Bola anjing, anu pangsaéna pikeun réréncangan anjeun

Maén bal nyaéta salah sahiji kagiatan favorit anjing

Bola pikeun anjing mangrupikeun unsur anu teu tiasa dipisahkeun tina sato ieu: sabaraha kali urang teu katempo aranjeunna dina pilem (jeung di taman) nyekel sababaraha? Sareng sigana Kabagjaan anjing kadang dugi ka ngan saukur ngudag objék anu mumbul kalayan sagala kakuatanana sareng ngabawakeun deui ka anjeun kalayan seuri bulu anu bagja.

Dina artikel ieu kami henteu ngan ngobrol ngeunaan bal pangalusna pikeun anjing nu urang bisa manggihan, tapi ogé urang bakal ngobrol ngeunaan bahaya teuing maén game ieu sareng kumaha urang tiasa gaduh sési maén bal anu sampurna. Ngagabungkeun jeung ieu artikel séjén ngeunaan kumaha ngajar anjing kuring pikeun ngukut bal mun gaduh malah leuwih senang!

bal pangalusna pikeun anjing

Pek dua bal Chuckit!

Bal merek Chuckit! nu pang populerna di Amazon, sarta kalawan alesan alus: aranjeunna gaduh seueur model, ukuran anu béda (ti ukuran S dugi ka XXL), ogé sentuhan karét anu pikaresepeun pikeun anjing. sareng warna anu terang pikeun ngagampangkeun pamilik sareng piaraan pikeun milarian. Salaku tambahan, anjeunna ngalungkeun pisan sareng dina unggal pakét aya dua cocooan. Nanging, kedah disebatkeun yén sababaraha koméntar ngaku yén aranjeunna gampang pegat, janten penting pikeun ati-ati supados henteu aya anu kajadian ka anjing.

bal unbreakable pikeun anjing Anjeun

Produsén utama bal séjén pikeun anjing nyaéta merek Amérika Kong, anu ngagaduhan diantara produkna ieu bola metot dijieunna tina karét nu nangtung kaluar pikeun bouncing pisan sarta éta ogé praktis indestructible, Kusabab eta dirancang pikeun anjing badag kalayan rahang kuat. Kanyataanna, loba komentar nyorot yén maranéhna sampurna pikeun anjing destructive leuwih ti 25 kilo, Toys ieu jadi kuat yén maranéhna bisa tahan rahang paling fearsome!

tukang ngalungkeun bal

Upami anjeun bosen ngalungkeun balna deui-deui atanapi anjeun ngan ukur hoyong anjing anjeun ngajalankeun langkung seueur, anjeun tiasa mertimbangkeun kéngingkeun peluncuran bal anu praktis sapertos kieu. Operasi basajan pisan, saprak anjeun ngan kudu nempatkeun bal dina tungtung luyu pikeun eta (Anjeun boga dua ukuran a milih tina, M jeung L) jeung buang eta kalawan gaya. Émut, kumaha ogé, dumasar kana koméntar nalika nganggo éta, balna ruksak langkung gancang.

bal badag pikeun doggies

Upami anjeun milarian anu béda, Bola anu ukuranana langkung ageung (henteu langkung atanapi kirang ti 20 cm) tiasa idéal pikeun gaduh waktos anu saé sareng anjing anjeun.. Eta dijieunna tina palastik pisan teuas, ku kituna bakal tahan serangan anjing Anjeun, tapi kudu ati, sabab bahan nu bisa ngagem handap huntu na dina jangka panjang. Nanging, éta idéal pikeun maén bal sareng anjing anjeun di kebon atanapi rohangan ageung sanés.

