6 panganan alami paling apik kanggo asu

Mangkuk kebak panganan alami

Milih panganan asu alam sing paling apik yaiku petualanganPanganan segawon ora penting kanggo njaga supaya sehat lan sehat. Panganan alami minangka pilihan sing apik banget (sanajan, kita wis ngelingake, luwih larang) kanggo menehi panganan segawon kanthi cara paling apik, utamane sing ora duwe sereal lan saiki wis modis.

Ing artikel iki Kita bakal weruh merek panganan asu alami sing paling apik, kita bakal ngomong babagan pro lan kontra lan, pungkasane, kita bakal menehi sawetara tips babagan apa sing kudu dipikirake nalika milih feed siji utawa liyane. Yen sampeyan kasengsem ing topik iki, disaranake sampeyan mriksa artikel liyane iki 7 panganan asu paling apik. Dadi, yen sampeyan seneng karo topik iki, terus maca!

Panganan alami sing paling apik kanggo segawon

Orijen Asli kanggo segawon

Yen ana feed sing dianggep minangka raja raja ing antarane panganan asu alami, mesthine Orijen. Kanthi pesen sing jelas banget, asu minangka karnivora lan mung diet panganan mung kanggo daging, dudu pengganti utawa liya-liyane, perusahaan Kanada iki wis nyiapake produk sing apik banget. Iki digawe saka daging pitik, kalkun, lan daging iwak sing seger, lan ngemot daging lan protein luwih akeh tinimbang bahan liyane (kaya sayuran). Kajaba iku, kabeh produk saka peternakan Kanada sing tanggung jawab lingkungan.

Salah sawijining poin negatif saka produk iki yaiku rega (salah sawijining sing paling dhuwur ing pasar).

Pilihan panganan asu alam

Yen Orijen durung rampung ngyakinake sampeyan, ana akeh merek feed alami liyane sing apik banget, kaya sing bakal dideleng ing ngisor iki.

Aku mikir alami kanthi ngontrol bobot

Kanggo asu sing duwe masalah bobot, disaranake banget merek Akana, sing sejatine mbakyune Orijen. Sanajan rada murah, kualitase ora bisa dibantah, amarga kalebu mayoritas bahan seger kayata pitik lan kalkun. Ing antarane bahan-bahan kasebut bisa ditemokake sawetara sereal kayata alfalfa lan sayuran kayata bayem utawa labu. Kanthi kontribusi sayuran iki, digoleki, saliyane kanggo ngilangi sereal sing mbebayani, kanggo ngganti gula alami kanggo nyegah supaya asu ora lemu.

Aku mikir kanthi venison lan bison tanpa sereal

Taste of the Wild uga minangka pilihan sing apik kanggo menehi asu. Sanajan ing dhaptar bahan sampeyan sawetara persentasi ora kejawab kanggo ngetrapake kontene jumlah sing ana ing saben bahan, komposisi feed kasebut apik banget, amarga adhedhasar daging bison, wedhus lan daging rusa. Kajaba iku, duwe macem-macem jinis rasa liyane tinimbang merek liyane lan ora duwe sereal.

Aku mikir hypoallergenic karo beras

Yerbero minangka perusahaan sing ana ing Zaragoza dhasar merek panganan alami kanggo bahan-bahan kayata protein unggas sing wis garing lan sing ora ngemot gandum. Dadi, iki produk sing cocog kanggo kewan sing alergi karo gluten, amarga dhasar kalebu beras lan dudu sereal kayata gandum. Kasunyatane, ulasan babagan produk nyoroti kinerja sing apik kanggo asu sing ana masalah kasebut.

Panganan alami kanggo anak kirik

Kita bali menyang merek Akana, wektu iki nyaranake macem-macem panganan kanggo anak kirik cilik sing bobote nganti 7 kilo nalika wis diwasa. Ora diraguhi iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo miwiti mangan kirik saka awal kanthi diet sing tepat, adhedhasar pitik, kalkun lan iwak seger, sawetara sayuran lan ora ana sereal. Kajaba iku, ukuran gandum kanggo panganan utamane cilik kanggo nulungi anak kirik.

Panganan adhedhasar pitik alami

Merek Edgard & Cooper uga duwe panganan asu alam sing apik banget. Saliyane macem-macem rasa (salmon, bebek, venison ...) feed Edgard & Cooper ora ngemot sereal lan macem-macem khusus iki, digawe saka pitik, kalkun, apel, lan wortel, dirancang khusus kanggo weteng sensitif. Kajaba iku, uga kasedhiya ing panganan udan kaleng lan ing bentuk pate supaya sampeyan lan segawon beda-beda. Tanpa mangu-mangu, merek sing apik banget, saliyane ora paling larang, sampeyan bisa tuku ing Amazon minangka tuku berulang kanggo ngirit 5% saka total rega.

Cara milih feed alami sing paling apik kanggo segawon

Kanggo milih, ing antarane macem-macem jinis panganan asu sing bisa ditemokake ing pasar, sing paling apik kanggo asu sampeyan, trik kasebut aja nganti sampeyan terbawa dening fotone tas sing apik banget, nanging ing apa sing diarani ing label.

