6 pangan alami anu paling saé pikeun anjing

Mangkukna pinuh ku pakan alami

Milih pakan alami anu paling saé pikeun anjing mangrupikeun petualanganHenteu pikeun euweuh pentingna tuangeun anjing kami penting pisan pikeun tetep séhat sareng pas. Pakan alam mangrupikeun pilihan anu saé pisan (sanaos, kami parantos ngingetkeun, langkung mahal) pikeun tuang anjing anjeun ku cara anu pangsaéna, utamina anu henteu ngandung séréal sareng anu ayeuna parantos modis.

Dina artikel ieu Kami bakal ningali merek pangsaéna pikeun makanan anjing alam, kami bakal nyarioskeun ngeunaan pro sareng kontra na, tungtungna, kami bakal masihan anjeun sababaraha tips ngeunaan naon anu kedah diperhatoskeun nalika milih hiji feed atanapi anu sanés. Upami anjeun resep kana topik ieu, kami ogé nyarankeun yén anjeun tingali dina tulisan séjén ieu ngeunaan 7 kadaharan anjing pangsaéna. Janten, upami anjeun resep kana topik ieu, teraskeun maca!

Kadaharan alami anu hadé pikeun anjing

Orijen Asli pikeun anjing

Upami aya pakan anu dianggap raja raja di antara dahareun anjing alam, éta henteu diragukeun Orijen. Kalayan pesen anu jelas pisan, yén anjing téh karnivora sareng ngan ukur ngadasar tuangeunana ukur kana daging, sanés kana gaganti atanapi anu sapertos kitu, perusahaan Kanada ieu parantos nyiapkeun produk anu saé pisan. Ieu didamel tina hayam seger, déhidrasi, kalkun, sareng daging lauk, sareng ngandung langkung seueur daging sareng protéin tibatan bahan-bahan sanés (sapertos sayuran). Salaku tambahan, sadaya produk ti kebon Kanada anu tanggung jawab kana lingkungan.

Salah sahiji ti saeutik titik négatip tina produk ieu nyaéta harga (salah sahiji anu pangluhurna di pasar).

Pilihan kadaharan anjing alami

Upami Orijen henteu bérés ngayakinkeun anjeun, aya seueur merek pakan alami anu menarik pisan, sakumaha anu bakal urang tingali di handap.

Jigana wajar ku ngendalikeun beurat

Pikeun anjing kalayan masalah beurat éta disarankeun pisan mérek Akana, anu nyatana lanceukna Orijen. Sanaos langkung mirah, kualitas na teu tiasa dibantah, kumargi éta kalebet mayoritas bahan-bahan seger sapertos hayam sareng kalkun. Diantara bahan na urang mendakan sababaraha séréal sapertos alfalfa sareng sayuran sapertos kangkung atanapi waluh. Kalayan kontribusi sayuran ieu dipilarian, salian ti ngaleungitkeun séréal anu ngabahayakeun, pikeun ngagantikeun gula alami na pikeun nyegah anjing meunang gendut.

Jigana ku daging rempah sareng bison tanpa séréal

Rasa Wild ogé mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun tuang anjing anjeun. Sanaos dina daptar bahan anjeun sababaraha perséntase lasut pikeun nempatkeun kana kontéks jumlah anu aya dina unggal bahan, komposisi tuangeun saé pisan, Kusabab éta dumasar kana daging bison, domba sareng daging rempah. Salaku tambahan, éta ngagaduhan seueur jinis rasa anu sanés tibatan mérek sanésna sareng henteu ngagaduhan séréal.

Jigana hypoallergenic sareng sangu

Yerbero nyaéta perusahaan anu aya di Zaragoza éta basa merk na eupan alami kana bahan-bahan sapertos protéin jangjangan déhidrasi sareng anu henteu ngandung gandum. Janten, éta mangrupikeun produk anu cocog pikeun sato anu alérgi kana gluten, sabab dasar na diwangun ku nasi sareng sanés séréal sapertos gandum. Nyatana, ulasan ngeunaan produk nyorot kumaha ogé parantos dilakukeun ka anjing sareng masalah sapertos kitu.

