Lourdes Sarmiento

Unë jam një adhurues i madh i qenve dhe kam shpëtuar dhe kujdesur për ta që kur isha i veshur me pelena. Më pëlqejnë shumë garat, por nuk mund t’i rezistoj pamjes dhe gjesteve të mestizos, me të cilët ndaja ditën time.