The underpads pangalusna pikeun anjing: naon aranjeunna sarta kumaha carana meunang anjing Anjeun dipaké pikeun aranjeunna

A anjing rests on tonggong na dina mat

Pad anjing boga dua pungsi utama (utamana dipaké pikeun pee atanapi poop) sarta aranjeunna mangpaat ku waktu anjing urang geus kolot pisan, anjeunna kakarék dioperasi sarta hususna nalika anjeunna anak anjing anu kudu diajar ngalakukeun hal-Na.

Dina tulisan ieu urang bakal nyarios underpads pangalusna pikeun anjing sarta kami ogé bakal ngajarkeun maneh kumaha ngagunakeun éta, kami bakal ngajelaskeun fungsina anu béda-béda sareng naon waé éta ku kituna anjeun terang langkung jero kumaha jalanna sareng pro sareng kontra produk ieu. Urang ogé boga artikel nu patali jeung diapers pangalusna éta tiasa manpaat pikeun anjeun.

The underpad pangalusna pikeun anjing

Pek 60 underpads tambahan badag

Wipes Pelatihan Dasar Amazon ieu hargana sareng kualitasna hésé diéléhkeun. Éta datang dina bungkusan kalayan rupa-rupa jumlah (50, 60, 100 sareng 150), aranjeunna gaduh lima lapisan nyerep anu malah narik cairan pikeun ngahindarkeun ngawarnaan lantai sabisa-bisa sareng di luhur éta aranjeunna ngarobah cairanana janten gél sakali. ngaliwat ka jero. Éta ogé nyerep bau sareng gaduh ukuran anu lumayan, sabab ukuranana 71 x 86 sentimeter, sareng aranjeunna tiasa tahan sababaraha jam baseuh (sabaraha bakal gumantung kana jumlah urin anu dileupaskeun anjing anjeun). Sababaraha koméntar, kumaha ogé, nunjukkeun yén aranjeunna henteu tahan salami kedahna sareng aranjeunna langsung éléh.

wipes ultra absorbent

Pilihan séjén tina kualitas luhur sarta kalawan bungkusan 30, 40, 50 jeung 100 hampang (rangkep dina pakét leutik 10 lajeng nunda babarengan dina pakét badag). Ieu tina merek Nobleza kalebet lima lapisan nyerep sareng dasar anu teu dieunakeun pikeun ngahindarkeun sieun sabisa-bisa. Kanyataanna, anjeun tiasa nyandak aranjeunna dina pamawa atanapi dina mobil. Aranjeunna nyerep nepi ka opat cangkir cairan sarta, kawas model sejen, ngarobah pee kana gél a jadi teu gampang bocor.

Underpads kalawan strips napel

Upami naon anu anjeun pikahoyong bantalan pikeun anjing anu henteu mindahkeun milimeter, pilihan ieu ti Arquivet, merek anu kasohor di dunya piaraan, pasti bakal hadé.. Sajaba ti éta, éta peels kaluar kacida alusna sarta henteu ninggalkeun tanda di lantai. Datang dina pakét 15 sarta nepi ka 100, sarta ogé sadia dina sagala rupa ukuran. Sakumaha anu ceuk kami, éta ngagaduhan sababaraha jalur napel di sisi supados nempel kana taneuh sareng henteu ngalih. Sanajan aranjeunna henteu nangtukeun sabaraha aranjeunna nyerep, sababaraha komentar nyebutkeun yen eta ngalakukeun pakasaban na kacida alusna.

100 pad 60 x 60

Aranjeunna nyarios yén merek Feandrea asalna tina dua anak ucing anu diadopsi ku merek, Fe sareng Rea, sareng éta dilegaan saatos nyandak tangkal ucing di 2018. Bisi wae, pak ieu brand urang 100 hampang ogé lumaku pikeun anjing. Éta pisan nyerep, kanyataanna, aranjeunna ngaku yén 45 g ngusap beuratna 677 g saatos nambihan sagelas cai supados anjeun tiasa ningali kapasitas nyerep na. Éta ogé ngagaduhan lima lapisan, nyerep bau, sareng gaduh dasar tahan cai.