Bal leutik pikeun maledog

Dina pak anu pikaresepeun ieu, henteu langkung atanapi kirang ti 12 bal anu ukuranana alit pisan disayogikeun, sabab Diaméterna ngan ukur 4 cm, sahingga cocog pikeun anjing breed leutik.. Pertimbangkeun faktor ieu nalika ngagaleuhna, sabab upami ukuranna henteu leres, piaraan anjeun tiasa cuk. Bal éta meniru bal ténis, tapi ogé squeak, anu tiasa merangsang pisan pikeun anjing anjeun.

Bal jeung sora squeaking

Ieu bal pikeun anjing aranjeunna pisan tiis saprak maranéhna niru bal soccer, tapi kalawan rupa-rupa kelir. Salaku tambahan, aranjeunna didamel tina lateks sareng diaméterna 7 cm. Aranjeunna teu boneka, aranjeunna gampang pikeun ngabersihan jeung maranéhna buang saeutik. Tungtungna, aranjeunna idéal pikeun maén, saprak, nalika chewed, maranéhna nyieun squeak pisan ciri na stimulating pikeun anjing. Tangtosna, ulah aktipkeun sora ti tukangeun piaraan anjeun atanapi anjeun tiasa nyingsieunan!

Bal kalayan lampu pikeun moro di nu poek

Upami anjeun salah sahiji jalma anu resep jalan-jalan malem, bola kalayan lampu ieu idéal pikeun anjeun sareng piaraan anjeun. Salian mangrupa non-toksik, bal sadia dina sagala rupa ukuran, malah aya bungkus nu ngawengku dua kaulinan ieu. Tiap muatan lasts ngeunaan 30 menit, nyatu pikeun sési kaulinan senang.

Éta hadé pikeun anjing maén fetch?

Milih ukuran bal penting pikeun nyegah choking

sanajan sigana nu mana wae aktivitas fisik bisa jadi alus teuing pikeun anjing, Kaleresan sadayana dina kahirupan ieu kedah diterapkeun kalayan sirah sareng ukuran. Ku kituna, lamun anjing Anjeun muterkeun bal teuing (jeung maén bal kami hartosna kaulinan has ngalungkeun eta pikeun kami mawa ka kami) eta boga sababaraha bahaya sarta drawbacks:

  • Loba teuing maén nambahan bahaya maké dina sendi jeung tatu.
  • Adrenalin anjing moal level off dugi ka dua jam engké, Sareng kalayan sesi anu sengit sareng panjang tiasa langkung parah, sabab bakal sesah pisan pikeun anjeun bersantai.
  • Sababaraha anjing malah aranjeunna meunang "hooked" dina kaulinan ieu tur bisa jadi hésé pikeun ngawengku alternatif séjén.
  • Salian ti éta, maén bal nyaéta kaulinan anu aranjeunna manggihan eta pisan sengit mental sarta yén éta malah bisa ngakibatkeun stress, Kusabab pola anu sami henteu ditiron sapertos di alam (buru, tuang, istirahat) sabab sababaraha peluncuran dilakukeun, sési-sési tiasa lami-lami...
  • Gumantung kana bal, kaulinan tiasa bahaya, contona, bal baseball ngeusi zat elongated nu bisa ngabalukarkeun halangan dina peujithal anu bahaya pisan.

Kumaha urang bisa nyingkahan resiko ieu?

Maén nyekel téh hébat fun, tapi ulah overdo eta

Teu perlu sagemblengna ngaleungitkeun kaulinan ngalungkeun bal ngan pikeun nyegah resiko ieu. Beda jeung, supados anjing urang tetep sehat sareng bagja urang tiasa nuturkeun tip ieu:

  • Nyadiakeun haneut-up alus tur rélaxasi saméméh jeung sanggeus sési kaulinan.
  • Ngagabungkeun kaulinan ngalungkeun bal jeung kaulinan séjén sarua senang jeung nu, sajaba, bisa jadi malah leuwih mangpaat pikeun ngaronjatkeun hubungan anjeun jeung piaraan Anjeun, contona, pikeun manteng tali, néangan hadiah jeung bau...
  • Ngadamel anu sési kaulinan bal ulah nepi ka lila.
  • Urang ogé kedah maénkeun kaulinan ieu sareng aranjeunna unggal dinten, Kusabab éta pisan sengit sarta bisa mungkas nepi stressing anjing dina jangka panjang.
  • Pilih bal anu cocog pikeun piaraan anjeun, khususna anu didamel khusus pikeun piaraan, sareng ngahindarkeun anu alit teuing pikeun nyegah choking, atanapi anu didamel tina bahan anu ngabahayakeun.

