Dahar anjing anjing hypoallergenic

Kuring pikir pikeun anjing

Dahar anjing anjing hypoallergenic mangrupikeun jinis khusus eupan pikeun sato ieu, sanaos sanés kanggo sadayana, tapi ngan, contona, pikeun anu panginten ngagaduhan masalah nyerna katuangan anu tangtu. Éta mangrupikeun hal anu kawilang anyar, anu sababaraha taun ka pengker teu aya.

Jadina, Dina tulisan ieu kami bakal nyarios ngeunaan tuangeun anjing anjing hypoallergenic rada tuntasSalaku conto, urang bakal nyaritakeun naon éta pikeun, kumaha jalanna sareng mérek mana anu pang populerna. Ogé, upami anjeun resep terang langkung seueur perkawis eupan kami nyungkeun tulisan anu pikaresepeun ieu pikeun anjeun 7 kadaharan anjing pangsaéna.

Alergi sareng Intoleransi, léngkah munggaran dina kabutuhan kadaharan hypoallergenic

Anjing sedih

Mimiti, hayu urang ngobrol sakedik ngeunaan alergi sareng teu sabar dina anjing, kumargi, sapertos urang tiasa ngagaduhan Intoleransi gluten atanapi laktosa, atanapi gaduh alergi kana tuang khusus, ogé tiasa kajantenan piaraan urang.

ku sabab kitu, alergi mangrupikeun réspon imunitas awak kana alergen, dina hal ieu protéin anu awak nganggap unsur bahaya. Di sisi anu sanésna, intoleransi pangan mangrupikeun réspon fisiologis anu teu normal dina awak, sapertos mabok atanapi kurangna énzim anu nyababkeun unsur khusus henteu dicerna kalayan leres.

Naon anu paling umum

Anjing ngacapruk pikeun ngubaran

Kadaharan anu ngahasilkeun seueur alergi atanapi intoleransi biasana sapi, domba, hayam, endog atanapi ketan. Di sisi anu sanésna, éta kedah diperhatoskeun yén piaraan urang tiasa ngahasilkeun intoleransi atanapi alergi dina sagala umur, ieu ngandung harti yén éta mungkin mangtaun-taun kalayan pakan anu sami sareng dina momen anu ditangtoskeun mimiti karasa goréng. Mangpaat ogé pikeun dicatet yén aya keturunan anu langkung rawan dibanding anu sanésna, sapertos West Highland White Terriers, Cocker Spaniels, sareng Irlandia Setters.

Gejala alergi sareng teu sabar

Seueur waktos épék ieu ditarjamahkeun kana masalah pencernaan sapertos diaré, utah, nyeri beuteung atanapi kembung; atanapi salaku masalah kulit sapertos peurih sareng beureuman kulit, bahkan rambut rontok.

Hal anu sesah ngeunaan masalahna nyaéta, sapertos aya waktos nalika gampang sadar yén aya masalah, sapertos utah atanapi birit, aya waktos sanés anu éta henteu gampang. Salaku conto, kasus peurih mangrupikeun gejala anu sesah dideteksi, kumargi anjing ngorehan ti waktos ka waktos, ngagorowok sareng ngaletak diri sacara alami, tanpa kedah janten alergi atanapi masalah teu sabar.

Naon dahareun hypoallergenic?

Tuang croquettes

Ayeuna urang parantos nyarios sacara jero ngeunaan alergi sareng teu sabar, urang tiasa langkung ngartikeun naon jinis makanan ieu. Kukituna, lDahareun hypoallergenic pikeun anjing mangrupikeun jinis katuangan anu khusus dirancang pikeun anjing-anjing anu kaserang salah sahiji alergi atanapi intoleransi ieu kana tuangeun anu tangtu.

Kumaha Dahareun hypoallergenic Works

Merk dumasar kana tilu prinsip pikeun nyiptakeun eupan hypoallergenic. Mimiti, jumlah bahanna diwatesan sareng sumber utama alergi sareng intoleransi dileungitkeun, sapertos produk susu, séréal sareng gluten atanapi sumber protein daging.

Kadua, aranjeunna ogé biasa protéin hidrolisis, anu hartosna yén protéin anu ngahasilkeun réaksina janten partikel anu langkung alit, anu nyababkeun sistim imun henteu ngenalkeun éta salaku alérgi.

Tungtungna, aranjeunna ogé milih nambihan bahan-bahan énggal, sapertos daging kebo, kumargi henteu dipikaresep yén piaraan urang parantos kontak sareng sato ieu sateuacanna sareng henteu ngahasilkeun antibodi anu nyababkeun alergi. Salaku tambahan, mérek anu anyar sapertos Bellfor parantos nambihan kana produkna kadaharan dumasar-serangga hypoallergenic, anu matak héran, sanaos masih logis, sabab éta sumber protein anu hébat, anu jelas, henteu nyababkeun salah sahiji jinis anu teu sabar.

