Botol cai anjing

botol cai anjing

Nalika anjeun jalan-jalan, atanapi lumpat, anjeun biasana nyandak sabotol cai pikeun hidrasi diri anjeun sahingga awak anjeun henteu sangsara tina latihan fisik anu anjeun laksanakeun. Dina kasus anjing ogé perlu, tapi, Botol mana kanggo anjing anu pangsaéna?

Dihandap ieu kami masihan anjeun conto botol anjing ogé pituduh anu anjeun tiasa pelajari langkung seueur ngeunaan aksésori ieu janten hilap sareng, nanging, penting pisan pikeun piaraan anjeun sareng hidrasi na.

Botol cai anu pangsaéna pikeun anjing

Ieu mangrupikeun pilihan botol cai karesep kami pikeun anjing:

Kumaha carana milih botol cai pikeun anjing

botol cai kapasitas pikeun anjing

Nalika mésér sabotol cai kanggo anjing, anjeun kedah tumut kana sababaraha ciri supados leres. Anu paling penting sareng dimana kami nyarankeun yén anjeun merhatoskeun, nyaéta kieu:

  • kapasitas: Kapasitas mangrupikeun salah sahiji konci na. Anjeun henteu ngan ukur kedah tumut kana ukuran anjing anjeun sareng waktos leumpang atanapi olahraga anu anjeun badé lakukeun, tapi ogé kagunaan sanés anu anjeun tiasa masihan. Salaku conto, éta tiasa dianggo kanggo nginum cai, pikeun ngabersihkeun emih anjing, pikeun ngarayu kalakuan anu teu pantes (babakan, nyobian nyerang, jst).
  • material: Bahan biasana tina botol cai pikeun anjing biasana PVC, plastik anu tahan sareng tahan anu bakal lami anjeun. Masalahna nyaéta, antukna waktos, tiasa ngagaduhan bau. Pilihan sanésna nyaéta stainless steel atanapi logam, anu biasana langkung higienis sareng gampang dibersihkeun sareng disinfect.
  • Kalayan nginum internal: Sababaraha botol cai pikeun anjing ngagaduhan sistem nginum bawaan, sapertos anu ngagaduhan bentuk séndok atanapi anu ngagaduhan wadah bantu pikeun ngeusian cai.

Naha penting pikeun nyandak sabotol cai pikeun anjing nalika leumpang

Nalika anjeun jalan-jalan, atanapi olahraga di luar ruangan, candak botol cai pikeun hidrasi. Tangtosna, éta langkung seueur manpaatna, sapertos nyingkahan penampilan anu pikasieuneun, atanapi ningkatkeun résistansi awak.

Dina kasus anjing, hal anu sami kajadian. Aranjeunna ogé laksanakeun awak sacara fisik nalika leumpang atanapi ngaji, sareng Aranjeunna henteu sabar ngantosan di bumi kanggo inuman Utamana kusabab anjeun tiasa ngahasilkeun masalah anu serius (nalika anjing nginum gancang, aranjeunna tiasa gaduh gas, masalah tersedak atanapi bahkan beulit burih, hal anu paling serius anu tiasa kajadian).

Salaku tambahan, botol cai éta ogé tiasa ngagaduhan kagunaan sanésna, sapertos ngingkirkeun piaraan anjeun upami badé ngagogog atanapi hoyong nyanghareupan anjing anu sanés (atanapi ngajagi ti anu sanés ku tuang cai); atanapi pikeun ngabersihan emih anjing di jalan.

Iraha urang kedah masihan cai anjing urang?

Iraha urang kedah masihan cai anjing urang?

Anjing peryogi cai nalika anjeunna haus. Sareng éta kajantenan nalika sato ngalaksanakeun latihan fisik, nalika panas pisan, upami kaserang muriang ... Sanaos janten bikang, dina laktatasi, kakandungan atanapi nalika panas panginten peryogi langkung cai tibatan waktos anu sanés.

