Anjing abdi kiih teuing, kunaon?

Upami anjing anjeun kiih seueur teuing, anjeunna tiasa ngalaman masalah

Ngaronjat urination dina anjing dipikaterang ku istilah médis poliuria, sareng éta tiasa disababkeun ku sababaraha faktor. Éta sering mangrupikeun tanda panyakit sapertos diabetes atanapi inféksi, sareng upami henteu diubaran dina waktosna, éta tiasa nyababkeun ngarareunah serius pikeun sato. Éta sababna penting pikeun urang milarian sabab sareng polah gancang.

Aya sababaraha alesan kunaon anjing tiasa nginum sareng kiih langkung seueur. Conto umur, sabab anjing anu langkung lami condong meakeun langkung cair; Nanging, upami aranjeunna ngalaksanakeunana kaleuleuwih, aranjeunna tiasa ngalaman sababaraha masalah anu aya hubunganana sareng kasihatanna. Di sisi anu sanésna, dahareun ngagaduhan pangaruh anu signifikan kana aspék ieu, kusabab upami diét na ngandung seueur teuing uyah, sato bakal peryogi nginum sareng, ku sabab éta, sering ngencing langkung sering.

Nyababkeun kunaon anjing ngompol teuing

Aya anjing anu ngompol teuing tanpa gaduh masalah

Di sisi séjén, diét ngagaduhan pangaruh anu signifikan kana aspek ieu, sabab upami diét na ngandung seueur teuing uyah, sato bakal kedah nginum sareng, kanggo kiih langkung sering.

Nanging, urang mendakan sabab anu langkung serius anu tiasa nyababkeun kiih. Diantarana urang mendakan Diabét Mellitus, Éta anggap kanaékan gula anu ngabahayakeun dina getih. Urang bakal terang upami anjing urang kaserang panyakit ieu nganjang ka dokter hewan, Anu bakal ngalaksanakeun analisis anu pas. Upami kitu, anjeunna bakal peryogi perawatan médis langsung sareng aksés kontinyu kana cai. Tanda ieu ogé tiasa muncul kusabab anu disebat diabetes insipidus, anu nunjukkeun fungsi teu normal tina hipotalamus sareng / atanapi kelenjar hipofisis.

Gemblengna, urang tiasa nyanghareupan panyakit anu nyababkeun karusakan ginjal, sapertos leishmaniasis, hyperthyroidism atanapi sindrom Cushing, anu mangaruhan sababaraha organ, kalebet ginjal.

Sacara prinsip éta sanés masalah alarm, kumargi normal pikeun seueur anjing kencing sababaraha kali sapoéNanging, éta salawasna wijaksana pikeun ngaluarkeun yén éta sanés panyakit sahingga penting pikeun terang sabab anu tiasa ngahasilkeun kaayaan ieu sareng piaraan anjeun.

Contohna nyaéta hariwang, kusabab pisah. Hal ieu ngajantenkeun sobat berbulu urang nunjukkeun saperangkat tingkah laku anu teu tiasa dijelaskeun sareng diantarana nyaéta ngompol sepanjang waktos sareng kalayan langkung neken di deukeut panto.

Téritori nyirian, nyaéta tingkah laku anu biasana aya lalaki sareng seueur deui nalika aranjeunna henteu néuter atanapi spay, tapi éta ogé aya di awéwé. Duanana kencing di sababaraha bagéan bumi, kusabab aranjeunna resep sapertos kitu.

Éta ogé biasa di anjing anu masih dina prosés diajar., yén aranjeunna henteu terlatih atanapi yén aranjeunna kedah ngintun pisan. Ide na nyaéta aranjeunna diperhatoskeun sanés ngan ukur nalika ngadidik aranjeunna, tapi ogé yén aranjeunna disayogikeun jumlah toko anu diperyogikeun pikeun meredihkeun diri.

Henteu ati-ati mangrupikeun sabab anu sanés anu tiasa ngahasilkeun paripolah ieu, kusabab anjing terang yén kencing di jero bumi sareng dina sababaraha titik éta pasti bakal narik minat anjeun.

