sabuk korsi anjing

Anjing henteu kedah naék salaku panumpang

Sabuk korsi pikeun anjing mangrupikeun kedah nalika mawa anjing urang kalawan kami dina mobil lamun urang hayang sakabeh pangeusi kandaraan aman tur nyingkahan scares sarta kacilakaan.

Dina artikel ieu kami némbongkeun Anjeun pilihan jeung paling dianjurkeun yén kami geus kapanggih sarta ogé Kami ngobrol sareng anjeun langkung jero ngeunaan unsur dasar ieu pikeun kaamanan, contona, ngungkabkeun bahaya mawa anjing dina mobil, ngomentaran sakeudeung ngeunaan peraturan... sarta kami nyarankeun ogé nu maca artikel patali ieu dina kumaha carana nyandak anjing dina mobil.

sabuk korsi pangalusna pikeun anjing

Abah sareng sabuk kalebet

Abah Ieu undoubtedly salah sahiji purchases paling lengkep anjeun tiasa ngadamel dina Amazon lamun Anjeun keur pilari sabuk a. Sakumaha anu parantos kami nyarios, salian sabuk, anu anjeun tiasa pasangkeun kana abah sareng pin "manusa" dina sabuk kendaraan, produkna kalebet abah anu nyaman sareng breathable, anu ogé sayogi dina seueur warna sareng ukuran anu béda. . Koméntar nunjukkeun yén sabukna ogé tahan pisan, gampang diikat sareng rada elastis.

Najan kitu, Kami ngarékoméndasikeun yén sateuacan mésér éta, anjeun kedah tingali, dina lambaran produk, merek mobil anu cocog sareng éta., kumargi teu tiasa dianggo sadayana.

sabuk adjustable kalawan klip

Upami abah henteu dipikaresep ku anjeun sareng anjeun ngan ukur hoyong tali sabukna, pilihan ieu ti Kurgo henteu ngan ukur saderhana., kalawan harga lumrah tur tahan, oge sadia dina tilu kelir, kulawu, biru jeung oranyeu. Hatur nuhun kana ngaitkeun a, sabuk bisa disaluyukeun supados anjing boga leuwih atawa kirang kamar pikeun mindahkeun, sahingga pisan nyaman. Saolah-olah éta henteu cekap, anjeun ogé gaduh dua panjang pikeun milih anu paling cocog sareng anu anjeun peryogikeun.

tungtungna, Punten dicatet yén nalika éta cocog sareng kalolobaan kendaraan, sabuk teu bisa dipaké dina Volvo na Ford vans.

Abah jeung sabuk basajan

model sejen tina abah, pisan nyaman jeung dina bentuk hiji X, nu ogé ngawengku sabuk nu bisa dipaké dina mobil. Dina hal ieu, éta mangrupakeun produk basajan tapi ogé pisan metot nu boga tali adjustable praktis ambéh anjing anjeun sakumaha nyaman sabisa dina korsi tukang. Émut, sapertos anu kajantenan sareng sadaya modél, pariksa naha éta cocog sareng mobil anjeun sateuacan mésér.

Dua sabuk elastis

Idéal pikeun jalma anu boga leuwih ti hiji piaraan atawa leuwih ti hiji mobil mawa eta di, pak ieu ngandung dua belts sangkan bisa aman mawa piaraan anjeun dina korsi tukang. Sakumaha biasa dina produk ieu, éta ngagaduhan bagian anu elastis sareng tiasa disaluyukeun nganggo tali supados anjing anjeun teu nyaman sareng aman. Salaku tambahan, éta cocog sareng sajumlah ageung mobil, sayogi dina sagala rupa warna, éta gaduh carabiner anu teguh sareng jalur reflektif supados anjeun henteu kaleungitan piaraan anjeun nalika poék.

Kait sabuk seleting

Alternatipna pikeun sabuk korsi anjing anu urang tingali dugi ka ayeuna nyaéta versi zip-line ieu. Éta diwangun ku tali anu anjeun tiasa ngaitkeun kana pengikat luhur atanapi sabuk sareng anu napelkeun tali supados anjing tiasa ngalih langkung bébas bari tetep aman. Nanging, éta henteu disarankeun upami anjing éta gugup pisan, sabab numutkeun sababaraha koméntar, upami éta gerak pisan, tali tiasa kalibet.

sabuk anjing leutik

Modél anu sanés, langkung klasik, kalayan klip sabuk anu cocog sareng seueur kendaraan. Mibanda bagian elastis pikeun nyerep dampak ngerem, kitu ogé strips reflective sarta tali adjustable. Nanging, kedah diperhatoskeun yén sababaraha koméntar nyarios yén éta henteu tahan pisan, janten ngan ukur disarankeun pikeun anjing leutik anu beuratna sakedik.

Sabuk korsi anjing ganda

Tungtungna, produk anu terakhir anu kami bakal nampilkeun ayeuna nyaéta sabuk ganda pikeun anjing, janten upami anjeun gaduh dua piaraan éta idéal pikeun nyandak éta dina mobil tanpa tali bingung. Bahanna khususna tahan sareng gaduh kait logam pikeun abah, ogé strips reflective, bagian elastis sareng hook tunggal pikeun sabuk, anu ogé cocog sareng kalolobaan kendaraan.

Kumaha carana nyandak anjing anjeun dina mobil

A anjing nempel sirah na kaluar jandela pisan bahaya.

