Anjing kuring sering ngabiur, naha normal?

Sanaos seueur anakan anjing dicirikeun ku drooling anu kaleuleuwihi, sareng ieu leres-leres normal, anjing condong ngaleut kusabab alesan anu béda. Mimiti, urang ngagaduhan struktur sungutna, salaku conto aranjeunna lambey pisan, biwir anu kandel sareng kandel, sapertos balapan Basset Hounds. Dina kasus ieu, anjing ngaley, sanés kusabab ngahasilkeun seueur ciduh, tapi kusabab numutkeun fisiognomi sungut sareng biwirna, aranjeunna henteu tiasa nahannana.

Tapi, éta ogé tiasa kajadian anjing anu teu ngagaduhan fisiognomi ieu mimiti drool langkung seueur tibatan normal. Ieu ogé biasana kajadian kusabab aranjeunna gugup, atanapi aranjeunna ngan saukur lapar sareng mimiti ngambeu tuangeun. Masalahna dimimitian nalika anjing kami langkung seueur tina naon anu normal pikeun anjeunna, naha kuring nyorong anjeun pikeun merhatoskeun paripolah ieu pikeun nyingkahan nyeri sirah.

Upami anjeun mimiti perhatoskeun yén sato anjeun drooling langkung seueur tibatan normal, panginten éta ngagaduhan benda asing dina kotak na sareng anjeun kedah ngaleupaskeun éta gancang-gancang. Éta ogé sering kajantenan nalika anjing nyeuseup bumbu aneh, Aranjeunna tiasa ngairitasi sungut anjeun sareng mimiti nyababkeun drooling. Nya kitu, pelebaran lambung tiasa nyababkeun ciduh anu kaleuleuwihi.

Este kaleueur lendir atanapi ciduh, tiasa dihasilkeun dina cara anu sami, ku masalah huntu anjeun atanapi bahkan masalah karacunan. Naon alesanana, urang kedah bertindak langsung pikeun nyingkahan kahirupan piaraan urang dina resiko. Urang kedah nganjang ka dokter hewan gancang-gancang sahingga anjeunna anu tangtoskeun alesan langkung sering drooling.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   robinson ortiz cenahna

    Kuring gaduh bulldog Inggris sareng mimiti turun pisan, éta murag pisan sareng henteu tuang, naon anu janten éta