7 kadaharan anjing anu pangsaéna

Sababaraha anjing badé tuang tuang na

Aya ratusan mérek (sumawona macem-macem) kadaharan anjing, kitu milarian produk idéal pikeun piaraan urang tiasa janten odyssey nyata. Diantara anu sanésna, urang kedah tumut kana kabutuhan anjing urang (contona, upami anjeunna kedah ngendalikeun beurat awak) sareng bahkan selerna.

Kusabab kitu, dina tulisan ieu kami parantos nyiapkeun daptar éksténsif ngeunaan kadaharan anjing anu pangsaéna Ti pasar. Terus maca pikeun terang ieu dahareun anjing sareng pilih anu paling cocog pikeun kabutuhan anjeun!

Kadaharan anu hadé pikeun anjing

Domba sareng béas eukanuba pikeun anjing déwasa

Kode:

Saur Eukanuba téh diwangun tina hayam sareng nasi, dua kadaharan anu nyababkeun pencernaan langkung gampang. Salaku tambahan, mérek nyatakeun yén eupan ngandung glukosamin sareng kalsium pikeun ngajaga sendi sareng tulang piaraan anjeun séhat sareng kuat. Éta ogé ngagaduhan L-karnitin, pikeun ngendalikeun beurat na, sareng elemen sanésna pikeun ngajantenkeun jasna lemes sareng ngagurilap. Malah bentukna croquette didesain pikeun ngabersihan huntu nalika tuang. Sanaos ieu dirarancang pikeun anjing déwasa tina breed ageung, mérekna ogé ngagaduhan variétas sanés anu ditujukeun pikeun anak anjing, anjing senior ...

Di daérah koméntar, aya anu nyarios yén anjingna henteu resep kana tuangeun, atanapi bahkan éta parantos ngajantenkeun aranjeunna raoseun. Émut yén pikeun ngabijilkeun anjing anjeun (sareng sistem pencernaan na) pikeun ngarobih, langkung saé pikeun campuran anu paling anyar sareng pakan anu pangpayunna kanggo waktos. Nanging, anjing anjeun tiasa nuturkeun tanpa resep rasa sareng anjeun kedah milarian pakan anu sanés. Teu aya tulisan ngeunaan rasa!

Pilihan dahareun anjing

Kami ampir tiasa nyarios yén aya seueur feed anu béda sapertos anjing anu béda-béda di dunya. Kusabab alami, cahaya, eupan khusus pikeun panyawat khusus, kanggo anak anjing, kanggo anjing anu langkung lami ... Dina daptar ieu anjeun bakal mendakan genep anu disarankeun pisan.

Kadaharan alami pikeun anjing

Purina henteu diragukeun mangrupikeun salah sahiji mérek pangalusna pikeun tuang anjing garing. Rupa-rupa ieu dibédakeun ku alami sacara total, kumargi henteu ngandung warna atanapi bahan pengawet sareng bahan utami na nyaéta salmon sareng gandum. Ogé, éta henteu ngandung gandum. Ukuran kibble sakitar 11 milimeter, sahingga sampurna pikeun anjing sagala ukuran. Anjeun gaduh rasa sanés anu sayogi (sapertos domba sareng sair atanapi hayam sareng gandum) tapi salmon sigana anu paling populér.

Dahareun anjing paling murah

Klasik dimana ayana, harga anu Friskies de Purina sesah kanggo ngéléhkeun ngan € 15 per sapuluh kilo. Éta didamel tina séréal sareng hayam, anu tiasa miceun deui anu hoyong tuang anjingna ku cara anu langkung saimbang, tapi pikeun ngalereskeun éta tiasa waé.

