Mónica Sánchez

Qentë janë kafshë që gjithmonë më kanë pëlqyer shumë. Kam pasur fatin të jetoj me disa njerëz gjatë gjithë jetës sime dhe gjithmonë, në të gjitha rastet, përvoja ka qenë e paharrueshme. Të kalosh vite me një kafshë si kjo mund t'ju sjellë vetëm gjëra të mira, sepse ato japin dashuri pa kërkuar asgjë në këmbim. Për këtë arsye vendosa t'i përkushtohem të shkruaj për ta, të ndaj pasionin dhe njohuritë e mia me qendashës të tjerë. Në artikujt e mi do të gjeni këshilla, kuriozitete, histori dhe gjithçka që duhet të dini për t'u kujdesur dhe për të shijuar mikun tuaj më të mirë me gëzof.