mung ngemot bahan alami kayata lenga alpukat utawa mentega shea. Iku becik kanggo nyegah ciloko ing dina sing paling adhem utawa paling panas ing taun kasebut. Kajaba iku, gampang banget kanggo aplikasi, sampeyan mung kudu nyelehake tangan sampeyan, disebarake lan ngenteni kulit nyerep (sampeyan bisa nggunakake dolanan utawa nambani kanggo ngganggu asu yen perlu).

Paw lan balm irung

Digawe saka beeswax putih lan macem-macem jinis lenga (zaitun, klapa, lavender, jojoba ...), balm iki soothes iritasi ing paw pads lan moncong. Kerjane kanggo asu lan kucing, ora beracun, mula ora ana sing kedadeyan yen dilat, lan dianjurake kanggo nggunakake loro utawa telu seminggu. Kajaba iku, ora ninggalake noda ing lantai.

Krim regenerasi organik

Yen paws utawa moncong asu utawa kucing sampeyan garing, krim sing nyenengake lan regenerasi iki bisa dadi apik kanggo hidrasi supaya nyaman lan lembab maneh kanthi cepet. Iki digawe saka produk organik, kayata lavender, klapa lan minyak camellia, uga lilin tawon. Iku ora beracun, mung drawback iku rada greasy lan bisa noda ing lantai.

Paw krim karo lilin

Kita wis pirang-pirang ngomong babagan merek Jerman Trixie, khusus ing produk kanggo pets. Ing kasus iki, nawakake 50 mililiter krim moisturizing kanggo paws ing rega unbeatable, awit iku watara 4 euro. Tanpa mangu-mangu, iku pilihan sing apik yen sampeyan ora nglampahi akeh moisturizer, uga digawe karo beeswax, ora beracun lan gampang banget kanggo aplikasi. Iki minangka produk sing migunani banget kanggo nyegah kekeringan lan kobong saka panas utawa kadhemen.

balm irung

Krim kabeh-alam iki moisturizes, nglindhungi lan soothes irung pet. Ora beracun lan digawe saka bahan alami kayata minyak kembang srengenge, mentega shea, lilin tawon, vitamin E, lan lenga zaitun. Ora duwe wangi supaya ora ngganggu asu lan aplikasi luwih gampang lan nyenengake. Disaranake nggunakake kaping pindho utawa kaping telu dina, utamane ing wulan sing luwih adhem.

moisturizer saben dina

Produsen nyaranake nggunakake krim iki, ing tangan liyane rada luwih larang tinimbang rata-rata, sapisan dina kanggo njaga paws lan irung pet sampeyan hydrated lan alus. Iki digawe saka bahan-bahan alami kayata lenga zaitun, lenga klapa, lenga vitamin E, lilin candelilla, mangga lan shea butter, ditambah ora ana rasa buatan lan ora beracun.

Krim kanggo nglindhungi bantalan

Kita rampung karo krim liyane sing dirancang khusus kanggo moisturize bantalan asu. Iku becik kanggo nglindhungi saka panas, iku uga gampang banget kanggo sijine lan ora ninggalake sikil lengket. Kajaba iku, bahan-bahan kasebut alami lan kelas siji: arnica, aloe vera, shea butter lan lenga almond manis.

Apa moisturizer asu?

Pelembab asu dianggo kanthi apik kanggo bantalan

Moisturizer asu persis padha karo moisturizer manungsa, krim sing dirancang kanggo lembab kulit kewan., mung sing digawe saka unsur liyane sing cocok kanggo asu kanggo nggunakake aman wiwit, contone, yen sampeyan sijine krim manungsa ing irung asu, kang ora sadar dilat lan ora sengaja ngulu, karo apa banget bisa sing aran ala. .

Ing sisih liyane, kaya asu wis biasa ditutupi rambut, Krim biasane ditrapake ing wilayah kayata irung utawa bantalan paw, ing ngendi kulit garing luwih katon.

Kanggo apa moisturizer iki?

Moisturizer iku penting ngredhakaké asu saka sensasi gatel sing bisa nyebabake kulit garing, contone:

  • Ing wilayah sing adhem banget utawa panas banget, suhu bisa njalari asu duwe kulit garing banget, sing banjur gatel lan, kanthi scratching, nyebabake tatu.
  • ing alergi uga bisa nyebabake kulit dadi garing lan gatel.
  • Ing sisih liyane, yen adus kakehan utawa kakehan asu uga bisa berkembang kulit garing.
  • Dadi, yen sampeyan kurang gizi uga bisa nyebabake kahanan iki.
  • Kadhangkala yen asu wis ma marang nettles utawa sawetara tanduran iritasi liyane, moisturizer bisa ngilangi gatal.
  • Pungkasan, yen asu sampeyan bubar operasi moisturizer bisa hydrate tatu lan nggawe kurang bothersome.

Carane katon kulit garing?