Sanajan peraturan robah ti nagara ka nagara, kaleresan éta boh keur kasalametan anjing urang jeung urang, leuwih sae pikeun mawa eta aman dina kandaraan. Nyatana, numutkeun DJP, langkung ti satengah supir anu dibarengan ku piaraan na dina mobil hirup dina kaayaan anu picilakaeun kusabab henteu kaampeuh. Éta sababna disarankeun pisan, sareng di sababaraha nagara wajib:

  • Mawa anjing anjeun dina tonggong mobil, tukangeun korsi hareup. Upami anjeun gaduh pamawa, éta kedah ditempatkeun jejeg korsi payun boh nu gedé boh nu leutik.
  • Kitu ogé sakumaha aturan netepkeun yén anjing teu bisa ngaganggu supir bari anjeunna atanapi manehna nyetir, Disarankeun pisan ngagemna dihijikeun kana sabuk nganggo abah khusus atanapi nempatkeun bolong antara payun sareng pungkur mobil.
  • Sajaba ti éta, anjing (atawa pamawa nu urang mawa eta) eta oge kudu napel kana korsi ku cara maké abah spasi atawa sababaraha hook siga anu karek ditingali sangkan bisi eureun ngadadak atawa kacilakaan teu pareum jeung cilaka sorangan.
  • Sanaos henteu aya rekomendasi ieu anu wajib, DJP tiasa denda anjeun upami ningali yén anjing anjeun tiasa nyababkeun bahaya, ku kituna teu superfluous (salian kasalametan duanana) nyandak precautions.

Naha pamawa teu tiasa naék luhureun korsi?

anjing tunggang dina mobil

Salaku urang nyarios di luhur, pamawa teu bisa naek luhureun korsi, boh di tukang atawa di hareup, tapi dina taneuh, transversely ka arah perjalanan.. Nempatkeun pamawa dina korsi napel sabuk pisan bahaya, sabab lamun aya eureun ngadadak atawa jolt, gaya ngabalukarkeun sabuk megatkeun palastik tina pamawa kana lembar, nu bisa ngabalukarkeun tatu pisan serius mun anjing goréng anjeun. kitu deui ka pangeusi séjénna.

Naha sabuk korsi anjing mangpaat

Anjing kudu kaampeuh di tukang

Aya seueur alesan pikeun ngamankeun piaraan urang nganggo sabuk korsi anjing. (atanapi langkung saé, kalayan pamawa) mangrupikeun ide anu saé pikeun ningkatkeun kasalametan sadaya panumpang kendaraan:

  • Anjing anu gugup pisan tiasa nyababkeun kacilakaan gampang lamun hareup jeung pungkur mobil teu dipisahkeun ku grille kaamanan.
  • Urang ogé kudu ngantep anjing nempel sirah na kaluar jandela atawa bisa menyakiti ku dahan atawa objék séjén ti luar.
  • Sajaba ti éta, lamun anjing geus leupas, sakumaha geus kami ngomong, éta bisa projected bisi ngerem ngadadak atawa kacilakaan sarta menyakiti diri, kitu ogé pangeusi séjén mobil.
  • A anjing leupas oge leuwih gampang ngaganggu supir pindah sabudeureun pisan, barking atawa malah Ngahindarkeun pisibilitas ditangtoskeun tina jalan.
  • Éta ogé henteu saé pikeun ngabeungkeut ku tali nu teu dirancang husus pikeun dipaké dina mobil atawa anjeun bisa menyakiti beuheung anjeun.
  • tungtungna, salah sahiji alesan naha anjeun teu kedah nyandak anjing dina korsi hareup, sajaba mangrupa selingan keur supir, nyaeta lamun airbag diaktipkeun eta bisa ngabalukarkeun pisan, tatu pisan serius.

dimana meuli sabuk korsi pikeun anjing

Anjing kedah nganggo sabuk korsi khusus pikeun aranjeunna

Anjeun tiasa mendakan rada sababaraha tipena béda belts korsi anjing di sababaraha toko husus. Sabalikna, ulah ngaharepkeun mendakan produk ieu di tempat anu langkung umum sapertos department store:

  • Tempat munggaran dimana anjeun tiasa mendakan jinis produk ieu pikeun anjing nyaéta Amazon, dimana, sakumaha anu anjeun parantos katingal di luhur, aranjeunna gaduh seueur model anu béda-béda sahingga anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun sareng piaraan anjeun.
  • Di sisi anu sanésna, di toko online husus kawas TiendaAnimal atanapi Kiwoko aya ogé rada sababaraha jenis belts a milih tina, ambéh maranéhanana bisa jadi hiji pilihan hébat mertimbangkeun lamun teu manggihan nanaon nu convinces anjeun.
  • Tungtungna, anjeun ogé tiasa mendakan jinis produk piaraan ieu dina toko piaraan saumur hirup. Sanaos aranjeunna henteu gaduh seueur variasi sapertos online, kaleresan nyaéta yén perawatan anu dipersonalisasi tiasa ngagampangkeun hirup anjeun sareng ngajantenkeun bédana nalika milarian naon anu anjeun milarian.

Sabuk korsi pikeun anjing mangrupikeun kedah nyandak piaraan urang aman dina mobil, leres? Béjakeun ka kami, naha anjeun ngagaduhan pangalaman sareng jinis produk ieu? Naon anu anjeun pake pikeun nyandak anjing anjeun ku mobil? Naha anjeun pikir kami parantos lirén nyarankeun modél khusus?

Fuentes: Rover, PariwisataCanine


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.