Anjing kaulinan anakan, anu pangleutikna

Chihuahua

Balapan tiasa dibagi dumasar kana standar anu béda anu diklasifikasikeun ku ciri na sareng padamelan atanapi asal-usulna. Tapi hiji pembagian anu langkung saderhana nyaéta anu urang lakukeun numutkeun ukuran na. Kadang-kadang ieu mangrupikeun hal anu penting, sabab aya jalma anu hoyong gaduh anjing leutik sabab langkung gampang pikeun ngurus anjeunna. Anjing pangleutikna anu aya nyaéta anu disebut anakan anjing kaulinan.

Anjing-anjing ieu biasana henteu ngaleuwihan lima kilo beuratna sareng sababaraha breed anjeun tiasa ningali ragam standar sareng ragam cocooan, sareng anjing anu langkung alit tibatan biasana. Antara éta anjing cocooan aya seueur katurunan anu béda kalayan ciri anu bénten pisan. Sababaraha malah diantara janten anjing leutik sareng anjing cocooan. Éta sababna kami bakal nyaritakeun ngeunaan sababaraha jinis anu pikaresepeun ieu.

affenpinscher

affenpinscher

Breed Jerman ieu ti kulawarga Pinscher kawentar. Nangtung kaluar pikeun gaduh jaket panjang, atos, anu hésé gaya atanapi panganten lalaki. Anjing biasana gaduh penampilan anu teu lieur, sanaos namina asalna kusabab aranjeunna mendakan anjeunna mirip sareng monyét. Éta anjing anu marahmay sareng pinter pisan anu bahkan tiasa janten wali anu saé.

Habaya

Bicon basa jawa

Anjing ieu ngagaduhan karuhun anjing anu sami sareng bichons anu sanés, Barbet, anjing anu ngaleungit tapi parantos nimbulkeun sababaraha anakan anjing leutik anu paling dipikaresep. Urang H asli asalna di Laut Tengah tapi janten dikenal di Kuba sareng ayeuna langkung umum di pulau sareng di Amérika Serikat tibatan di Éropa. Éta anjing leutik kalayan rambut panjang, anu meryogikeun perawatan ekstra.

Tulisan anu aya hubunganana:
Pendakan urang jawa

Bichon frize

Bichon frize

Anjing ieu dicirian ku na buuk kriting mengembang dina warna bodas. Bichon Frize mangrupikeun anjing anu sering dianggo dina kontes kageulisan sareng anu narik perhatian nalika rambutna disusun dina bal dina sirahna. Mangrupikeun breed alit anu ogé ramah, marahmay sareng calakan, ngajantenkeun idéal pikeun kulawarga naon waé.

Bichon Malta

Bichon Malta

The Maltese Bichon gaduh buuk panjang, lemes sareng sutra, janten salah sahiji ciri utami. Éta anjing sanés anu seueur dianggo dina kontes kageulisan. Asalna ogé di Laut Tengah.

Chihuahua

Chihuahua

El Chihuahua Mangrupikeun salah sahiji jenis kaulinan anu paling populér anu aya. Éta anjing leutik pisan anu tiasa ngagaduhan sirah apal, langkung buleud, atanapi kijang, langkung manjang. The breed asalna ti Mexico sareng ngagaduhan jas anu saé pisan, Janten anjeun kedah ngajaga tina iklim tiis nganggo baju anjing cocooan. Éta anjing lucu pisan, watekna, meriah tur cerdas.

Pinscher

Pinscher

El Pincher miniatur éta mangrupikeun salah sahiji jenis anu paling dikenal sareng populer di kalangan anjing cocooan. Éta anjing anu ngagaduhan kasaruaan hébat sareng Doberman sanaos teu aya hubunganana sareng breed ieu. Ukuranana leutik pisan sareng biasana ipis, sareng suku ipis pisan. Aranjeunna gaduh karakter sareng bageur sareng aktip pisan, ngahibur sakulawarga. Cocog pikeun cicing di susun bahkan di imah anu kebon, sabab resep ngalih sareng aktip.