Naon anu lumangsung upami anjing ngompol seueur?

Kanyataan yén anjing anjeun ngijih sepanjang waktos sareng dimana waé, Éta kedah teras janten alesan pikeun paniténan anu caket sareng pikeun konsultasi sareng dokter hewanKusabab évaluasi anu dilakukeun ku spesialis ieu bakal ngungkabkeun atanapi henteu sababaraha studi khusus, ogé pangobatan anu saluyu.

Entong hilap yén sapertos tiasa janten masalah paripolah, éta ogé tiasa janten sababaraha panyakit anu nyababkeun anjing kencing sepanjang waktos kumargi kitu, éta peryogi masalah kasehatan kanggo diurus.

Kumaha kuring ngeureunkeun anjing kuring tina ngijih di bumi?

Nalika urang gaduh anjing di bumi, anjeun kedah gaduh seueur kasabaran pikeun ngadidik aranjeunna sareng ngajantenkeun koeksistensi pikaresepeun pikeun sadayana. Anjing gaduh kecerdasan anu cukup pikeun nurut kana aturan, sareng kami anu kedah jaga ngantepkeun aranjeunna terang naon waé éta.

Tangtosna, teras-terasan nerapkeun penguatan positip pikeun mastikeun yén anjeunna henteu ngintip di jero bumi, tapi dimana anjeun mutuskeun, tapi kumaha cara ngahontalna?

Anu kahiji nyaéta latihan tanpa hukuman, salawasna positip. Masihan paréntah nganggo paréntah anu gampang dipikahartiNalika anjeunna kiih dimana anjeunna henteu kedah cekap ku NO energetic sareng teguh, henteu aya hubunganana sareng ngagorowok atanapi pidato kumargi anu munggaran anjeun bakal nyingsieunan sareng predisposisi anjeunna sareng anu kadua, anjeun ngan saukur bakal ngalieurkeun anjeunna.

Upami anjing keukeuh ngalakukeun éta, utamina nalika anjeunna anak anjing, teu paduli anjeunna, sabab éta mangrupikeun cara ngantepkeun anjeunna terang yén anjeun kesel sareng naon anu anjeunna lakukeun salah. Nguatkeun nalika anjeunna leres nganggo saréat, anu tiasa tina piaraan dugi ka doggie.

Nalika prosés pendidikan ieu lumangsung, anjeun tiasa ngagunakeun soakers sahingga upami aranjeunna pipis di bumi, aranjeunna terang aranjeunna kedah ngalaksanakeunana di daérah éta.

Naon anu kudu dilakukeun nalika anjing bocor kiih nyalira?

Nalika éta ngan ukur anak anjing, umum pisan pikeun cikiih bocor Nalika aranjeunna diajar ngendalikeun, dina pengertian ieu, masalah kabur sacara teu dihaja dibagi kana tilu kelompok:

  • Kurangna kabiasaan ngaleungitkeun.
  • Kabur disababkeun ku pikagumbiraeun teuing atanapi produk tina sieun atanapi kaluman.
  • Malformasi dina sistem kemih anu mustahil pikeun ngendalikeun buang air kecil.

Pikeun ngabenerkeun poin kahiji, Anak anjing kedah disayogikeun rohangan di imah dimana aranjeunna ngagaduhan aksés lengkep pikeun nyéépkeun diriÉta ogé penting yén ti minggu kasalapan anjeun ngawitan nyandak anjeunna ka jalan sababaraha kali sapoé sareng dina waktos anu sasarengan, supados anjeunna biasa ngalakukeunana di jalan.

Ngeunaan titik kadua anu aya hubunganana sareng émosina, Disarankeun dina kasus pikagumbiraeun kaleuleuwihan, anjeun ngaleutikan intensitas permainan sareng belaian nalika anjeun ka bumiLangkung saé anjeun nyambut anjeunna kalayan tenang sareng ngelus nalika anjeunna tenang.

