asesoris perjalanan praktis tur transportable pikeun anjing

Anjing ngahibur ningali bentang perjalanan

Naha anjeun badé angkat ka Cuenca atanapi upami anjeun badé nganjang ka Leuweung Hideung anu jauh, usum panas geus ngadeukeutan sarta bug perjalanan dimimitian nyandak tol na. Éta pisan sababna naha kamungkinan Anjeun keur nimbangkeun balik wae jeung piaraan anjeun, atawa malah nu kudu ngalakukeun hal eta kaluar tina kabutuhan: dina sagala hal, eta kamungkinan pisan nu peryogi asesoris perjalanan pikeun anjing.

Dina artikel ieu Kami parantos nyiapkeun seueur asesoris perjalanan anu béda pikeun anjing supados anjeun duanana siap pisan sareng, sajaba, kami bakal masihan anjeun seueur naséhat ngeunaan perjalanan.. Urang ogé nyarankeun ieu artikel patali sejenna dina pelindung korsi mobil pikeun anjing.

The aksésori perjalanan pangalusna pikeun anjing

wipes perjalanan pikeun anjing

produk pangalusna, Anu pang gunana sareng anu anjeun pasti bakal ngahargaan upami anjeun angkat sareng anjing anjeun mangrupikeun hal anu langkung saderhana sareng langkung dasar tibatan anu anjeun bayangkeun: sababaraha wipes.. Ieu dirarancang khusus pikeun piaraan anjeun, aranjeunna hypoallergenic, henteu seungit sareng rada beueus, pikeun gampang ngaleungitkeun kokotor, ogé lemes pisan sareng cocog pikeun tempat sapertos ceuli, paws atanapi bum. Salaku tambahan, aranjeunna ukuran perjalanan, janten anjeun tiasa nyandak ka mana waé.

Opat mangkok collapsible

Sanes langkung atanapi kirang ti opat mangkok silikon anu tiasa dilipat, kalayan kapasitas 350 ml, anjeun bakal mendakan dina urutan ieu. Dijieunna tina silikon, aranjeunna gampang pisan dikumbah sareng tahan pisan, salian ti éta, aranjeunna tiasa narilep dugi ka janten bunderan anu datar pisan sareng tiasa diurus, sareng masing-masing hadir kalayan carabiner sorangan ku kituna anjeun tiasa ngagantungkeunana. dimana wae Anjeun hoyong tur salawasna boga on leungeun Mangkukna biru, héjo, pink sareng beureum.

Lalampahan féromon anti stress

Kadang perjalanan tiasa janten horor nyata, khususna upami anjing anjeun sesah. Éta sababna aya féromon sapertos ieu ti Adaptil, merek khusus dina produk alami pikeun ngirangan setrés piaraan anjeun. Ieu asalna dina format perjalanan ku kituna anjeun tiasa nyandak dimana waé anjeun hoyong sareng anjeun tiasa ngajamin piaraan anjeun. Émut, kumaha ogé, yén unggal anjing ngaréaksikeun béda-béda pikeun jinis produk ieu sareng sababaraha anu langkung saé tibatan anu sanés.

feeder perjalanan mirah tur drinker

Merek Jerman Trixie ngagaduhan produk anu pikaresepeun ieu, sakitar 8 euro, dimana anjeun tiasa nyandak dugi ka dua liter tuangeun sareng anu ogé diwangun ku dua paminum (atanapi paminum sareng pakan, gumantung kana kumaha anjeun ningali éta) 0,750 l unggal. Sajaba ti éta, aranjeunna tiasa disimpen dina mesin pencuci piring, janten gampang pisan dikumbah, sareng aranjeunna gaduh dasar karét supados henteu leueur..

korsi mobil booster nyaman

Kusabab anjing anjeun henteu ngan ukur biasa, anjeunna raja bumi, sareng sapertos kitu, anjeunna peryogi tahta nyalira nalika anjeunna angkat dina mobil. Ieu korsi lemes pisan sareng nyaman, sareng dua sabuk kaamanan pikeun nyaluyukeun kana mobil sareng anu katilu pikeun nahanana sareng ngajantenkeun nyaman tapi aman. Salian mangrupa rarancang lucu, éta pisan gampang pikeun ngabersihan, sabab anjeun tiasa nyimpen eta dina mesin cuci, sarta ngabogaan saku di sisi jadi Anjeun bisa nyimpen naon anjeun atawa anjing Anjeun kudu.