Kadaharan alami pikeun anak anjing

Urang balik deui ka mérek Akana, waktos ieu nyarankeun rupa-rupa kadaharanna pikeun anak anjing breed leutik anu beuratna dugi ka 7 kilo nalika déwasa. Teu diragukeun ieu mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun ngamimitian nyoco anak anjing anjeun tina corétan kalayan diet anu saé, dumasar kana hayam seger, kalkun sareng lauk, sababaraha sayuran sareng henteu séréal. Salaku tambahan, ukuran sisikian tina tuang khususna alit pikeun ngabantosan anak anjing nyapek.

Tuang dumasar hayam alami

Merk Edgard & Cooper ogé ngagaduhan kadaharan anjing alam anu narik pisan. Salaku tambahan kana sababaraha rasa anu lumayan ageung (salmon, bebek, rusa ...) tuang Edgard & Cooper henteu ngandung séréal sareng macem-macem khusus ieu, didamel tina hayam, kalkun, apel sareng wortel, didesain khusus kanggo burih sénsitip. Salaku tambahan, éta ogé sayogi dina kadaharan baseuh kaléng sareng dina bentuk pate sahingga anjeun sareng anjing anjeun rada beda-beda. Tanpa ragu, mérek anu saé pisan, salian ti sanés anu paling mahal, anjeun tiasa ngagaleuh di Amazon salaku pameseran anu teras-terasan pikeun ngahémat 5% tina total harga.

Kumaha milih pakan alami anu paling saé pikeun anjing anjeun

Pikeun milih, diantara seueur jinis dahareun anjing anu urang tiasa mendakan di pasar, anu pangsaéna pikeun anjing anjeun, trik na henteu ngantep anjeun kabawa ku indahna poto kantong éta, tapi di naon éta nyebutkeun dina labél.

  • Saenyana, eupan bakal dumasar kana daging. Tingali pikeun pakan anu ngagaduhan perséntase anu luhur tina ieu sareng, pangutamana, sareng kecap sipat seger atanapi déhidrasi.
  • nu ngaganti daging (dinyatakeun dina pakan dina kaseueuran kasus ku "daging" saderhana) ngabahayakeun pisan, kumargi aranjeunna condong nyangking bagian sato anu henteu didahar anjing, sapertos bulu, kulit atanapi beak. Tepung ogé henteu disarankeun pisan, henteu paduli sabaraha sato, sabab éta disaring pisan.
  • Sanaos dina jumlah anu alit aranjeunna henteu ngabahayakeun pisan, éta langkung saé yén tuangeun henteu nyayogikeun sayuran atanapi séréal. Janten karnivora, anjing henteu kedah nutrisi anu disayogikeun. Éta dipaké khusus pikeun "ngagemuk" croquettes kalayan produk langkung mirah tibatan daging. Salajengna urang bakal ngalegaan sakedik deui ngeunaan topik ieu.

Séréal dina dahareun anjing

Gandum henteu saé pisan pikeun anjing

Salah sahiji debat pangénggalna dina dunya kadaharan anjing nyaéta anu nyatakeun yén séréal, salah sahiji bahan anu paling umum dina kadaharan anjing, henteu saé pikeun anjing anjeun. Sareng, sawaréh, aranjeunna leres.

Anjing katurunan srigala sareng, sapertos sato ingon-ingon anu sanés (sapertos ucing) aranjeunna leres-leres karnivora, sareng aranjeunna dugi ka manusa ngamimitian ngaco kana pola makan. Kusabab kitu, tuang nganggo basa anu henteu gumantung kana séréal tapi dina daging disarankeun pisan. Tangtosna, hargana tiasa diperhatoskeun, sabab, sapertos anjeun tiasa bayangkeun, daging langkung mahal tibatan séréal.

Kanyataanna, séréal utamina dianggo pikeun nurunkeun biaya tuangeun anjing. Nanging, aya séréal langkung saé tibatan anu sanés. Gandum, salaku conto, mangrupikeun salah sahiji anu paling henteu disarankeun, kumargi dina jangka panjang tiasa mangaruhan kaséhatan anjing anjeun, nyababkeun alergi kusabab ketan anu dikandungna. Upami anjeun kedah milih séréal, bijil janten nasi, sabab éta anu paling gampang dicerna sareng paling henteu ngabahayakeun.