Upami éta kusabab kaluman kusabab jeritan atanapi hukuman sateuacana, langkung saé éta ngaleungitkeun hukuman éta dina akar, sanés maksa upami aranjeunna kasieunan sareng meunangkeun deui kapercayaan ku ngahargaan aranjeunna nalika aranjeunna ngantepkeun urang langkung caket.

Dina déwasa, sareng nalika urang parantos mutuskeun yén masalah éta diturunkeun tina kaayaan anu tiasa dikendalikeun sapertos ninggali kahariwang, nyirian téritorial atanapi prosés diajar, hal anu paling saé dilakukeun nyaéta nyandak aranjeunna ka dokter hewan pikeun ngaluarkeun patologi naon waé.

Sabaraha kali sapoé anjing kedah ka kamar mandi?

Titik ieu pikaresepeun, sabab kaluarna pasti aya hubunganana sareng umur anjing sareng kaayaan kasihatanna. Henteu sami nyandak anak anjing pikeun ngagentoskeun dirina tibatan ka déwasa atanapi anjing lami, contona anu baheula kedah kaluar langkung nalika dididik.

Nyatana, para ahli nunjukkeun éta dugi ka 8 minggu urang kedah ngaluarkeunana 12 kali sapoé Sareng upami anjeun heran naha seueur pisan, panjelasanna nyaéta aranjeunna masih diajar ngalakukeun prosés pencernaanna sareng kedah langkung seueur kali kaluar buang air besar sareng kiih.

Frékuénsi ieu turun saatos aranjeunna langkung sepuh, ieu sapertos anu antara 15 sareng 22 minggu kedah kaluar sahenteuna 8 kali sapoé. Saatos 22 sonten sareng dugi ka 32 sonten, angkatna diréduksi janten 6 sareng sawawa janten 3 ka 4 kali sapoé.

Anjing kuring peas pisan sareng transparan

Anjing anjeun kedah kaluar pikeun nyéépkeun dirina

Warna cikiih anjing anjeun tiasa ngungkabkeun seueur naon anu kajantenan ka anjeunna, Nalika éta jelas sareng anjeun sering gerak usus, anjeun ampir pasti nginum seueur cai.

Dina hal ieu, penting pikeun merhatoskeun kanyataan yén anjeun nginum langkung seueur cai tibatan normal, sabab diét tiasa ngagaduhan kandungan uyah anu tinggi, utamina upami urang biasa masihan aranjeunna tuangeun kanggo konsumsi manusa.

Éta ogé dimungkinkeun pikeun tuang, naha garing atanapi baseuh, tuangeun alami sareng bahkan cemilan, ngandung jumlah natrium anu luhur sahingga kedah dirobih ku dukungan dokter hewan, kusabab upami éta bakal teras ngintip seueur sareng Kristal alit tiasa malah muncul dina cikiih.

Anjing kuring seueur ngintip di bumi

Ieu tiasa dipotivasi ku sabab anu béda-béda anu kami wartosan anjeun di handap.

Masalah médis

Nu kahiji nyaéta aturan kaluar sareng ahli upami urination kontinyu ieu teu numbu ka kasakit tina saluran kemih, neurologis, masalah éndokrin, polydipsia, jsb.

Aksés kawates ka daérah pembuangan

Anjeun panginten henteu ngagaduhan aksés anu cekap atanapi cekap pikeun kabutuhan anjeun, ka daérah anu parantos anjeun tuju pikeun nyéépkeun dirina, naha di jalan, di pakarangan atanapi di kebon.

Inkontinensitas kusabab nyababkeun umur atanapi panyawat

Dina sadaya kasus ieu, cita-cita pikeun ngubaranana ku ubar-ubaran anu nunjukkeun dokter hewan. Panyabab ieu parantos disebatkeun sareng dijelaskeun sateuacanna ogé diitung, sapertos pipisahan karesahan, panyiri, kaluman, pikagumbiraeun, sieun sareng narik perhatian.

Anjing kuring seueur ngijih sareng nginum seueur cai

Polyuria ngahadiran ayana sababaraha faktor anu béda anu tiasa atanapi henteu dikaitkeun kana sababaraha panyakit dina anjing. Patologi sapertos diabetes atanapi inféksi saluran kemih, henteu diragukeun nyababkeun kiih kaleuleuwihi sareng kadang-kadang tanpa kontrol sahingga, aranjeunna kedah diubaran dina waktosna supados henteu kompromi kaséhatan anjing.

