Susana Godoy

Jam rritur gjithmonë i rrethuar nga kafshë shtëpiake si macet siamez dhe veçanërisht qentë, të racave dhe madhësive të ndryshme. Ata janë kompania më e mirë që mund të ekzistojë! Pra, secili ju fton të njihni cilësitë e tyre, trajnimin e tyre dhe gjithçka që ju nevojitet. Një botë emocionuese plot dashuri të pakushtëzuar dhe shumë më tepër që duhet të zbuloni çdo ditë. Që i vogël jam magjepsur nga të mësuarit për sjelljen, shëndetin dhe mirëqenien e qenve. Qëllimi im është të informoj, edukoj dhe argëtoj lexuesit me artikuj interesantë, të dobishëm dhe argëtues për qentë. Më pëlqen të shkruaj për tema të ndryshme, nga këshillat praktike për kujdesin dhe jetesën me qentë, deri te kuriozitetet, anekdotat dhe lajmet për këto kafshë të mrekullueshme.