Сузана бодој

Секогаш растев опкружен со миленичиња како сијамски мачки и особено кучиња, од различни раси и големини. Тие се најдобрата компанија што може да постои! Така, секој ве поканува да ги знаете нивните квалитети, нивната обука и с everything што им треба. Возбудлив свет полн со безусловна loveубов и многу повеќе што и вие мора да ги откривате секој ден.