Salaku conto, anjing sepuh kedah nyéépkeun langkung seueur cairan sareng ieu nyababkeun anjeunna ngijih langkung seueur, anu dina wates normal; ayeuna upami anjeun ningali yén anjeun nginum kaleuleuwihan cai anjeun kedah ngaluarkeun masalah kaséhatan. Bisi wae, hal anu paling suksés nyaéta anjeun nyandak kana konsultasi sareng dokter hewan anjeun.

Anjing kuring ngijih getih

Salah sahiji kaayaan anu anjeun mendakan diri anjeun nyaéta kanyataan yén anjing anjeun kencing seueur tapi ogé ngalakukeun éta ku getih. Dina hal ieu, cikiih tiasa kaluar sakedik warna beureum, atanapi bahkan getih seger sareng hirup pisan. Upami ieu kajantenan, penting pikeun buka dokter hewan sabab éta tiasa nunjukkeun perdarahan internal (nyababkeun masalah serius dina awak), halangan kandung kemih, tatu di daérah, tumor ...

Dina pengertian ieu, anjeun tiasa mendakan tilu cara kiih getih: dina bentuk tetes, getih kaluar nalika kiih; dina bentuk getih ku gumpalan (biasana langkung poék tibatan normal); atanapi getih murni, kiih ngan ukur getih.

Kumaha terang upami anjing abdi gaduh masalah kemih

Salah sahiji kagagalan utama seueur pamilik nyaéta aranjeunna angkat ka dokter hewan nalika parantos telat, nyaéta nalika anjing ngagaduhan masalah anu langkung serius, upami aranjeunna dideteksi langkung tiheula, solusina bakal langkung saé. Tapi éta ngakibatkeun pengamatan sabab anjing tiasa ngingetkeun yén anjeunna ngagaduhan masalah kemih. Ayeuna, pikeun éta, anjeun kedah terang gejala anu dihasilkeunna, sareng ieu kieu:

Parobih dina warna cikiih

Urin, sapertos manusa, tiasa ngagaduhan sababaraha warna. Tapi cikiih "normal" biasana konéng, henteu kuat teuing atanapi jelas. Kumaha upami cikiih anjing anjeun henteu sapertos kieu? Nya, éta tiasa nunjukkeun masalah.

Salaku conto, upami cikiihna beureum, atanapi coklat, éta tiasa nunjukkeun yén anjeun gaduh perdarahan internal (sareng anjeun kedah terang kunaon); atanapi upami cikiihna héjo atanapi coklat, éta tiasa akibat bilirubin, anu jangkung teuing dina awak.

Upami anjeun merhatoskeun éta, anjeun bakal ngabantosan kaséhatan piaraan anjeun.

Ngarobih bau

Gejala sanés anu ngingetkeun anjeun yén aya masalah kemih anu signifikan nyaéta, tanpa diragukeun, kanyataan yén bau cikiih langkung raos. Dina hal ieu, éta tiasa langkung sengit, tapi éta ogé tiasa ngarobih bau, nyaéta, éta ngagaduhan aroma logam, atanapi hal anu busuk, janten anjeun sateuacan masalah kiih atanapi sistem reproduksi, sareng anjeun kedah parios deui.

Parobih dina frékuénsi kemih

Dina hal ieu, éta kanyataan yén anjeun kiih seueur, tapi ati-ati. Seueur lalaki ngagaduhan kabiasaan ieu kusabab naon anu aranjeunna lakukeun nyaéta tandana daérah na. Maka, aranjeunna ngayakeun cikiih sareng ngaleupaskeun unggal seringna supados sato sanésna ngartos yén tempat ieu "milikna".

Pilihan sanés anu anjeun mendakan nyaéta anjeun sering ngompol tapi éta sakedik pisan, anu tiasa nunjukkeun yén anjeun ngagaduhan masalah pikeun ngosongkeun kandung kemih, atanapi éta bahkan nyeri.

