Chondroprotéktor pikeun anjing

Chondroprotector pikeun anjing

Kami salawasna sadar pisan kana kaséhatan sato urang. Maka, dinten ieu urang kedah nyarioskeun perkawis ieu chondroprotéktor pikeun anjing, sabab sanaos urang henteu sering pisan masihan pangobatan, henteu sapertos anu ngémutan suplemén anu paling alami supados aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun langkung raos.

Sakumaha urang terang, aya sababaraha panyakit anu teu tiasa dicegah, sanaos kami hoyong, tapi éta tiasa janten umum. Janten, Waktosna kanggo nyobian ngirangan pangaruhna sareng di sanés tempat chondroprotéktor pikeun anjing anu merhatikeun urang ayeuna maénkeun. Naha anjeun hoyong terang sadayana perkawis aranjeunna?

Naon ari chondroprotector

Urang tiasa nyarios ngeunaan aranjeunna yén éta mangrupikeun suplemen alami atanapi suplemén dietary anu tujuanna pikeun ningkatkeun hidrasi nalika ngandung tulang rawan. Jadina sendi bakal diganjar, langkung kuat sareng dijagaan, kumargi sakumaha anu urang carioskeun sateuacanna, éta tiasa janten salah sahiji panyawat anu paling umum di paling anjing.

Kitu cenah, éta ogé kudu diémutan yén éta tiasa ngirangan atanapi ngendalikeun panyakit sapertos osteoarthritis. Hal anu tiasa nyababkeun kakeueung, kaleungitan mobilitas atanapi kaku sareng anu kedah diubaran atanapi dicegah gancang-gancang, maka suplemen alami ogé penting dina kasus sapertos kieu.

Naha saé pikeun anjing kuring nyandak chondroprotector upami anjeunna henteu ngagaduhan panyawat sendi?

Pikeun panyakit anu mana chondroprotector ngabantosan

Bener nya éta enya. Kusabab dina hiji sisi kami parantos masihan koméntar yén aranjeunna suplemén alami, maka éta moal ngagaduhan akibat kana kaséhatan piaraan urang, tapi sabalikna sabab bakal ngabantosan aranjeunna tetep langkung séhat. Langkung seueur, upami anjeun henteu ngagaduhan panyakit gabungan anu dipikaterang, éta langkung saé pikeun nyegah.

Upami anjing anjeun mangrupikeun breed ageung, aranjeunna condong ngagaduhan masalah anu langkung seueur, sami sareng upami kaleuwihan beurat atanapi upami aranjeunna ngalaman sababaraha jenis tatu kapungkur. Kasus sapertos kieu tiasa ngagaduhan masalah serius kapayunna, ku sabab kitu, pencegahan sok langkung saé. Maka, chondroprotéktor pikeun anjing sanés ngubaran tapi suplemén.

Panyakit anu chondroprotector pikeun anjing ngabantosan

Efek samping tina chondroprotector

  • Displasia hip: Nalika anjing dewasa aranjeunna tiasa ngagaduhan masalah sapertos kieu sareng éta tiasa nyababkeun henteu stabil, ogé nyeri.
  • Masalah dengkul: Sababaraha anu paling umum nyaéta dislokasi kneecap atanapi tatu ligamén.
  • Saatos operasi: Éta ogé diperyogikeun pikeun pamulihan anu langkung gancang, digabungkeun sareng téhnik rehabilitasi, anu dokter hewan bakal ngajukeun.
  • Osteoarthritis: Nalika sendi lungsur, nyeri rada sengit sareng kronis, janten chondroprotector kanggo anjing tiasa ngaleungitkeun gejala ieu.
  • Rematik: Ogé dikaitkeun sareng peradangan gabungan sareng anu suplemén ogé bakal penting pisan.
  • Osteoarthritis: Kami parantos nyebatkeun éta sateuacanna sareng éta mangrupikeun panyakit sendi anu paling umum. Kalayan suplement ieu peradangan diperjuangkeun.

Merk terbaik pikeun chondroprotéktor pikeun anjing

Cosequin

Sanaos kami mendakan mérek sanés anu langkung dikenal ku sadayana, leres yén Cosequin ogé ngajantenkeun celah diantara chondroprotéktor anu paling diperyogikeun pikeun anjing. Éta sigana ngagaduhan tujuan anu saé tapi khususna sareng anjing-anjing anu kaleuwihan beurat atanapi anu parantos gaduh umur anu tangtu. Salaku tambahan pikeun nyegah maké kartilago sareng masalah sendi anu sanés.

Ngahukum

Éta mangrupikeun salah sahiji anu pang dianggo kusabab leres éta ogé salah sahiji anu paling dikenal ku sadayana. Dina hal ieu éta sok dipaké pikeun ngubaran cilaka. Dina sababaraha kasus euy tatu anu mangrupakeun jenis anu khusus tapi seueur anu sanés anu janten kronis. Aranjeunna biasana ngagaduhan pendapat anu saé pisan ngeunaan hasil. Salian ti ngandung vitamin E.

Flexadin

Kami parantos terang yén lumrah pikeun anjing kami pikeun ngembangkeun sababaraha panyakit tulang sareng upami dokter dipercaya anjeun nyarios yén osteoarthritis tiasa lebet kahirupan anjeun iraha waé, anjeun peryogi suplemén sapertos kieu. Kusabab komposisi na anu paling rupa-rupa sareng ieu ngabantosan anjeun nyegah atanapi ningkatkeun pangaruh tina panyakit.

