'Awas sato', Aplikasi pikeun ngalaporkeun nyiksa sato

Aplikasi Siaga Sato

Sakumaha diperyogikeun jinis inisiatif ieu pikeun ngajagaan buluan anu hirup dina kaayaan anu goréng kusabab jalma anu ngagunakeunana siga anu jati asli atanapi hal-hal anu teu aya nilainya. Prakarsa ieu mangrupikeun panaratas di Éropa sareng unik di Spanyol, dimana éta tiasa dianggo ngalaporkeun kasus panyiksa sato, a Aplikasi anu mangpaat pisan anu disebat 'Animal Alert'.

El Observatorium Kaadilan Sato sareng Pertahanan Babarengan sumbangan tina tim Teaming, aranjeunna parantos tiasa ngalaksanakeun App ieu ngalaporkeun kasus ieu anu sering urang tingali sareng anu kami henteu terang kumaha polahna. Salaku tambahan, sabab mangrupakeun App anu pohara intuitif sareng saderhana, sadayana tiasa nganggo éta sareng ngabantosan buluan sareng sato sanésna pikeun milarian kahirupan anu langkung saé jauh tina panyalahgunaan éta.

Aplikasi ieu dugi ka ayeuna ngan ukur dilakukeun pikeun Android, tapi aranjeunna ngaharepkeun rék dilegakeun deui sareng ngadamel pikeun sistem iOs Apple. Aplikasi sélulér ieu tiasa diunduh sareng di jerona, kasus panyiksa tiasa dilaporkeun gratis sareng sacara anonim, anu bakal ngajantenkeun seueur jalma wani ngalakukeun hal anu sami sareng kasus-kasus ieu anu kajantenan caket aranjeunna.

Dina halaman kahiji urang tiasa ningali sababaraha conto anu dianggap nyiksa sato. Anjing dina kaayaan goréng, kirang tuang, hirup dina leashes sareng dina kaayaan saniter anu pikareueuseun. Aya sagala rupa kaayaan, sareng éta bahkan dianggo pikeun sato galak di sirkus sareng tempat sanés, dimana aranjeunna disiksa konstan.

Dina aplikasi ieu anjeun tiasa nempatkeun poto sareng pidéo kasus ieu. Salaku tambahan, lokasina kedah dilebetkeun ku GPS, sahingga pasualanna tiasa ditalungtik sareng dilakukeun. Anjeun ogé tiasa nyerat téks pikeun ngajelaskeun panyalahgunaan sato éta. Pitunjuk saderhana pikeun ningkatkeun kasadaran di panjuru dunya berkat téknologi anyar.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Susy fontenla cenahna

    Halo, keluhan éta ka tim hukum Pengadilan Keadilan Hewan sareng Pertahanan, asosiasi nirlaba anu parantos ngembangkeun App sareng anu parantos ngalaporkeun langkung ti 400 kasus nyalira.