Nat Qershi

Një adhurues i madh i kafshëve dhe qenve të mëdhenj si lëvore, unë duhet të pranoj t'i shoh nga larg sepse jetoj në një apartament shumë të vogël. Tifoz i qenve si Sir Didymus dhe Ambrosius ose Kavik, qeni ujku. Shoku im i shpirtit është një qen malor Bernez me emrin Papabertie.