Dolores

Naha anjing anjeun teu ngarareunah nalika kiih? Naha anjeun sesah ngalaksanakeunana? Aya kaayaan (anu ogé serius) dimana anjing anjeun anjeun panginten tiasa sumbatan sareng teu tiasa kiih ogé. Kusabab éta, éta nyababkeun anjeun nyeri sareng teu ngarareunah, ogé ngajantenkeun anjeun teu tenang.

Dibikeun ieu, penting pikeun nyandak anjeunna ka dokter hewan. Normalna, ieu disababkeun ku inféksi cikiih, anu upami dicekel dina waktosna, moal maju (sababaraha dinten dirawat sareng éta bakal sami deui), tapi ogé tiasa disababkeun ku batu ginjal. Éta sababna anjeun kedah ngalakukeun tés kumargi, upami aya inféksi, éta tiasa ngahontal ginjal sareng malah ngalir kana getih.

Janjian sareng dokter hewan: tés anu dilakukeun pikeun milarian terang kunaon anjing anjeun seueur kiih

Anjing tiasa ngagaduhan masalah kemih

Upami anjeun tungtungna henteu tenang sareng parantos mutuskeun badé janji sareng dokter hewan, anjeun kedah terang yén anjeunna tiasa ngalaksanakeun séri tés pikeun nangtoskeun naon anu salah sareng anjing anjeun.

Tés ieu ngalangkungan a ujian getih (pikeun ningali naha aya masalah internal, inféksi, sareng sajabana), sababaraha strip cikiih sareng sédimén kemih (Éta anu biasa terang naon anu tiasa kajantenan ka anjeun sareng nangtoskeun jinis perlakuan anu dituturkeun).

Bisi aya inféksi dideteksi, hal anu paling aman nyaéta nyandak budaya sampel pikeun ditaksir jinis inféksi naon (pikeun tiasa nempatkeun hiji pangobatan atanapi anu sanés). Ieu biasana gancang, tapi kadang peryogi dugi 24 jam, janten dokter hewan nawiskeun antibiotik spéktrum lega sareng tiasa bénten-bénten dumasar kana hasil.)

Bukti anu sanés anu diandelkeun ku para ahli nyaéta ultrasounds sareng sinar-x anu ngabéjaan upami aya tumor, peradangan, atanapi bahkan perdarahan internal ngajelaskeun kaayaan anjing. Ogé UPC, tés pikeun menilai naha ginjal tiasa dianggo saé atanapi upami aya karugian protéin, mangrupikeun anu paling seueur dianggo.

Perlakuan dawam nalika anjing anjeun kencing seueur pisan

Sakali dokter hewan parantos ngalaksanakeun tés anu aya hubunganana, anjeunna tiasa masihan diagnosis naon anu lumangsung ka anjing anjeun. Dina kaseueuran kasus, nalika anjing kencing seueur, alesan utamina nyaéta anjeunna kaserang inféksi cikiih. Ieu henteu hartosna yén teu tiasa aya jinis masalah sanés, nyaéta aya.

Nanging, anu paling umum nyaéta inféksi sareng ieu éta dirawat ngaliwatan antibiotik anu dicandak ku sungut (sakapeung ditusuk supados langkung lami diterapkeun) dina urutan mulihkeun kaayaan normal anjing.

Nalika anjing condong ngagaduhan inféksi sacara teratur, disarankeun ogé perlakuan pencegahan, nyaéta ngajaga pangobatan, ogé ngarobah gaya hirup anjeun, supados kaayaan ieu henteu kajantenan.

Anjing breed langkung rawan masalah kemih

Unggal anjing ngagaduhan sajumlah ciri sareng sipatna kurang leuwih rentan kana panyakit tangtu. Dina kasus masalah kemih, aya sababaraha urang sunda anu tiasa numuwuhkeun langkung seueur masalah, contona, langkung kiih, kirang kiih, teu tahan, ngembangkeun tumor, jst.