Hyaloral

Kami henteu tiasa ngantepkeun chondroprotector anu sanés ieu pikeun anjing dina pipa. Kusabab dina hal ieu sanés ngan ukur opini anu masihan poin positip tapi ogé aya kajian anu nunjukkeun efektivitasna. Salaku tambahan kana éta kami ogé nyorot rasa na, anu langkung pikaresepeun pikeun piaraan anjeun.

Naha chondroprotéktor pikeun anjing gaduh efek samping?

Sacara umum, urang tiasa nyarios henteu. Chondroprotéktor pikeun anjing biasana henteu ngagaduhan efek samping. Tapi enya, anjeun kedah ati-ati sakedik dina sababaraha kasus khusus. Ku gaduh glukosamin di antara bahan na, éta tiasa ningkatkeun résiko glaukoma. Upami anjing anjeun menderita diabetes perlu anjeun konsultasi sareng dokter hewan. Anjeun ogé kedah konsultasi upami anjeun alérgi kana tuangeun naon waé, sabab ieu tiasa berinteraksi sareng salah sahiji komponén suplemén anu dimaksud. Dina sababaraha kasus, tapi khusus pisan, diare atanapi utah parantos dijelaskeun tapi henteu pengkuh.

Kumaha carana masihan chondroprotéktor ka anjing kuring

Bener nya éta nalika datang dina format pil, éta tiasa janten sakedik langkung raoseun, dina sababaraha kasus. Kusabab henteu sadayana anjing babaturan pikeun nginum obat. Sababaraha suplemén ieu parantos raoseun pikeun anjeun pikaresep. Tapi leres anjeunnaatanapi langkung saé nyaéta campuran antara dahareun.

Unggal mérek khusus bakal nyandak léngkahna pikeun tiasa masihan chondroprotector ka piaraan anjeun. Tapi sacara umum urang tiasa ngawartosan éta jumlah éta bakal gumantung kana beurat tina piaraan anjeun. Kusabab kitu, anjing anu beuratna antara 5 sareng 10 kilo tiasa nyukuran sakitar satengah tablet unggal dinten. Upami anjeun kéngingkeun 10 kilo maka enya urang tiasa teras masihan aranjeunna tablet unggal dinten. Tapi sakumaha urang carioskeun, pastina, henteu sapertos maca paket sisipan atanapi konsultasi dokter hewan.

Suplemén pikeun anjing

Naha chondroprotéktor dianggo pikeun anjing?

Émut yén éta sanés mangrupikeun pangobatan nyalira, tapi mangrupikeun suplemen anu tiasa ngajagi sareng ngurus masalah kahareup dina piaraan urang. Janten, kalayan yakin kana éta, nalika kuring mimiti masihan anjing kuring chondroprotectants kusabab kaleuwihan beurat sareng ngagaduhan masalah sendi kuring ningali éta leres-leres hasil. Leres éta sanés mangrupikeun kaajaiban ti hiji dinten dugi ka payun, tapi anjeun ningali hasilna. Dina kasus kaleuwihan beurat, pedoman sanés ogé kedah dituturkeun pikeun ningkatkeun kaayaan ieu, tapi chondroprotector ngabantosan ningkatkeun kapasitasna atanapi watesan fisik anu aranjeunna peroleh kusabab jalanna waktos atanapi masalah kaséhatan. Dina piaraan kuring aya parobihan, ninggali masalah mobilitas anu tangtu sareng ngagaduhan wanda anu langkung saé.

Dimana mésér chondroprotéktor anu paling murah pikeun anjing

  • Amazon: Sanaos mangrupikeun ka balanja par kaunggulan anu hadé, éta ogé kedah disebatkeun yén urang tiasa mendakan merek anu béda, anu paling dikenal sareng anu ngagaduhan peringkat anu pangsaéna. Ieu ngajantenkeun pilihan anjeun salawasna anu leres sareng ogé, kalayan harga paling kalapa dina pasaran. Kusabab jenis suplemén ieu henteu dipikaterang ku sabab murah pisan.
  • Kiwoko: Éta mangrupikeun salah sahiji toko piaraan anu unggul sareng sapertos kitu, aranjeunna ogé ngagaduhan chondroprotéktor kanggo anjing. Aranjeunna ngagaduhan sababaraha mérek sareng tangtosna, kalayan sababaraha harga masing-masing, janten anjeun tiasa milih dumasar kana kabutuhan anjeun. Salah sahiji cara anu paling saé pikeun urang tiasa ngajagi buluan urang.
  • Kimipharma: Ogé suplemén pikeun sato dugi ka Kimipharma sareng salaku tambahan, anjeun bakal tiasa ngaraosan harga pisan meujeuhna, anu bakal ngamungkinkeun anjeun masihan anu pangsaéna pikeun piaraan anjeun tanpa kedah mayar langkung kanggo éta. Kalayan kantor pusatna di Portugal, éta mangrupikeun toko anu paling terkenal di taun-taun ayeuna, berkat ningkatkeun kualitas kahirupan.
  • Kéngingkeun: Dina Tiimal anjeun anjeun bakal mendakan suplemén tina harga anu murah pisan dugi ka anu diémutan. Merek béda kalayan format pil janten anjeun tiasa nawiskeun ku cara anu langkung raoseun pikeun piaraan anjeun. Salaku tambahan, kalayan total kaamanan sareng kapercayaan toko sapertos kieu.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.