Poodle cocooan

Poodle cocooan

Dina breed ieu urang tiasa mendakan anjing standar sareng Giant Poodle anu luar biasa. Toy Poodle mangrupikeun versi pangleutikna ti urang sunda. A poodle has ku buuk kriting anu tiasa tina sababaraha warna, ti bodas dugi ka coklat, kulawu atanapi hideung.

Pomeranian

Pomeranian

Pomeranian ogé katelah Dwarf Spitz. Éta a anjing kaulinan tina breed Spitz lahir di Jerman. Anjing aslina langkung ageung sareng dianggo ngarawat sareng ngendalikeun ingon-ingon. Kusabab kitu, vitalitas anu dimiliki anjing ieu henteu héran, anu dianggo boh dina kontes kageulisan anjing sareng dina tés agility. Calakan sareng kaasih dina ukuran anu sami, éta ngagaduhan jas anu kedah seueur ati-ati tapi pantes pikeun tampilanana saé.

Tulisan anu aya hubunganana:
Pomeranian, urang sunda khusus

Kaulinan Yorkshire Terrier

Yorkshire

Anjing Yorkshire terrier Éta anjing leutik pisan anu parantos janten salah sahiji anu paling terkenal. Mangrupikeun urang sunda anu populér sareng ngaapresiasi. Éta ngagaduhan jas panjang anu ogé tiasa pondok, sanaos peryogi jaga anjeun. Mantelna coklat sareng kulawu. Éta anjing anu cukup aktif, ramah sareng marahmay sareng kulawargana.

Papillon

Papillon

Anjing ieu kawanoh ogé salaku Kurcaci Spaniel atanapi Kukupu Anjing ku Ceuli na. Éta anjing anu pelukis dianggo pikeun karyana salami abad ka tujuh belas sareng tétéla ogé tiasa milik Marie Antoinette. Sanaos henteu kawéntar ayeuna, anjeunna anjing anu dipikasieun pisan.

Pekingese

Pekingese

Urang Peking mangrupikeun breed alit kalayan jas hébat anu tiasa diabad-abad. Éta pisan ngaapresiasi ku dinasti sareng royalti anu hirup bahkan di Kota Larang Beijing. Mangrupikeun anjing anu gagah sareng karakter anu biasana dipikacinta ku anu bogana tapi henteu percanten ka anu sanés.

Greyhound Italia

Greyhound Italia

Anjing ieu mangrupikeun salah sahiji greyhound pangleutikna di ditu, sanaos jangkung tibatan anjing kaulinan anu sanésna, tapi ipis pisan. The Greyhound atanapi Greyhound Italia nangtung pikeun penampilan langsing sareng lincah. Éta anjing tenang, beresih sareng marahmay, éta sababna aranjeunna dianggap sampurna cicing di bumi sareng kulawarga.

Iraha Buzzard

Anjing ieu kasohor pisan abad ka tukang ku Royalti Bohemian di urut Républik Céko. Éta anjing leutik kalayan jas pondok hideung semak, maka éta bingung sareng Pinscher, sanaos aranjeunna henteu aya hubunganana sareng éta.

Kauntungan hirup sareng anjing cocooan

Yorkshire terrier

Anjing cocooan ngagaduhan kaunggulan anu hébat, naha aranjeunna neraskeun sakumaha anjing pendamping sapanjang abad. Salah sahiji kautamaan utama nyaéta anjing anu nyéépkeun saeutik pisan rohangan, janten urang tiasa nyandak éta di rumah susun alit atanapi di bumi sepi.

ieu anjing ogé langkung mirah, Kusabab duanana pangobatan Pangajaran sarta Palatihan Atikan sareng pangan kaluar dina harga anu langkung handap, sabab konsumsi minimal. Éta sababna aranjeunna mangrupikeun katurunan anu tiasa diijinkeun pikeun ngajaga langkung seueur jalmi.

Tungtungna nyarios yén aranjeunna anjing anu tiasa diatur pisan. Di imah sareng jalma anu langkung sepuh atanapi sareng murangkalih, aranjeunna sakapeung resep anjing leutik anu tiasa dipilampah ku saréréa sahingga sakulawarga tiasa ngaraosan perusahaan na sami. Kumaha saur anjeun ngeunaan anakan kaulinan?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.