Mangpaat sanésna tuangeun hypoallergenic

Anjing gigireun mangkok tuangeun

Dahar anjing anjing hypoallergenic henteu ngan ukur dianggo pikeun ngubaran alergi atanapi Intoleransi. Kusabab aranjeunna gampang pisan dicerna feed ogé digunakeun pikeun ngubaran sagala rupa gangguan pencernaan. Éta ogé kedah dicatet yén henteu sadayana feed sami, sareng sami kajadian sareng anu hypoallergenic. Éta kamungkinan yén salah sahiji katuangan anjing hypoallergenic ieu tiasa waé henteu saé sareng piaraan urang, naha éta penting pisan yén dokter hewan urang mamatahan ka urang.

Nalika masihan anjing urang hypoallergenic food

Kami salawasna nyobian ngalakukeun naon anu kami pikir pangsaéna pikeun piaraan urang, tapi kadang tanpa konsultasi dokter hewan. Janten, sanaos sigana atos, sateuacan masihan jenis ieu anjing anjing hypoallergenic ka piaraan urang, sakumaha anu urang nyarios, perlu konsultasi éta kalayan ahli, Kusabab anjeun bakal ngagaduhan langkung seueur inpormasi ngeunaan poko tibatan anu kami lakukeun sareng bakal tiasa mamatahan kami langkung saé ngeunaan anu mana anu saé pikeun piaraan kami.

Kumaha terang naon anu kuring pikir raoseun langkung saé

Anak anjing hareupeun mangkok

Kunjungan ka dokter hewan henteu ngan ukur penting pikeun ningali naon anu kuring pikir urang tiasa masihan anjing, tapi ogé Éta ogé penting pikeun terang naon alergi atanapi Intoleransi anjeun, anu kahontal liwat uji getih. Ti dieu, anu propésional bakal mamatahan ka kami ngeunaan pakan anu henteu ngandung protéin anu nyababkeun teu sabar sareng kamungkinan bakal nyarankeun anjeun ngahijikeun kana pola makan sareng perhatosan naha teras-terasan raos goréng.

Jinis kadaharan hypoallergenic

Raja dahareun anjing hypoallergenic, tanpa diragukeun, nyaéta tuangeun. Produk ieu mangrupikeun produk anu nawiskeun paling seueur merek atanapi rasa, janten kami pasti bakal mendakan anu sanés ngan ukur raoseun pikeun anjeun, tapi ogé resep.

Salain ti tuangeun, anu sakumaha anu parantos kami katakan mangrupikeun jinis kadaharan hypoallergenic anu paling nyebar, kaléng kalayan jenis kadaharan ieu ogé dipasarkeun, anu ngamungkinkeun anjeun sababaraha rupa-rupa sakedik. Sanaos penting pikeun émut yén anu penting henteu seueur jinis tuangeun anu tiasa urang tawarkeun anjing urang salaku nyobian nyingkahan unsur anu nyababkeun masalah. Ieu ngandung harti yén, salaku conto, upami urang terang yén anjeun alérgi kana sapi, kami tiasa masihan anjeun manisan atanapi kadaharan sanés anu henteu didamel tina sapi.

Dimana mésér tuangeun hypoallergenic

Anjing tuang permén

Janten jinis kadaharan anu khusus pisan, éta henteu biasana sayogi di daérah komérsial ageung, janten anjeun kedah nalungtik sakedik.

  • Salaku conto, éta disarankeun pisan toko pakan khusus, sapertos Bellfor, Di mana anjeun bakal mendakan sadaya jinis mérek sareng produk anu dipikaresep ku anjeun sareng anjing. Éta anu paling disarankeun upami anjeun resep mérek khusus.
  • Pilihan sanésna nyaéta milih toko piaraan online sapertos Kiwoko atanapi TiendaAnimal. Aranjeunna condong ngagaduhan langkung seueur feed di toko online tibatan dina versi fisik, sanaos ngadatangan tukangna tiasa manpaat upami anjeun hoyong ningali eupan éta sacara pribadi.
  • nu dokter hewan Éta mangrupikeun tempat sanés anu mana anjeun bakal mendakan jenis ieu feed anu langkung khusus. Éta mangrupikeun tempat anu pangsaéna upami anjeun hoyong naséhat propésional.
  • tungtungna, Amazon sareng perusahaan sanés anu sanés condong ngagaduhan sakedik macem-macem, sanaos aranjeunna gaduh harga anu saé sareng pangiriman kaasup kana pilihan Perdana na, salaku conto.

Dahar anjing anjing hypoallergenic pohara kapaké pikeun pamilik sato kalayan gejala ieuSanaos, tangtosna, anjeun kedah teras ngadatangan dokter hewan heula. Béjakeun ka kami, naha piaraan anjeun resep kana jenis pakan ieu? Merk naon anjing anjeun resep? Émut yén anjeun tiasa nyarios ka kami naon anu anjeun pikahoyong dina koméntar!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.