Naha anjeun siap gaduh anjing?

Naha anjeun siap gaduh anjing?

Nalika urang badé ngadopsi hiji buluan salah sahiji seueur mamang anu bakal timbul nyaéta naha urang bakal tiasa ngurus anjeunna sakumaha pantesna. Sareng éta, ti mimiti dinten éta sato dugi ka bumi urang kedah tanggel waler pikeun anjeunna, Sareng éta hartosna kedah tuang anjeunna, tapi ogé nyandak anjeunna jalan-jalan unggal dinten sareng ngahaturanan waktos pikeun anjeunna.

Janten, sanaos kami resep pisan kana anjing sareng urang leres-leres hoyong hirup sareng hiji, kuring nyarankeun anjeun maca tulisan ieu kusabab, Naha anjeun siap gaduh anjing, atanapi henteu?

Anjing sanés moda (atanapi henteu kedah)

Anu mimiti anjeun kedah heran naha urang hoyong gaduh anjing. Émut yén urang nyarioskeun ngeunaan nyandak bumi anu hirup anu peryogi sérs perawatan janten senang sareng kaséhatan anu séhat. Éta sanés obyék anu tiasa dipulangkeun sapertos kitu kalayan kayakinan yén moal aya anu kajadian, sabab éta kajadian.

Anu ditilar nyaéta nilar. Sareng anjing ngagaduhan perasaan sareng terang sampurna nalika anjeunna dipikacinta sareng nalika henteu. Ngan hiji jalma anu sanggup mikanyaah éta sareng ningali éta salaku anggota kulawarga anu tiasa ngagaduhan anjing.

Harepan hirupna 10 dugi ka langkung ti 20 taun

Naha anjeun siap ngabagi 10 salajengna atanapi langkung ti 20 taun ka anjing? Jelas, anjeun moal pernah terang naon anu bakal kajantenan, tapi dina cara anu sami yén teu aya anu dina pikiran anu leres anu bakal nilar anakna atanapi kolotna nalika kaayaan salah, ogé henteu kedah dilakukeun ku anjing.

Hubungan manusa-anjing tiasa janten kuat pisan. Sangkan kajadian anu teu disangka-sangka henteu timbul, anjeun kedah nyarios ka sadayana kulawarga heula pikeun milarian terang naon anu aranjeunna pikirkeun ngeunaan anu gaduh bulu di bumi.

Teu tiasa nyalira

Ieu kitu. Anjing mangrupikeun sato anu hirup dina kelompok kulawarga. Anjeunna henteu siap hirup nyalira. Ieu naha kahariwang pipisahan masalah sapertos umum. Salaku tambahan, urang kedah gaduh waktos nyandak anjeunna jalan-jalan sakitar tilu kali sapoé, ulin sareng anjeunna, sareng pamustunganana, tetep janten perusahaan.

Gaduh anjing peryogi biaya

Supados anjeunna hirup anjeunna bakal peryogi tuangeun sareng cai anu kualitas (tanpa sisikian), tapi ogé tali, ranjang, abah, cocooan, kantong tai, embun-embunan, sareng perawatan sato (vaksin, microchip, castration, ...). Salain ti éta, urang dina sababaraha waktos peryogi bantosan étolog atanapi pendidik anjing pikeun méréskeun paripolah anu goréng.

Anjing kedah jalan-jalan unggal dinten

Pikeun sadayana ieu, upami anjeun gaduh seueur mamang, langkung saé samentawis nyandak anjing. Ku cara ieu anjeun tiasa kéngingkeun ideu naha anjeun leres-leres siap atanapi henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.