Kuring pikir pikeun anjing tanpa séréal

Kami terang yén anjeun henteu kedah nangtoskeun buku ku sampéanna, tapi The Hunger of the Wolf ngagaduhan kantong anu saé. Éstétika kumisan, Éta mangrupikeun feed anu lengkep sareng tanpa séréal. Éta cocog pikeun anjing alérgi atanapi anjing anu ngagaduhan masalah pencernaan (anu jelas-jelas henteu dina fase pangobatan) berkat bahan alami na (éta sayogi sareng salmon sareng kentang, domba sareng nasi atanapi hayam).

Jigana enteng pikeun anjing

Bosch mangrupikeun mérek Jérman anu ngahususkeun kana kadaharan anjing kusabab teu langkung teu kirang ti taun genep puluhan. Aranjeunna ngagaduhan seueur jinis anu béda-béda gumantung kana beurat atanapi jinis anjing, sanaos diantawis kadaharan anjing na, salah sahiji anu paling pikaresepeun nyaéta ragam cahaya ieu pikeun anjing kaleuwihan beurat. Kalayan ukur 6% gajih, mérek milarian saimbang tapi nyayogikeun énergi anu diperyogikeun ka piaraan urang.

Kuring pikir pikeun anjing anu disterilkan

Conto sanés anu sanés anu ngabantosan pikeun ngirangan beurat badan, masalah anu khusus diulang dina anjing anu disterilisasi, nyaéta Acana. Feed Light & Fit anjeun henteu ngan ukur saé, tapi éta ogé ngandung bahan alami (hayam, kalkun, endog ...), protéin sareng henteu séréal. Salaku tambahan, tibatan milih bahan sapertos nasi atanapi kentang, anu tiasa ningkatkeun kadar gula getih, Acana milih nambihan sayuran.

Dahareun ginjal pikeun anjing

Nalika anjing janten langkung lami kamungkinan masalah sapertos munculna kristal dina kandung kemih bakal muncul sareng, ku sabab éta, aranjeunna peryogi diét khusus. Umpan ginjal Royal Canin ngabantosan nyandak diet ginjal tanpa anjing anjeun lirén resep naon anu didahar. Entong hilap éta, pikeun pakan jenis ieu, langkung saé anjeun konsultasi ka dokter hewan.

Merk kadaharan anjing paling saé

Biskuit pikeun anjing seueur warna

Pasti anjeun kantos nguping yén mirah mahal, sareng sato piaraan urang henteu béda. Sanaos sigana merek anu pangsaéna sok paling mahal, kaleresan upami éta urang hoyong ngajaga sato urang séhat langkung lami (Kanggo kaséhatan anjeun nyalira sareng saku kami) langkung saé milih feed anu saé.

Royal Canin, raja pakan

Diadegkeun henteu langkung ogé kirang ti 1968 di Perancis, Royal Canin parantos janten karajaan pakan ti saprak didirikeun, kumargi alesan didirikeunana meunang diet doggy anu bakal ningkatkeun masalah kulit sareng jas tina anjing. Kiwari, mérek henteu ngan ukur ngagaduhan eupan anu lezat di pasar tapi ogé nawiskeun eupan khusus pikeun masalah Pangajaran sarta Palatihan Atikan (sapertos ginjal) dina garis Diét Kedokteran Hewan na.

Acana, kanggo anu biadab

Anjing ngadahar tulang

Merek ieu kalayan langkung ti dua puluh lima taun pangalaman ngahasilkeun pakan pikeun anjing sareng ucing kalayan bahan caketna (milik anjeun, sabab éta ti Kanada), cocog sacara biologis, sareng seger, ku naon henteu beku sateuacan diolah dina pabrik pakan merek. Acana ogé ngagaduhan seueur jinis kanggo anak anjing, anjing sawawa atanapi anu sanés khusus pikeun kabutuhan anjing anjeun, sapertos Sport atanapi Light & Fit.

Gosbi, disahkeun ku PETA

Gosbi tiasa janten bangga janten mérek Spanyol munggaran anu disahkeun ku PETA pikeun henteu ékspérimén sareng sato nalika nyiptakeun eupan na anu béda. Ieu sayogi dina garis anu sanés, sapertos Éksklusif, Gratis Gandum Free (tanpa séréal), Asli atanapi Fresko. Sadaya produk Gosbi ngan ukur ngandung bahan alami sareng aranjeunna didamel kalayan ati-ati pisan.