Kantong lawon pikeun mawa dahareun

Solusi anu langkung merenah upami anjeun hoyong nyandak tuangeun anjing anjeun nyaéta kantong praktis ieu dimana anjeun tiasa nyimpen dugi ka 5 kilo tuangeun. Éta gaduh lawon anu tiasa digulung, anjeun tiasa ngabersihan ku mesin sareng anu pangsaéna, éta ngajaga kadaharan seger dugi ka anjing hoyong tuang. Sajaba ti éta, boga saku praktis pikeun mawa feeder tilepan sarta séjén kalawan bolong, contona, mawa kenop.

botol cai perjalanan

Sarta kami mungkas ku ieu Daptar asesoris perjalanan pikeun anjing kalayan unsur anu paling penting upami anjeun badé angkat sareng piaraan anjeun: botol cai perjalanan. Ieu praktis pisan sabab boga panutupanana kaamanan sarta, sajaba, salah sahiji tungtung dina bentuk mangkok ambéh anjing Anjeun bisa inuman comfortably tanpa perlu mangkok. Ogé, upami aya cai anu sesa, anjeun tiasa ngabalikeun deui kana sesa wadahna kalayan gampang.

Rekomendasi pikeun iinditan sareng anjing anjeun

Nalika iinditan ku pesawat anjeun kedah nyandak pancegahan tambahan

Ayeuna usum panas nuju ngadeukeutan, anjeun panginten badé angkat ka tempat liburan sareng anjing anjeun pikeun ngarecah rutin sareng bersantai. Sanajan kitu, iinditan jeung anjing teu persis sarua jeung nyokot aranjeunna keur leumpang di taman. Éta sababna kami parantos nyiapkeun daptar tip ieu anu anjeun tiasa nerapkeun kana sagala jinis angkutan, tapi khususna mobil:

Nyiapkeun anjing anjeun pikeun perjalanan

Henteu aya anu langkung disarankeun tibatan angkat ti enol dugi ka saratus sareng piaraan urang, janten, Ngahindarkeun ku sadayana hartosna ngonci anjing anjeun dina mobil pikeun perjalanan panjang tanpa dilatih sateuacanna. Sareng kumaha anjeun ngalatih? Nya, saeutik-saeutik, sareng sakumaha anu kami parantos nyarankeun dina waktos anu sanés: dina hal ieu, mimitian ngabiasakeun anjing anjeun kana mobil, contona, ku ngadeukeutkeunana, ngantepkeun bau, kana bising ... nalika dianggo. ka dinya, Anjeun bisa ngamimitian nyokot lalampahan pondok tur bade aranjeunna laun lengthening.

Nyiapkeun kit perjalanan merenah

Sarta ku merenah kami henteu hartosna sababaraha kacang keur snack on, tapi cocog ka kabutuhan Anjeun tur pamadegan anjing Anjeun. Salaku conto, pamawa anu disatujuan penting pisan dina kasus kapal terbang, nyayogikeun kaamanan sabuk sareng pamawa dina mobil, sareng, tangtosna, botol sareng feeder perjalanan, khususna upami perjalanan panjang. Éta ogé kapaké pikeun nyiapkeun kit pertolongan cemas (upami perlu sareng obat-obatan anu tos diinum), kantong plastik nalika anjeun kedah tuang sareng sadayana anu anjeun pikirkeun anu anjeun peryogikeun.

nyieun janjian di dokter hewan

Disarankeun ogé pikeun janjian sareng dokter hewan sababaraha dinten sateuacan perjalanan. Ku cara ieu anjeun tiasa pariksa piaraan anjeun sareng pariksa yén éta aya dina kaséhatan anu saé, ogé naroskeun ka dokter hewan ngeunaan pangobatan, bahkan upami disarankeun pikeun masihan pil pikeun panyakit gerak atanapi ngajantenkeun bobo sareng gaduh waktos anu langkung saé. .