  • Saenipun, feed bakal adhedhasar daging. Goleki feed sing persentase dhuwur iki, lan sing paling penting, kanthi sifat sing seger utawa dehidrasi.
  • ing pengganti daging (ditulis ing feed ing umume kasus kanthi "daging" sing sederhana) mbebayani banget, amarga cenderung nggawa bagean kewan sing ora dipangan asu, kayata wulu, kulit utawa cucuk. Tepung uga ora disaranake, sanajan kewan apa wae, amarga wis apik banget.
  • Sanajan jumlah cilik, ora mbebayani banget luwih becik manawa pakan ora nggawa sayuran utawa sereal. Minangka karnivora, segawon ora butuh nutrisi sing disedhiyakake. Iki digunakake utamane kanggo "nambah" kroket kanthi produk sing luwih murah tinimbang daging. Sabanjure kita bakal nggedhekake babagan topik iki.

Sereal ing panganan asu

Gandum ora apik banget kanggo segawon

Salah sawijining debat paling anyar ing jagad panganan asu yaiku sing nyatakake sereal, salah sawijining bahan sing paling umum ing panganan asu, ora apik kanggo asu sampeyan. Lan, sebagean, dheweke bener.

Asu keturunan srigala lan, kaya kewan ingon liyane (kayata kucing) padha babar pisan karnivora, lan dheweke nganti manungsa wiwit main pola diet. Amarga alasan iki, pakan nganggo basa sing ora gumantung karo serealia nanging daging wis disaranake banget. Mesthine, rega kasebut bisa ditemokake, amarga, kaya sing sampeyan bayangake, daging luwih larang tinimbang sereal.

Dadi, sereal umume digunakake kanggo nyuda biaya panganan segawon. Nanging, ana sereal sing luwih apik tinimbang liyane. Contone, gandum minangka salah sawijining sing paling ora disaranake, amarga ing wektu sing suwe bisa nyebabake kesehatan asu sampeyan, nyebabake alergi amarga lem sing ana. Yen sampeyan kudu milih sereal, wenehake beras, amarga paling gampang dicerna lan paling ora mbebayani.

Banyu lan pakan alami

Asu nyawang

Ana prekara sing penting banget kanggo sampeyan elinga nalika sampeyan menehi panganan asu yaiku, adhedhasar protein, luwih penting tinimbang sadurunge yen kewan kasebut hidrasi cukup. Mula, segawon kasebut kudune duwe akeh banyu.

Apa sing kudu dipikirake nalika milih feed

Asu mangan saka mangkok sing diangkat

Pungkasane saiki sampeyan ngerti kabeh rahasia kanggo milih panganan asu sing paling apik Sampeyan bisa ngrampungake keputusan sing apik kanthi njupuk sawetara tips:

Umur

Pisanan, Sing paling penting sampeyan kudu milih nalika milih feed utawa feed liyane yaiku umur asu, amarga ora bakal mangan padha nalika kirik kaya nalika wis diwasa. Amarga tuwuhing lan masalah kesehatan, komposisi pakan cenderung beda-beda, lan mulane umur minangka salah sawijining faktor utama kanggo njupuk keputusan.

Kabutuhan

Bisa uga asu sampeyan kudu menehi pakan jinis kéwan duwe masalah kesehatan ing kontrol. Mula, aja manut saran saka dokter hewan. Kanggo kabutuhan liyane, contone kanggo ngontrol kabotan, sampeyan duwe pilihan lan merek tanpa wates.

Senengane segawonmu

Ora mung kesehatan sing kudu dimupangatake ing asu segawon kita: rasa uga ana sing bisa diandharake. Pilih feed sing ngerti dheweke seneng Lan, yen sampeyan bakal ngganti merek, pilih salah siji saka kulawarga sing padha (contone, yen sampeyan seneng pitik, feed sabanjure uga adhedhasar manuk iki).

Ekonomi

Pungkasan, amarga lara, kadang kita ora bisa menehi feed luwih rega. Dadi sampeyan bisa milih merek sing luwih murah, nanging tindakake pandhuan sing wis diwartakake ing ndhuwur (umpamane, yen sampeyan kudu nggawa sereal yaiku beras) saengga ingon-ingonmu kewan apik.

Endi sing tuku panganan asu alami

Anjing sedhih ing jejere bokor kosong

Sanajan ana pirang-pirang papan sing didol feed, kadang-kadang angel ditrapake lan golek panganan alami sing paling disenengi kanggo sampeyan lan, mesthine kanggo kewan kewan. Antarane papan sing paling umum sing bakal ditemokake:

  • Amazon, kanthi pilihan pakan alami sing apik banget saka merek utama (Akana, Orijen…) lan, Kajaba iku, pangiriman gratis lan dina sabanjure yen sampeyan duwe opsi Perdana. Opsi iki cocog banget yen sampeyan ora pengin nggawa panganan munggah lan mudhun.
  • Toko online khusus kayata TiendaAnimal utawa Kiwoko dheweke uga duwe akeh panganan alami. Saliyane merek utama, biasane duwe label feed alami dhewe, pilihan sing apik yen sampeyan pengin nyetel rega.
  • Pungkasan, ing lumahing amba Uga ana sawetara feed alam sing disaranake, sanajan ora duwe macem-macem, lan kanggo saiki, feed umure, adhedhasar sereal, menang.

Milih panganan asu sing paling apik cukup rumit, sanajan kita ngarep-arep bisa nggampangake sampeyan kanthi milih produk lan sawetara tips. Kandhani, apa sing sampeyan pikirake babagan feed alami? Apa merek sampeyan menehi asu? Apa sampeyan duwe pengalaman sing apik? Elinga yen sampeyan bisa menehi komentar babagan komentar apa sing sampeyan karepake!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.