Ngadegkeun sési kaulinan sampurna

Anjing ngudag bal

Pikeun nyiptakeun sési kaulinan anu sampurna, salian ti nyandak sadaya unsur di luhur, Positip pisan yén anjeun nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  • Sateuacan Anjeun muterkeun pastikeun Anjeun bisa nyokot Toys jauh nu bakal Anjeun pake gampang pikeun ngeureunkeun sési iraha wae rék.
  • Salaku urang nyarios, pemanasan penting pikeun nyegah tatu. Milih mimitian ku kaulinan lemes.
  • Ulah ulin kasar teuing (Contona, mun gelut) pikeun nyegah adrenaline anjing anjeun ti mana teuing tinggi atawa leungit kontrol game.
  • Pikeun nyegah anjing Anjeun luncat, eta disarankeun Toys sok leuwih handapeun dada anjeun.
  • Hadé pisan mun éta boga sababaraha sesi sengit sapoé (Contona, di imah atawa lamun bade kaluar for keur leumpang) ti single pisan sengit. Dianjurkeun yén unggal sési panungtungan ngeunaan lima menit.
  • sési kaulinan kudu réngsé nalika anjing masih hayang nuluykeun maén.
  • tungtungna, pernah maksa anjing Anjeun maén upami anjeun henteu hoyong atanapi henteu resep.

dimana meuli bola anjing

Anjing nyapek bal rugbi

Aya seueur, seueur tempat anu urang tiasa kéngingkeun bal pikeun anjing, bahkan bal anu ditujukeun ka manusa anu urang tiasa ngagoda pikeun nganggo anjing urang. Nanging, sakumaha anu urang nyarios sateuacanna, sabab henteu dirancang pikeun sato, aranjeunna tiasa dilakukeun ku unsur anu bahaya pikeun aranjeunna. Ku kituna, urang ngawatesan diri ka tempat di handap ieu:

  • En Amazon Ieu dimana anjeun bakal manggihan pilihan pangbadagna bal pikeun anjing Anjeun. Aya malah aranjeunna dina bungkusan kalawan Toys séjén, hal idéal pikeun pamakéan dina sési ulin jeung teu ngawatesan diri ka ngan bal. Salaku tambahan, kirimanna biasana gancang pisan.
  • nu toko khusus pikeun sato, kayaning Kiwoko atanapi TiendaAnimal, nu paling dianjurkeun pikeun néangan produk kawas ieu, utamana dina versi fisik na. Aya anjeun tiasa pariksa karasa bahan, touch, sareng ngabandingkeunana sareng produk anu sanés pikeun milih anu paling cocog sareng anjeun.
  • Tungtungna, dina department store, Sanajan aya teu jadi loba rupa, eta oge mungkin pikeun manggihan bal. Nanging, sakumaha anu kami nyarios, pastikeun yén aranjeunna dirarancang khusus pikeun piaraan pikeun nyegah kasieunan.

Bal pikeun anjing mangrupa unsur penting pikeun salah sahiji kaulinan favorit maranéhanana, najan kawas sagalana, anjeun kudu maén dina moderation ulah resiko. Béjakeun ka kami, kumaha saur anjeun ngeunaan bal? Kumaha sesi maén sareng anjing anjeun? Naha anjeun hoyong bagikeun sareng kami tip naon waé anu anjeun anggap penting sareng anu kami hilap disebatkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.