Seungit bau cangkéng anjing

Sababaraha urang, nalika maca judul catetan ieu, panginten panginten lucu pisan yén anjing bau bau sampeu, tapi penting pikeun dicatet yén éta sanés anu anéh, éta langkung, éta tiasa janten lumayan umum, sanaos anjeun kedah terang yén henteu sadayana anjing tiasa gaduh fitur ieu. Nalika sato alit urang paws bau bau, Éta tiasa janten masalah anu leres pikeun sakulawargi, janten urang kedah nyingkahan sareng ngarawatna.

Anjeun kedah terang yén sapertos urang manusa suku urang ngesang, sato ogé, anjing, contona, kesang tina bantalan, sareng ieu tiasa ngajantenkeun suku baseuh sareng nyababkeun bau teu pikaresepeun. Ieu bakal langkung parah upami ingon-ingon anjeun cicing di tempat anu henteu aya jukut atanapi kokotor, kumargi dina kaayaan éta alam bakal ngurus nyerep uap sareng bau anu goréng.

Nalika suku sato mimiti bau, penting pikeun ngamimitian ku ngaluarkeun ayana supa di antara ramo anjeun. Urang ogé kedah parios tempat-tempat sanés dina awak anjeun, sapertos Ceuli, kumargi bau na tiasa sumping ti dinya. Émut yén anjing nganggo cakarna pikeun ngeruk, janten aroma anu tiasa aya dina ceuli na tungtungna kana cakarna.

Nyanghareupan bau anu teras-terasan tina cakar sato anjeun, anjeun tiasa milih ngumbah langkung sering, nyobian garing pisan sareng garing di antara ramo. Kuring ogé nyarankeun ngagunakeun ngusapan orok, pikeun ngabersihan aranjeunna. Nanging, upami bau bau tetep, kuring nyarankeun anjeun didatangan dokter hewan pikeun nyarankeun solusi khusus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.