Нат Серезо

Голем lубител на животни и големи кучиња, како што се хаски, морам да се согласам да ги гледам од далеку затоа што живеам во премногу мал стан. Фан на кучиња како Сер Дидимус и Амбросиј или Кавик, кучето волк. Мојата сродна душа е планинско куче од Берне, по име Папабертие.

Нат Серезо има напишано 53 статии од февруари 2021 година