Purina, anu klasik séjén

Anjing tuang dina mangkok.

Purina mangrupikeun mérek alus anu sanés anu urang tiasa ngurus piaraan urang nalika tuangeun kalayan leres. Naon deui, ngagaduhan seueur jinis anu nyaluyukeun kana sadaya kantong, sanaos garis sapertos Beyond atanapi Veterinary khususna disarankeun (anu terakhir aya dina pangawasan veterinary).

Rasa liar, beunghar tur alami

Sareng kami dipungkas ku mérek makanan anjing anu saé, Rasa Wild, anu anjeun tiasa tuang rasa anjing anjeun anu kadéngé saé Apalachian Valley, Wetlands atanapi Sierra Mountain. Pamasaran kumisan, Rasa Wild nyaéta a mérek alus tanpa séréal sareng bahan alami anu kualitas luhur pisan anu kalebet daging sareng kacang-kacangan. Pilihan anu saé pikeun anjing anjeun ngagaduhan pola makan anu saimbang.

Dimana ngagaleuh tuangeun anjing

Kuring pikir pikeun anjing coklat.

Nyaéta aya a réa patempatan dimana anjeun tiasa mésér sadaya jinis tuangeun anjingSanaos, gumantung kana kabutuhan anjeun, anjeun panginten mendakanana langkung seueur dina hiji tempat tibatan anu sanés. Salaku conto:

  • Amazon mangrupikeun tempat anu saé kanggo milarian eupan mérek terkenal sapertos Purina, sababaraha garis ti Royal Canin, Acana atanapi Taste of the Wild. Hal anu pangsaéna ngeunaan jenis platform ieu nyaéta yén éta dibawa ka imah, janten anjeun moal hariwang ngeunaan nyandak kantong.
  • Dina permukaan anu ageung sapertos Carrefour, Lidl atanapi Aldi Anjeun ogé tiasa mendakan sababaraha jinis feed sareng lumayan disaluyukeun hargana (bahkan mungkin kalayan tawaran anu pikaresepeun, sapertos 3 × 2 anu ditawarkeun Carrefour ti waktos ka waktos). Nanging, éta gumantung kana daérah tempat pasar swalayan anjeun ayana, panginten ragragna rada pondok dina hal mérek atanapi variétas.
  • Toko ingon-ingon online sapertos TiendaAnimal, Zooplus atanapi Kiwoko mangrupikeun pilihan sanés anu anjeun gaduh. Seueur-seueurna kalebet langkung seueur jinisna tibatan di tempat sanés, salian ti éta, anjeun tiasa mendakan barang-barang sanés sapertos hadiah, kalung, cocooan ... Sapertos dina kasus Amazon, éta dibawa ka bumi anjeun atanapi anjeun bahkan tiasa nyéépkeun éta di toko pikeun nyokot éta.
  • tungtungna, dokter hewan ogé tempat anu saé dimana mésér tuang kanggo piaraan anjeun. Janten anjeun henteu ngan ukur ngabantosan usaha leutik, tapi anjeun tiasa ngamangpaatkeun tawaran lokal sareng anu paling penting, naroskeun ka spesialis pikeun nasihat supados aranjeunna tiasa nyarankeun merek anu paling saé pikeun anjing anjeun.

Dalmatian ngaletak biwir na.

Kami arepkeun tulisan ieu ngeunaan dahareun anjing parantos aya mangpaatna pikeun anjeun. sareng parantos ngantep anjeun milih pakan pikeun anjing anjeun. Wartoskeun ka kami, naha anjeun resep merek pakan khusus? Naha anjeun pikir kami parantos sono? Caritakeun naon anu anjeun pikahoyong ku tinggaleun kami koméntar!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.