4 léngkah penting nalika nyoko kana anjing

pikeun ngadopsi anjing

iraha urang ngadopsi anjingNaha anjeunna déwasa atanapi masih anak anjing, urang gaduh seueur mamang ngeunaan naon anu kedah urang laksanakeun sahingga anjeunna ngagaduhan kahirupan anu saé sareng urang tiasa tenang nikmati perusahaan na. Perhatosan ieu normal, éta hartosna anjing anjeun bakal aya dina panangan batur anu bakal merhatoskeun. Ieu 4 tips anu bakal ngajantenkeun sadayana gampang ngamimitian petualangan anjeun babarengan.

Karya kertas

Anjeun panginten hariwang ngeunaan sagala kaayaan dina hal ieu. Mangrupikeun léngkah anu kedah urang laksanakeun kalayan leres. Sadayana terang yén babaturan doggy urang kedah gaduh chip sareng pasti dikenalkeun kalayan data urang sahingga urang tiasa mendakan gancang pisan upami leungit.

anak anjing pikeun ngadopsi

Nanging, naon anu henteu sadayana diperhatoskeun, sareng ogé penting pisan, nyaéta masalah aman pikeun anjing. Hal ieu lengkep disarankeun pikeun dua alesan. Anu kahiji nyaéta tanggung jawab sipil. Utamana upami anjing urang teu kaurus atanapi bahkan rada telenges, sateuacan hukum urang bakal aya jalma anu ngajawab pikeun karuksakan anu tiasa disababkeun. Alesan anu kadua nyaéta kunjungan ka dokter hewan. Hanjakalna aya anjing alit anu kedah sering ka dokter hewan. Sakumaha urang terang, kunjungan ieu tiasa janten biaya anu sesah pikeun dianggap nalika urang henteu merencanakeun kalayan leres.

Kusabab ieu sareng alesan anu sanés penting pisan yén urang parantos nutupan tonggongna dina kaayaan naon waé, pikeun piaraan sareng piaraan urang.

Boga sadayana siap

Sateuacan pasangan énggal urang dugi ka bumi, urang kedah gaduh sababaraha hal anu direncanakeun supados anjeunna cageur ti momen munggaran sareng prosés adaptasi na sakumaha gancang-gancang.

Normal pikeun anjeun ngaheureuykeun mimitina, janten disarankeun pisan hayu urang nyiapkeun tempat anu kawates di mana aya sababaraha hal dina ujung jari anjeun sareng anjeun moal tiasa ngancurkeunana. Éta ogé peryogi tempat anu lemes pikeun beristirahat, numutkeun ukuranana. Tangtosna, anjeun kedah gaduh cai mancur minum anu sok ngagaduhan cai bersih sareng wadah pikeun tuangeun. Pilarian terang perkawis jinis tuang anu diperyogikeun na, upami éta ti tempat panyumputan sareng dimungkinkeun, pasihan anjeunna tuang anu sami di awalna. Ogé nyiapkeun cocooan pikeun anjeunna supados anjeunna tiasa ngahibur dirina. Akhirna, upami anjeun masih kénéh kirik sareng teu tiasa ka luar, émut kanggo mésér budak leutik.

Bawa anjeunna pendak sareng dokter hewan na

Henteu janten masalah dimana asalna sareng naon umurana, anjeun henteu kedah lirén nyandak piaraan anjeun ka dokter hewan. Jelas penting pisan upami anjeun teu acan divaksinasi sareng teu acan tiasa kaluar. Tapi anjeun ogé kedah ngalaksanakeunana upami anjeunna parantos déwasa, sanaos penampilanna séhat sareng anjeunna asalna ti tempat anu percaya diri pikeun anjeun.

anjing didatangan vet

La didatangan dokter hewan Éta bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun muka file sareng kontak munggaran anjeun sareng ahli anu ngurus kasihatan anjeun. Di klinik, anjeunna nyungkeun dipariksa heula pikeun mastikeun yén sadayana henteu kunanaon sareng anjeun ngagaduhan katenangan anu lengkep. Kadang-kadang, panginten diperyogikeun ku deworm atanapi dokter hewan tiasa mendakan sababaraha masalah anu kedah diperhatoskeun supados henteu janten rumit.

Sadaya ieu bakal janten titik anu gampang pisan pikeun dilaksanakeun upami anjeun nuturkeun rekomendasi ngeunaan nyewa asuransi hewan pikeun anjing anjeun.

Kabiasaan anu ketat

dahar anjing

Sanaos sakapeung sigana hésé sareng urang nyusahkeun piaraan urang, penting pisan ti mimiti hayu urang atur waktos anu ketat pikeun tuang sareng jam-waktos milampah meredihkeun diri. Babaturan anyar urang bakal biasa pisan sareng sagalana bakal langkung gampang pikeun urang sareng anjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.