Priksa karo dokter hewan kanggo mangerteni yen asu sampeyan butuh pelembab

Yen sampeyan ora yakin yen asu sampeyan duwe kulit garing utawa ora, deleng seri gejala sing bisa dadi sabab saka masalah iki: sing paling umum yaiku kewan sampeyan terus-terusan ngeruk. Petunjuk liyane yaiku yen dandruff (sing ora luwih saka potongan kulit garing sing metu saka kulit) katon, utamane yen sampeyan ndeleng ing pinggul utawa mburi.

Apa sing kudu ditindakake yen asu duwe gejala kasebut?

Temenan, yen ana gejala kasebut, mesthine ora diabaikan, sawise kabeh, bisa uga ora dadi kulit garing, nanging masalah liyane, kayata infeksi jamur. Ing kabeh keadaan, Sing paling disaranake yaiku nggawa asu kasebut menyang dokter hewan supaya bisa menehi katrangan babagan solusi sing paling apik.. Kadhangkala bakal dadi krim antibiotik, liyane sawetara obat liyane: elinga yen krim sing disaranake, sanajan ditujokake kanggo kewan kasebut, dudu obat-obatan, mula nglamar mung bisa menehi relief sedhela (sawise kabeh, krim jinis iki mung ngilangi bagean. gejala) lan asu sampeyan butuh liyane.

Apa unsur alami sing kudu ngemot krim pelembab kanggo asu?

Paws bisa garing amarga owah-owahan suhu

Pisanan, iku paling apik kanggo mesthekake yen produk sing arep tuku cocok kanggo asu lan non-beracun. Sabanjure, waca label kanggo ngerteni jinis pelembab sing ana. Ing antarane sing paling umum (lan paling alami) sampeyan bakal nemokake:

Minyak

Minyak minangka moisturizer sing paling penting, amarga, antara liya, ngandhut omega-3, sing njaga hidrasi kulit. Kanggo nggawe solusi krasan dhewe, sampeyan bisa ngencerake 5 nganti 10 sendok teh lenga ing banyu sing wis diresiki lan ditrapake sapisan dina.

Minyak klapa

Minangka sampeyan bisa mbayangno, lenga minangka agen pelembab sing apik, lan lenga klapa ora terkecuali. Nyatane, akeh krim ngemot unsur iki amarga nyegah infèksi jamur lan meh ora ana efek samping, saéngga sampurna kanggo asu sing nandhang alergi.

aloe Vera

Lidah buaya uga minangka tanduran sing migunani banget, kanggo manungsa lan kewanPramila umume ditemokake ing kabeh jinis krim, apa sing dadi pelembab, sawise kena sinar srengenge ... Lidah buaya mbantu nyegah gatal lan nyuda rasa kobong ing kulit uga hidrasi.

Avena

Pungkasan, bahan liyane sing umum banget ing krim lan malah sampo kanggo asu yaiku oatmeal, amarga mbantu nyegah gatal lan hidrasi kulit. Ing sisih liya, sampeyan bisa nggunakake tempel krasan ing kulit asu dhewe yen sampeyan kudu metu saka alangan, sampeyan mung kudu nyampur oatmeal lan banyu. Nanging, ati-ati supaya ora dipangan, amarga sanajan ora beracun, luwih becik ngontrol kabeh sing dipangan pet.

ngendi kanggo tuku moisturizer kanggo asu

Asu nuduhake irunge

Kaya biasane ing jinis produk khusus iki, Ora umum golek krim pelembab kanggo asu ing endi wae, lan sampeyan kudu menyang toko khusus.. Contone:

  • En Amazon, raksasa elektronik, sampeyan bakal nemokake kabeh jinis moisturizers kanggo kabeh rasa. Kajaba iku, sampeyan bisa dipandu dening komentar pangguna, sing bisa migunani banget yen sampeyan nggoleki sing spesifik banget.
  • Ing tangan liyane, ing toko khusus kayata Kiwoko utawa TiendaAnimal sampeyan uga bakal nemokake jinis produk iki, sanajan mbudidaya sing padha kathah duwe macem-macem liyane ing web saka ing toko fisik, kang, Nanging, bisa nyedhiyani sawetara bantuan yen sampeyan bingung.
  • Akhire, sanajan padha ora duwe ing kabeh dokter kewan, tansah, tansah, sadurunge nglamar krim sembarang iku luwih apik sing takon dokter hewan, sing bakal ngandhani yen pancene perlu, yen masalah iku mergo utawa ngendi sampeyan bisa njaluk krim sing paling cocog karo kabutuhan.

Krim moisturizing kanggo asu iku, tanpa mangu, soko liyane migunani saka iku bisa katon ing kawitan marketing utawa yen sampeyan wis tau asu. Dakkandhani, krim apa sing sampeyan gunakake kanggo njaga kelembapan kulit asu? Apa sampeyan nyaranake salah sawijining dhaptar? Apa sampeyan mikir yen ana sing kudu dicritakake?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.