Chondroprotéktor alami pikeun anjing

Anjing senior Cara anu paling gampang pikeun méréskeun masalah ieu nyaéta fokus kana kabutuhan anjing anu langkung sepuh atanapi langkung sepuh, anu gumantung kana rasna, umurna antara 9 sareng 11 taun. Tapi ieu éta sanés ngan ukur ubar, mangrupikeun cara pikeun nyegah panyakit sapertos rematik sareng osteoartritis, Utamana dina keturunan rawan sangsara tina éta sareng ngagaduhan hip displasia.

Dina tulisan dinten ieu kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan pilihan anjeun pikeun ngabantosan sobat anu buluan anjeun sareng untungna, urang gaduh chondroprotéktor alami pikeun anjing. Naha anjeun hoyong terang aranjeunna?

kasakit osteoarthritis Kana dugi ka éta hubungan kulawarga sareng sato nambahan mangtaun-taun, masalah klinis anu meryogikeun perhatian anu paling sering pikeun dokter hewan kami diperkuat. Kana waktosna, anjing mimiti gaduh masalah gabungan, sapertos osteoartritis sareng rematik, anu tiasa ngawatesan gerak tina sato kusabab nyeri.

Kaayaan ieu diperparah pikeun sababaraha urang sunda anu sangsara langkung sering, anu ngabalukarkeun panyakit langkung serius, naha anu jadi peranan deteksi sareng pencegahan mimiti penting pisan.

Artritis nyaéta peradangan gabungan, Anu nyababkeun nyeri sareng nyegah jalma anu kaserang ti éta pikeun mindahkeun anggota awak, mangaruhan naon waé balapan, ukuran sareng umur.

Osteoarthritis, sabalikna, nyaéta a karuksakan kutang tina tulang rawan artikular sareng panyebaran abnormal permukaan artikular anu disebut osteofit. The kapangaruhan mendi ku jalanna waktos aranjeunna kaleungitan élastisitas sareng nyeri ngabatesan gerakan normal sato. Ieu has tina sepuh, Tapi éta tiasa muncul saatos trauma atanapi di sato anu séhat pisan, janten henteu ngabedakeun antara umur.

Deteksi masalah ieu dina anjing kuring

Salawasna urang kedah perhatosan kana parobihan paripolah, upami anjeunna teras sumping nyambut urang nalika urang sumping ka bumi sareng ayeuna anjeunna ngagaduhan kasulitan bangun atanapi henteu, tapi antrianna ngalir, éta mangrupikeun tanda anu saé yén aya kajadian.

Hal kahiji anu kedah diémutan nyaéta nyeri, anu bakal urang tingali kusabab hiji daérah teras-terasan dijilat (nalika urang parios yén kami henteu ningali nanaon di luar), limping atanapi henteu ngadukung salah sahiji suku na.

Nyeri ngajadikeun sato liren ngaji, lirén maén malahan kadang-kadang jalan-jalan supados teu ngadukung anggota badan anu nyeri. Kami ningali yén anjeunna henteu resep maén sareng anu paling penting, gaduh waktos sesah gugah saatos istirahat panjang (hawa tiis). Meureun aya parobihan karakter kalayan ningkatna gampang rangsangan sareng rintih nalika usaha atanapi tanda panyerang upami urang hoyong maksa.

Salaku urang salawasna nunjukkeun sateuacanna, anjeun kedah konsultasi dokter hewan pikeun diagnosis anu leres, kumargi mungkin urang nyanghareupan patologis motor sapertos hipplplasia atanapi osteoarthritis sorangan, anu meryogikeun tindakan anu ngadesek.

Diagnosis Pangajaran sarta Palatihan Atikan

Dokter hewan bakal gumantung pisan kana carita atanapi patarosan ngeunaan naon anu urang tingali beda sato urang. Ka keturunan anu langkung predisposisi, umur anak anjing anu ngembang pesat atanapi sato pisan atlit.

Kumaha urang tiasa ngabantosan anjing urang?

Chondroprotéktor alami

Diwangun ku glukosamin sareng chondroitin, jawab pembentukan kolagén. Éta mangrupikeun zat anu ngahasilkeun awak séhat sacara alami, tapi dina sato anu gering aranjeunna kedah dilengkepan. Aranjeunna aya sacara komersil atanapi alami pikeun ditambihan kana tuangeun, tuangeun khusus pikeun masalah ieu atanapi dina bentuk pangobatan.

Narkoba Allopathic

tipena béda osteoarthritis Un ubar allopathic diresepkeun ku dokter hewan, anjeunna bakal nyobian ngirangan seueur efek samping, saprak kudu dicandak hirup.

Pangobatan homeopati

El ubar homeopathic Éta mangrupikeun salah sahiji ubar dasar anu bakal ngabantosan anjing pikeun nyéépkeun taun hirupna ku cara anu pangsaéna, urang ogé tiasa nambihan komplek homeopati alami pikeun nguatkeunana.

Kembang bach

nu Kembang bach gaduh orientasi anu sami sareng homeopathy tapi henteu tumpang tindih, kitu urang tiasa ngagabungkeun 3 jinis pangobatan Henteu masalah. Aya pangobatan anti radang alami anu sayogi pikeun ngabantosan ayeuna-ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.