Alas anjing areng

Dijual Dasar Amazon...
Dasar Amazon...
Teu aya ulasan

Anu ngabédakeun pad anjing ieu, deui ti Amazon Basics, nyaéta aranjeunna didamel nganggo solusi areng pikeun ngontrol bau anu langkung saé. Nyatana, sésana nuturkeun rumus anu sami sareng sesa produk di kelas ieu: lima lapisan pikeun nyerep, anu terakhir kalis cai pikeun nyegah scares sareng bocor, sareng aranjeunna gancang pisan garing. Bantalan areng aya dina dua ukuran, biasa (55,8 x 55,8 cm) sareng langkung ageung (71,1 x 86,3 cm).

Underpads nu nyerep ampir 1,5 l

Pikeun anu milari underpads anu nyerep saloba cair mungkin, pilihan ieu pikaresepeun pisan. Éta nyerep dugi ka 1,4 liter cairan dina genep lapisanna, anu terakhir janten tahan cai. Salaku tambahan, underpad janten biru nalika kedah dirobih, ngabantosan anjing pikeun ngadeukeutan sareng berinteraksi sareng éta sareng netralisasi bau anu teu pikaresepeun. Éta bisa lepas tanpa ngarobah sapopoe, nu idéal pikeun maranéhanana anjing gedé.

underpads reusable

Sareng pikeun sabagéan ageung ahli ékologi, kami nampilkeun produk anu pikaresepeun ieu (unggal bungkus ngandung dua): underpad anu tiasa dianggo deui. Ieu téh mangrupa panggedena tina hampang anjing nu urang geus katempo (ukuran 90 x 70 cm) jeung diwangun ku 5 lapisan nu nyegah pee ti staining lantai. Sajaba ti éta, ceuk urang, éta modél reusable, sangkan anjeun tiasa nyimpen eta dina mesin cuci tanpa masalah jeung make eta leuwih sarta leuwih deui. Tangtosna, sababaraha koméntar ngawadul yén éta henteu nyerep sakumaha anu dijanjikeun sareng nalika dikumbah, bau kencing henteu salawasna leungit.

Naon bantalan anjing?

Loba soakers

Underpads biasana diwangun ku jenis simbut dijieunna tina bahan nu sarupa jeung popok jeung hampang, nyaeta, kalawan sisi absorbent di luhur sarta sisi waterproof di handap.  Fungsina nyaéta, utamina, pikeun ngumpulkeun cikiih ti anjing-anjing éta, kusabab hiji alesan atanapi anu sanés, teu tiasa angkat ka luar pikeun ngaleungitkeun diri. atanapi aranjeunna henteu terang kumaha sababna ngora teuing.

Nalika underpads kedah dianggo?

jarami moments béda dina kahirupan anjing dimana anjeun kedah nganggo hampang:

  • Alesan anu paling sering pikeun ngagunakeun alat ieu nyaéta dina anjing nu ngora teuing, nu teu acan terang kumaha carana buka kamar mandi.
  • Sabalikna, anjing pisan heubeul, nu bisa nalangsara ti incontinence, Éta ogé bisa butuh hampang.
  • Nya kitu, lamun anjing Anjeun geus ngalaman hiji operasi anyar, Anjeun ogé bisa jadi butuh bantuan pikeun indit ka kamar mandi.
  • Tungtungna, hampang ogé boga fungsi ngumpulkeun karugian ti bikang nu bisa jadi dina panas.

Dimana éta hadé pikeun nempatkeun underpad?

Pad anjing mangpaat pikeun waktos anu béda

Kumaha anjeun tiasa ngabayangkeun soaker teu bisa kamana-mana, sabab tiasa janten gangguan pikeun anjeun sareng piaraan anjeun. Kusabab:

  • Hadé pisan mun éta manggihan a tempat anu tengtrem, dimana anjeun tiasa urining quietly. Tempat ieu henteu ngan ukur jauh tina jalan manusa sareng sato sanés, tapi ogé tina tuangeun, inuman sareng ranjangna.
  • Anjeun tiasa nempatkeun baki atawa hal sarupa pikeun nguatkeun éfék waterproof tina dasar Pad (kadangkala aranjeunna henteu mampuh nyerep sagalana) sahingga nyegah staining lantai.
  • sanajan anjeun indit ngarobah underpad sanggeus unggal pamakéan, Coba pikeun salawasna tetep tempat anu sarua dimana anjeun nempatkeun eta ku kituna teu mislead anjing jeung ngajarkeun anjeunna naon sudut éta.