A anjing nempel sirah na kaluar jandela

Ulah ninggalkeun piaraan anjeun nyalira

Utamana lamun ngarambat ku mobil, ulah tinggalkeun piaraan anjeun di jero kendaraan, Henteu ngan sabab bisa mere Anjeun snuggle ti panas, tapi sabab kejem. Malah, di sababaraha nagara anjeun malah bisa didenda pikeun nyiksa sato.

Pertimbangan tambahan upami anjeun ngarambat ku pesawat

Lamun iinditan ku pesawat salaku manusa geus mangrupa odyssey, mawa piaraan anjeun hiji tugas ampir titanic. Éta sababna kami ngarepkeun anjeun tips ieu mangpaat yén kami parantos nyiapkeun:

  • heula, salawasna mawa dokumén anjeun perjalanan sarta yén maranéhna geus nepi ka tanggal.
  • Salaku urang nyarios sateuacan, salawasna ngarambat ku pamawa disatujuan husus pikeun perjalanan hawautamana pikeun kaamanan Anjeun.
  • Dina pamawa, komo deui, nempatkeun tag idéntifikasi sareng nami piaraan anjeun, poto, ogé nami sareng data anjeun (telepon penting pisan) jeung, kalayan hurup badag, "live cargo" ('live cargo'), pikeun nunjukkeun yén éta téh sato jeung kudu ati-ati. Disarankeun ogé nyandak poto piaraan anjeun upami éta kabur.
  • Béjakeun ka sadaya staf dina kapal yén anjeun angkat sareng piaraan anjeun (Teu nyieun maneh kasampak cool, tapi sangkan aranjeunna sadar yen aya hiji deui mahluk hirup dina pesawat sarta nyandak kana rekening).
  • tungtungna, lamun pesawat ditunda, wartosan staf maskapai jeung nanya ka pariksa yen anjeunna oke.

Dimana mésér asesoris perjalanan anjing

Hiji anjing ningali kaluar jandela karéta

Panginten kusabab aranjeunna produk anu khusus pisan, teu utamana umum pikeun manggihan produk perjalanan dirancang husus pikeun anjing. Diantara tempat anu paling umum, contona, urang mendakan:

  • En Amazon, raja produk sagala rupa, anjeun bakal manggihan angka nu gede ngarupakeun produk husus dirancang pikeun ngarambat kalawan anjing Anjeun, kayaning, contona, operator, Straps nu napel sabuk korsi, botol jeung feeders perjalanan ... ogé , kalawan pilihan Perdana na anjeun boga aranjeunna di imah dina momen.
  • En toko khusus dina sato sapertos TiendaAnimal atanapi Kiwoko anjeun ogé bakal mendakan seueur produk pikeun ngarambat sareng piaraan anjeun. Hal anu saé ngeunaan toko-toko ieu nyaéta, sanaos kirang rupa-rupa, aranjeunna kualitas luhur sareng anjeun ogé tiasa nganjang aranjeunna sacara pribadi pikeun mariksa aranjeunna sacara langsung.
  • Tungtungna, dina sababaraha dokter hewan anjeun tiasa mendakan operator sareng sababaraha produk anu sanés, sanaos henteu biasa. Hargana ogé rada langkung luhur tibatan di toko sanés, tapi anu saé nyaéta anjeun tiasa naroskeun nasihat profésional, sareng anjeun ogé tiasa mésér obat anu anjeun peryogikeun pikeun perjalanan.

Kami ngarepkeun tulisan ieu ngeunaan asesoris perjalanan anjing parantos ngabantosan anjeun ngarencanakeun Langkung saé éta liburan atanapi perjalanan panjang anu anjeun kedah laksanakeun sareng piaraan anjeun. Béjakeun ka kami, naha anjeun kantos ngumbara sareng anjing anjeun dimana waé? Kumaha pangalamanana? Saur anjeun urang geus sono reviewing hiji produk metot?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.