Inggris banteng terrier

Inggris bull terrier linggih warna coklat sareng bodas sareng moncong bodas

Upami aya hal anu anjeun kedah terang ngeunaan masalah ieu, nya éta boga kacenderungan tangtu ngegelMaka, penting yén anjeunna ngagaduhan cocooan kusabab anjeunna anak anjing, sabab ieu bakal ngabébaskeun tanaga anu kaleuleuwihi sareng ngabantosan anjeun pikeun henteu ngaruksak objék di bumi anjeun.

Siga ras sadayana, éta latihan perlu pikeun mastikeun yén sopan santun sareng anjeun nurut kana paréntah. English Bull Terrier nyaéta anjing anu ngiringan paréntah dasar anu dipasihkeun dina conto anu munggaran, engkéna bakal adaptasi sareng anu langkung rumit.

perbawa

Brindle english bull terrier maén di kebon sareng nganggo bal

Breed ieu biasana ngagaduhan napsu anu cukup, nyaéta ngomong éta lamun anjeun masihan anjeunna kasempetan anjeunna bakal tuang sadayana anu anjeunna tiasa, janten anjeun kedah perhatoskeun kana masalah obesitas anu tiasa nyeret anjeun kana panyakit anu langkung lemes pikeun kaséhatan anjeun. Nutrisi anu saé pikaresepeun.

Entong kalebet metode hukuman, kumargi breed ieu ku alam henteu assimilate bentuk ieuAnjeun malah résiko ngaktipkeun agresi anu tangtu. Salaku tambahan, sosialisasi pikeun breed ieu kedah dilakukeun ti anak anjing pikeun mastikeun interaksi anu saé sareng kulawarga sareng sasatoan anu sanés, sahingga ngirangan résiko kamungkinan katempuhan.

Spesimen ieu dina sajarah na ngagaduhan latar anu nyeri sareng umum pikeun sadaya breed Bull anu sedih anjing gelut, kagiatan anu ngabahayakeun sato ieu.

Sacara umum, éta ngeunaan urang sunda anu rada mantep sareng ototSirahna rada aneh kusabab ngagaduhan bentuk lonjong anu dibarengan ku ceuli segitiga masihan penampilan khusus.

Irung na hideung, rahang kuat pisan, panon poék tiasa mendakan sababaraha warna coklat, ku katingal anu pasti sareng pasti. Ngeunaan buntut na, éta nampilkeun sami sareng sadaya anjing Banténg, lega pisan sareng sempit di tungtungna.

Upami urang nyarioskeun jas na, éta katingalina kasar sareng ngagurilap, biasana bodas, sareng sababaraha spésiés kalayan varianna mimitian coklat, brindle atanapi bintik hideung.

Watekna Inggris Bull Terrier

Teritor banténg Inggris ngagolér dina sofa sareng bintik bodas dina moncongna

Upami urang sunda ieu terlatih bakal janten anjing anu tenang sareng jalmi, ti saprak Anjeunna satia sareng caket pisan kana inti kulawargaAranjeunna gaduh ogé naluri pelindung anu unik janten kawani aranjeunna dihargaan, tapi aranjeunna henteu agrésip pisan.

Ogé dimasyarakatkeun sabab sipatna mantap, résponna kana gerakan ngadadak atanapi teu disangka-sangka moal tiasa dianggurkeun, henteu jahat. Tapi dina kasus éta upami anjeunna sareng murangkalih, tong ngalalaworakeun sareng ngawas unggal waktos.

Sajaba ti éta, aranjeunna nekad sanaos kapinteran hébatna sareng kamampuan pikeun diajar, tapi anjeun kedah ngémutan latihanana tiasa rada rumit. Aranjeunna condong gampang kaganggu, aranjeunna peryogi sareng meryogikeun seueur katekunan sareng disiplin.

Di sisi anu sanésna, aranjeunna sanés sato anu resep nyalira. Aranjeunna janten napel na inti kulawarga sareng ku sabab kitu nungtut seueur perusahaan.