Kumaha ngalatih anak anjing anjeun nganggo underpad

Underpads tiasa disimpen dina luhureun ranjang anjing anjeun upami anjeun sieun "kacilakaan"

Ngalatih anjing anjeun ngagunakeun underpad ngalibatkeun ngagunakeun runtuyan trik Kuring yakin anjeun moal manggihan aranjeunna aneh tempo naon urang salawasna ngobrol ngeunaan MundoPerros: tulangan positif dumasar kana hadiah.

  • Anu mimiti, anjeun kedah ngabiasakeun anjing anjeun kana bau sareng penampilan underpad. Jang ngalampahkeun ieu, tinggalkeun saréat di dinya sareng ngadeukeutanana supados biasa. Tong maksakeun anjeunna, ngantepkeun anjeunna mendakanana nyalira.
  • Diajar pikeun ngaidentipikasi lamun anak anjing anjeun boga pangjurung pikeun pee atanapi poop. Mun anjeunna sniffs pisan di lantai, geus guligah tur mimitian ngajalankeun sarta eureun ujug-ujug, éta tanda yén manéhna rék indit ka kamar mandi. Nyokot eta sarta bawa ka soaker supados mimiti ngahubungkeun eta kalawan fungsi éta. Upami anjeunna kabur sapanjang jalan, ulah nyentak anjeunna atanapi anjeunna tiasa ngahubungkeun éta tempat sareng hal anu négatip.
  • Saatos anjeunna pipis atanapi pops, masihan anjeunna saréat, piaraan anjeunna sarta ngobrol anjeunna, ku kituna anjeun ogé bakal nganggap underpad salaku tempat anu aman sareng positip pikeun ngalakukeun hal-hal anjeun.
  • Tungtungna, ulah langsung ngaganti pad, ku kituna anjing bakal nyaritakeun eta tempat salaku tempat dimana manehna bade pee atanapi poop.

dimana meuli hampang anjing

The underpads ogé dipaké pikeun ngajar puppies mun pee

Anjing underpads mangrupakeun produk anu, jujur, teu bisa kapanggih dina supermarket sudut, saprak Anjeun kudu indit ka tempat husus atawa department stores, sajaba ti sababaraha toko online. Di antara tempat anu paling umum urang mendakan:

  • Raksasa resep Amazon Aranjeunna ngagaduhan rupa-rupa bungkus. Tanpa ragu, aranjeunna mangrupikeun pilihan anu pangsaéna antara kualitas sareng harga, salian ti éta, kalayan kiriman anjeun gaduh aranjeunna di bumi (ogé hal anu positip, sabab anjeun henteu kedah nyandakana) dina waktos anu pondok.
  • Di sisi séjén, toko khusus sapertos TiendaAnimal atanapi Kiwoko aranjeunna ogé gaduh sababaraha modél. Ide nu sae pikeun meunangkeun mangpaat pangseueurna ti tempat ieu téh meuli feed babarengan jeung hal séjén pikeun piaraan Anjeun kayaning hampang, jadi anjeun bakal nampa sagalana dina hiji kiriman jeung anjeun malah bisa ngamangpaatkeun tawaran mungkin.
  • En department store kawas El Corte Inglés maranéhna ogé mibanda sababaraha model, sanajan maranehna nu biasana boga harga nu leuwih luhur. Hal anu saé nyaéta, janten toko fisik, anjeun tiasa ngagaleuh aranjeunna sacara pribadi, anu tiasa ngaleungitkeun masalah anjeun.
  • Tungtungna, sarta lamun teu puguh, di AliExpress Éta ogé gaduh sababaraha model underpads. Éta pisan mirah, najan titik négatip nyaeta aranjeunna tiasa nyandak lila datangna.

Undoubtedly, hampang anjing pohara kapaké dina rupa-rupa kali pikeun anjing, utamana lamun keur leutik jeung kudu diajar indit ka kamar mandi. Béjakeun ka kami, naha anjing anjeun kantos nganggo pad? Naha lila pikeun diajar? Naha anjeun resep underpads atanapi diapers?

Fuente 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.