Naon anu tiasa didahar anjing kalayan parvovirus

Dahar anjing

Nalika anjing urang gering, salah sahiji parobihan anu mimiti anu bakal urang tingali nyaéta anjeunna lirén tuang kalayan kahoyong anu sami sareng sumanget anu sami sareng biasana. Gumantung kana panyakit anjeun, anjeun tiasa ngagaduhan kirang atanapi napsu, tapi anjeun bakal lirén nyah sapertos anjeun séhat sareng bahagia, utamina upami anjeun ngagaduhan panyakit serius sapertos parvovirus.

Upami sobat anjeun parantos didiagnosa sareng anjeun henteu terang naon anu tiasa didahar anjing kalayan parvovirusTeras kami ngajelaskeun naon anu tiasa anjeun pasihkeun supaya anjeunna tetep séhat supados anjeunna tiasa ngatasi panyakit tanpa masalah.

Sok jaga hidrasi

Salah sahiji gejala panyakit ieu nyaéta diaré, sareng pikeun nyingkahan pikasieuneun pastikeun anjing nginum cai anu cekap. Upami anjeunna anom pisan atanapi lemah pisan, dokter hewan anjeun bakal masihan anjeunna netes intravena atanapi nyarankeun masihan cai nganggo jarum suntik (tanpa jarum).

Entong tuang anjeunna dugi ka anjeunna lirén utah

Mangsa ieu henteu kedah langkung ti 48 jam, antukna anjeun ngan ukur kedah fokus dina ngajaga hidrasi. Upami anjeun ningali anjeunna dina suasana haté, cobi pasihkeun kaldu hayam buatan imah tanpa uyah atanapi bumbu, tapi tong maksakeun anjeunna tuang. Kami terang yén hésé pisan ningali sobat anjeun gering, tapi nalika anjeunna utah langkung saé henteu tuangeun anjeunna.

Tangtosna, upami 48 jam kalangkung sareng utah teu liren, bawa ka dokter hewan.

Pasihan anjeunna diet lemes pikeun ningkatkeun

Sakali anjing parantos mimiti ningkat, bakal waktuna ngenalkeun tuangeun lemes sakedik sakedik. Patarosan na, anu mana? Ieu:

  • Daging kaléng anu saé kualitasna, nyaéta, éta henteu ngandung séréal atanapi produk sampingan.
  • Kadaharan alami, sapertos Yum Diet (katingalina sapertos daging cincang sareng sababaraha sayuran).
  • Kaldu hayam buatan imah tanpa uyah atanapi bumbu.
  • Sangu bodas disiapkeun ngan ukur ku cai.

Tuang dahar anjing

Maka, salian pangobatan anu diresepkeun ku dokter hewan, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan anu hadé pikeun ngatasi parvovirus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Dénis cenahna

    Hatur nuhun inpormasi anu mangpaat pisan

    1.    Monica Sanchez cenahna

      Kami resep éta ngalayanan anjeun, Denice.

  2.   Julius Caesar cenahna

    Anjing kuring ngaduruk getih sareng muntah busa 2 dinten ka pengker, aranjeunna nempatkeun sérum sareng anjeunna tuang. Naha éta warta anu saé? sumuhun, anjeunna teu acan ngintun, anjeunna ngan utah sakali nalika aranjeunna masihan obat anu dikonsumsi, saur anjeun anjeunna bakal cageur ????