Susy fontenla

Unë kam qenë vullnetare në një strehë për vite me radhë, tani duhet të kushtoj gjithë kohën time qenve të mi, të cilët nuk janë të paktë. Unë i adhuroj këto kafshë dhe më pëlqen të kaloj kohë me ta.