Diantara ieu nyaéta: Dalmatian, Yoshire terrier, Poodle, Bulldog, Cocker, Bichon, Russian Terrier, Lhasa Apso atanapi Miniatur Schnauzer. Éta henteu hartosna yén aranjeunna bakal ngembangkeun masalah ieu, tapi aranjeunna bakal leuwih condong sangsara tina éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carmen cenahna

    Wilujeng siang, kuring gaduh anjing umur 4 bulan. Anjeunna sering ngijih sareng nginum cai. Naha éta inféksi cikiih? Naon anu kuring tiasa pasihkeun atanapi dilakukeun?
    Hatur nuhun.

    1.    Rachel Sanchez cenahna

      Hai carmen. Naséhat kuring nyaéta anjeun nyandak anjing anjeun ka dokter hewan gancang-gancang, sahingga anjeunna tiasa nalungtik anjeunna sareng mariksa naha aya masalah, utamina ngémutan yén anjeunna masih keneh ngora pisan. Untung. Rangkulan.

  2.   Wanda cenahna

    Anak anjing kuring nembé yuswa 9 bulan sareng anjeunna sering ngompol sanajan anjeunna aya di luar bumi sareng aya ogé waktos na cikiih na kaluar konéng pisan.

  3.   Geida cenahna

    Salam. Anjing kuring ngamimitian perlakuan alergi ku antibiotik orok sareng loratadine. Ti saprak anjeun ngamimitian ngubaranana, anjeun moal tiasa nahan kiih anjeun sareng éta dilakukeun dimana waé. Sateuacan éta saluyu pisan sareng tempatna. Dokter hewan nyatakeun yén éta normal tapi anjeunna henteu masihan kami alesan sareng kami hariwang ngeunaan parobihan, urang hariwang kana hal dina awakna anu henteu jalan lancar. Kumaha saur anjeun ngeunaan éta? Narima hatur nuhun sateuacana.

    1.    Rachel Sanchez cenahna

      Halo Gueida, hatur nuhun kana koméntar. Upami anjeun ragu ngeunaan panjelasan dokter hewan, langkung saé naroskeun pendapat anu kadua, supados langkung tenang, kumargi waktos ieu aranjeunna henteu masihan anjeun alesan anu cocog. Untung sareng rangkulan.

  4.   Bibi cenahna

    Halo, urang gaduh anjing Bant Terrier umur 2 taun. Dua dinten ka pengker anjeunna ngompol sababaraha kali sareng kiih alit, dinten ayeuna anjeunna damel di jero imah hal anu anjeunna henteu pernah lakukeun. Kami ngagaduhan pengunjung di bumi, naha éta bakal narik perhatian atanapi kuring kedah nyandak anjeunna ka dokter hewan?
    hatur nuhun

    1.    Rachel Sanchez cenahna

      Halo Bibi, kuring tiasa ngalakukeun éta pikeun narik perhatian, tapi upami anjeun gaduh ragu anu pangsaéna nyaéta dokter hewan mariksa anjing anjeun, utamina upami anjeunna teras-terasan sareng kabiasaan anu sami saatos didatangan. Nuhun kana koméntar sareng tuah. Rangkulan.

  5.   Belen cenahna

    Hello Raquel, Kuring boga Yorsay Terrier 12 taun heubeul, anjing kuring, sanajan kuring nurunkeun dirina tilu kali sapoé, urinates pisan di jero imah, utamana sababaraha kali peuting jeung isuk-isuk jeung rada loba pisan, sababaraha kali cikiih nya. teu warnaan Kuring henteu weruh naon anu kudu dipigawé sarta Kami prihatin yén anjeunna bisa mibanda hiji hal kusabab umur na atawa lamun éta normal bisi na. Hatur nuhun sateuacanna? ♥

    1.    Rachel Sanchez cenahna

      Halo Belén, hatur nuhun. Bener nya éta dina umur anjing anjing tiasa sangsara dina inkontinensia, sapertos urang. Éta panginten aya masalah sareng Yorkshire anjeun, tapi anjeun langkung saé didatangan klinik hewan pikeun mastikeun yén teu aya masalah ageung. Ogé, émut yén pamariksaan sato sering pikeun anjing senior. Kabeneran, kuring miharep yén dina kasus anjing anjeun éta mangrupikeun hal anu sakedik. Rangkulan.