Cai sareng pakan alami

Anjing ningali

Hal anu penting pisan pikeun anjeun kudu émut nalika anjeun tuang anjing anjeun nyaéta, dumasarkeun kana protéin, éta langkung penting tibatan kantos sato éta terhidrasi kalayan alus. Kusabab kitu, anjing éta kedah ngagaduhan seueur cai anu tiasa dianggo.

Naon anu kedah diperhatoskeun nalika milih eupan

Anjing tuang tina mangkok diangkat

Akhirna ayeuna éta anjeun terang sadayana rusiah pikeun milih kadaharan anjing anu pangsaéna Anjeun tiasa bérés nyetél kaputusan anjeun kalayan tumut kana sababaraha tips:

umur

heula, Anu paling anjeun kedah perhatoskeun nalika milih hiji pakan atanapi anu sanés mangrupikeun umur anjing anjeun, Kusabab éta henteu bakal tuang sami nalika éta anak anjing sapertos nalika déwasa. Kusabab masalah pertumbuhan sareng kaséhatan, komposisi pakan cenderung bénten-bénten, sabab éta umur mangrupikeun salah sahiji faktor utama dina nyandak kaputusan.

Kabutuhan

Bisa jadi anjing anjeun peryogi pakan jinis sato pikeun ngagaduhan masalah kaséhatan dina kontrol. Ku alatan éta, salawasna nuturkeun naséhat dokter hewan anjeun. Kanggo kabutuhan anu sanés, contona pikeun ngendalikeun kaleuwihan beurat, anjeun gaduh pilihan sareng mérek anu sajajalan.

Resep anjing anjeun

Henteu ngan ukur kaséhatan anu kedah dimeunangkeun dina tuangeun anjing urang: raosna ogé aya anu tiasa nyarios. Pilih eupan anu anjeun terang anjeunna resep Sareng, upami anjeun badé ngarobih merek, pilih salah sahiji kulawarga anu sami (contona, upami anjeun resep hayam, pakan anu salajengna ogé dumasar kana manuk ieu).

ekonomi

Tungtungna, sanaos nyeri, sakapeung urang henteu mampuh nyoco langkung saé pikeun harga. Janten anjeun tiasa milih mérek anu rada langkung mirah, tapi nuturkeun tungtunan anu urang tunjukkeun di luhur (contona, upami anjeun kedah nyangking séréal nyaéta nasi) sahingga piaraan anjeun tuang kalayan saé.

Dimana mésér kadaharan anjing alami

Anjing sedih di gigir mangkok kosong

Sanaos seueur tempat dimana tuang dijual, kadang-kadang sesah pikeun nyaring sareng mendakan pakan alami anu anjeun paling resep ka anjeun sareng, tangtosna, pikeun piaraan anjeun. Diantara tempat-tempat anu paling umum anjeun bakal mendakan:

  • Amazon, kalayan pilihan feed alam anu saé pisan tina mérek utama (Akana, Orijen…) sareng, sajaba ti éta, pangiriman gratis sareng énjingna upami anjeun ngagaduhan pilihan Perdana. Pilihan ieu hususna merenah upami anjeun teu hoyong nyandak tuangeun ka luhur sareng ka handap.
  • Toko online khusus sapertos TiendaAnimal atanapi Kiwoko aranjeunna ogé ngagaduhan seueur pakan alami. Salaku tambahan pikeun merek utami, aranjeunna biasana ngagaduhan labél swasta sorangan pikeun pakan alami, pilihan anu saé upami anjeun badé ngaluyukeun hargana.
  • Tungtungna, dina permukaan gedé Aya ogé sababaraha pakan alami anu disarankeun, sanaos henteu ngagaduhan seueur ragam sareng, pikeun ayeuna, feed saumur hirup, dumasar séréal, langkung nyebar.

Milih kadaharan anjing anu pangsaéna rada rumit, sanaos kami ngarepkeun kami gampang pikeun anjeun ku pilihan produk ieu sareng sababaraha tip. Wartoskeun ka kami, kumaha saur anjeun ngeunaan feed alam? Naon mérek anjeun masihan anjing anjeun? Dupi anjeun ngagaduhan pangalaman anu saé? Émut yén anjeun tiasa nyarios ka kami naon anu anjeun pikahoyong ku koméntar!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.