Paduli

Upami anjeunna disosialisasikeun sareng saé, anjeunna bakal janten anjing anu saimbang sareng asih. Anjeunna satia sareng caket ka kulawarga, anjeunna resep ka perusahaan sareng yén aranjeunna aya di luhur anjeunna sepanjang waktos.

Anjeunna gaduh naluri anu hébat pikeun ngalindungan teuing tapi henteu pisan agrésif. Upami anjeun mendakan diri anjeun maén sareng murangkalih, antepkeun anjeunna janten panjagaan dugi ka kalakuanana pantes.

Éta pangawas anu hadé. English Bull Terrier mangrupikeun piaraan anu pikaresepeun pikeun kulawarga anu ngagaduhan murangkalih. Dina kasus hubungan sareng anjing sanés, lamun anjeunna dididik leres anjeunna bakal diajar tanpa masalah pikeun interaksi, sanaos teritorial pisan.

Kabiasaan nyikat rambutna sering. Pasang baju haneuteun sabab ngagaduhan jas anu pondok pisan rentan ka suhu handap.

Kusabab éta aktip pisan, anjeun kedah ngalaksanakeunana ku jalan-jalan, kaulinan sareng olahraga anjing anu teu intensif, sabab éta tiasa nyababkeun masalah kaséhatan. Taroskeun ka spesialis ngeunaan asupan katuangan anu diperyogikeun, kumargi Anjeunna anjing anu leueur sareng tiasa ngagaduhan masalah obesitas.

Tangtosna, perlu diperhatoskeun yén diét khusus kanggo urang sunda sareng kualitasna saé, ti saprak gizi anu saé ditangtoskeun ngajaga anjeun bugar sareng séhat. Jenis anjing sapertos umur aranjeunna janten langkung lemes, nampilkeun kasus masalah pernapasan.

Dina kasus éta, diét bakal bénten-bénten sesuai sareng kaayaan fisik anjeun. Cai penting pisan pikeun ngajaga hidrasi, kumargi Bull Terrier kusabab aktip pisan sangsara sering panas.

Aspék penting sanésna nyaéta olahraga anu séhat sareng saimbang, sabab anjeun kedah maénkeun sababaraha jam sapoé kalayan cara anu sami sareng kaulinan barudak, ogé urang bakal nyingkahan kaleuwihan beurat atanapi atrofi gabungan.

Teritor banteng Inggris nganggo tonggong bodas sareng moncong coklat nginum tina cai mancur

Ngeunaan beberesih sareng mandi, breed ieu ngaluarkeun rambutna sakitar dua kali sataun, janten sapertos anu parantos disebatkeun tadi, nyikat anu saé nyumbang kana kaséhatan jas.

Sedengkeun pikeun kamar mandi, aranjeunna kedah diberesihan ku sabun sareng gel anu saluyu supados henteu ngahasilkeun alergi atanapi iritasi. Pariksa ceuli sareng ceuli na pikeun garingkeunana ogésabab anjeun tiasa kéngingkeun inféksi ceuli tina beueus.

Anjing dianggap terrier bulla Inggris rentan panyakit anu tangtu sapertos pireu, dislokasi kneecap, alergi, sareng masalah jantung. Ogé tiasa rentan pisan kana gigitan serangga, pentingna kunjungan ka dokter hewan perlu nawiskeun kualitas hirup anu saé.

Aya survey anu ngahartikeun yén umur hirup pikeun breed ieu antara 9 sareng 10 taun. Sadaya anak anjing kedah dipariksa pikeun nyingkahan kajahatan sapertos pireu.

Bites serangga sareng kutu tiasa masihan anjeun alergi komo dermatitis akut. Pikeun nyingkahan kajahatan sapertos kitu, ulah aya kontak sareng serangga ieu upami tiasa sareng ngendalikeun diétna dumasar kana lauk, bebas hayam sareng séréal.

Boga kacenderungan anu nyurung pikeun ngudag buntutna, janten anjeun kedah waspada bisi anjeun cilaka.

Saperti sadaya breed Bull, Inggris Bull Terrier mangrupikeun hal anu istimewa, énergi sareng kagiatanana ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun sareng salaku wali kulawarga Aranjeunna ngajantenkeun aranjeunna anjing idéal pikeun di bumi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.