Tapi, fokus kana kagiatan leumpang sareng olahraga, anjeun kedahna pasihan anjeunna inuman sateuacan ngamimitian (sakedik sareng teras ngantosan sakedap sateuacan ngamimitian jalan-jalan atanapi olahraga supados henteu raoseun), nalika anjeun istirahat (henteu langsung, tapi saatos waktos dimana éta netep); sareng nalika balik ka bumi (deui éta henteu langsung).

Penting pikeun anjeun émut éta anjing teu kedah langsung inuman saatos olahraga Kusabab, dorongan nginum, tiasa nyababkeun anjeun utah atanapi anu langkung parah kajantenan.

Kumaha jalanna waterer anjing portabel

botol cai anjing sareng tukang inuman

Naha anjeun kantos ningali tukang cai anjing portir? Ieu biasana dirancang dina dua cara anu béda. Di hiji sisi, salaku wadah bantu anu anjeun tiasa ngeusian cai ku sasatoan tiasa inuman naon anu dipikahoyongna. Ieu ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan tuang upami anjeun bakal jauh ti bumi salami waktos.

Di sisi anu sanésna, anjeun ogé ngagaduhan botol kanggo anjing kalayan desain sapertos sendok, nyaéta sipatna cekung sahingga, ku mencét tombol, cai akumulasi di jerona supados sato tiasa gampang nginum.

Gumantung kana ukuran anjing, hiji jinis atanapi anu sanés disarankeun. Salaku conto, upami alit atanapi sedeng, botol anu nganggo sendok cekap kusabab cai anu disimpen cekap. Tapi upami anjeun hoyong meresihan cikiih, nginum atanapi ngabenerkeun paripolah, maka anu langkung ageung kalayan wadah bantu na langkung saé.

Naha wajib mawa botol sareng cai pikeun ngabersihan emih anjing di jalan?

botol cai anjing

Kusabab 2019 seueur kotamadya, dina upaya ningkatkeun éstétika (sareng bau) jalan-jalan, ngadegkeun sarat wajib pikeun pamilik anjing anu diwangun sanés ngan ukur meresihan tai sato, tapi ogé kedah ngalakukeun hal anu sami sareng ngijih. Istilah sanésna, anjeun kedah nyandak hal pikeun ngabersihan emih anjing anjeun.

Masalahna nyaéta henteu sadayana kotamadya meryogikeunana. Sababaraha ogé, kalayan denda dugi ka 750 euro upami aranjeunna néwak anjeun tanpa diberesihan; sareng anu sanésna henteu. Salaku conto, wajib ngabersihkeun cikiih ku cai (atanapi campuran cai sareng cuka anu langkung épéktip) di Albacete, Alcalá de Henares, Alcobendas, Almería, Ceuta, Jaén, Mieres ...

Langkung saé pikeun parios naha éta wajib atanapi henteu di kota anjeun, sareng upami kitu, sok bawa botol kanggo anjing.

Dimana ngagaleuh botol cai kanggo anjing

Ayeuna anjeun terang langkung seueur ngeunaan fungsi botol cai anjing, sareng naha anjeun kedah gaduhna, hal anu anjeun kedah terang nyaéta dimana ngagaleuhna. Naha urang masihan anjeun pilihan? Di dieu urang usul sababaraha toko dimana anjeun tiasa kéngingkeunana.

  • Amazon: Amazon nyaéta, tanpa diragukeun, toko dimana anjeun bakal mendakan langkung seueur, dina modél, variasi, ukuran, jst. Harga na beragam pisan maka éta bakal adaptasi sareng anggaran naon waé anu anjeun gaduh.
  • Kiwoko: Dina hal ieu urang nyarioskeun tentang toko anu ngahususkeun kana asesoris piaraan sareng, tangtosna, anjeun tiasa mendakan sababaraha botol anu cocog pikeun anjing gumantung kana ukuran sareng waktos jalan-jalan anjeun masihan piaraan anjeun.
  • Aliexpress: Pilihan sanésna, anu nyarupaan Amazon, nyaéta Aliexpress. Di jerona hargana jauh langkung mirah tibatan toko séjén, tapi waktos ngantosanna ogé langkung lami. Sanaos kitu, upami anjeun henteu buru-buru, anjeun tiasa ngahémat artos nalika ngagaleuh.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.