  6.   Lina cenahna

    Halo, kuring gaduh anjing pincher 3 bulan dina sajam, anjeunna tiasa ngising sakitar 3 kali, naha anjeunna tiasa kaserang hal anu serius?

    1.    Rachel Sanchez cenahna

      Halo Lina. Éta tiasa kusabab sababaraha alesan, tapi langkung saé pikeun angkat ka klinik Pangajaran sarta Palatihan Atikan kanggo anjing anjeun dipariksa. Untung sareng rangkulan.

  7.   Manuela cenahna

    Anak anjing kuring yuswa 6 taun, anjeunna yorkshire sareng anjeunna seueur inuman sareng ngompol teuing, langkung saé kanggo masihan anjeunna. Cortisone?

    1.    Rachel Sanchez cenahna

      Halo Manuela. Naséhat kuring nyaéta anjeun moal masihan pangobatan naon waé pikeun anak anjing anjeun tanpa konsultasi heula sareng dokter hewan, sabab tiasa serius ngarugikeun anjeunna. Langkung saé pikeun buka konsultasi Pangajaran sarta Palatihan Atikan pikeun ahli anu nalungtik Yorkshire anjeun sareng milarian terang upami aya masalah. Rangkulan.

  8.   Danna cenahna

    Halo, kuring gaduh anjing umur 4 bulan sareng kuring hoyong terang kumaha ngabédakeun upami anjeunna kiih seueur atanapi normal kusabab anjeunna henteu nginum seueur cai tapi teras-terasan ngijih sakedik. Hatur nuhun

    1.    Rachel Sanchez cenahna

      Halo Danna. Kalakuan anjing anjeun tiasa janten kusabab umur ngora. Nanging, langkung saé pikeun parios sareng dokter hewan anjeun dina pamariksaan salajengna, pikeun mastikeun yén teu aya masalah. Rangkulan!

  9.   Elizabeth cenahna

    Anjing kuring umurna sakitar 4 taun sareng parantos ngiringan beurat, éta tiasa nyababkeun anjeunna kiih sababaraha kali; sareng ngalakukeun sakedik.

  10.   Emi cenahna

    Kuring ngagaduhan Stanfor America sareng ti kamari anjeunna ngintip di jero bumi, sanaos anjeun ngaluarkeun anjeunna di jalan, nalika anjeun ngaluarkeunana sakitar 7 atanapi 8 kali ka pengker sigana henteu anjeunna muriang, anu tiasa, hatur nuhun pisan

  11.   oscar karattini cenahna

    Abdi gaduh bulldog Perancis 8 taun
    Anjeunna nembé mimiti tuang langkung, kéngingkeun sakedik beurat, nginum seueur cai sareng kiih. Anjeunna henteu dugi ka panto anu kiih.
    Kuring nyandak anjeunna ka dokter hewan anu ngalakukeun tés getih normal
    Éta anu kuring kedah lakukeun?
    ngirangan cai sakedik?
    ngirangan jatah tuangeun sakedik?
    Naha urang kedah langkung seueur diajar? Kang

    hatur nuhun

  12.   Rosa cenahna

    Halo, anjing abdi yuswa 10 taun sareng ngagaduhan diabetes, anjeunna kiih seueur sareng tuang sakedik, abdi nyuntikkeun ku insulin, tuangeun naon anu tiasa kuring pasihkeun, anjeunna ceking pisan

  13.   Ines cenahna

    Halo. Kami gaduh bug Maltese umur 2 taun. Mangrupikeun dinten-dinten nalika urang turun anjeunna sateuacan dugi ka jalan anjeunna ngintip panto. Kami nurunkeun anjeunna 3 kali sapoé. Sanaos nyebatkeun anjeunna pisan sareng anjeunna terang éta kusabab anjeunna kaluar sareng sirahna tungkul, anjeunna teras-terasan ngalakukeun éta. Naha aya anu tiasa ngabantosan urang?