Kumaha carana ngabersihan sungut anjing anjeun

Beberesih sungut anjing

Nalika anjing ngora biasana aranjeunna gaduh huntu lumayan séhat sareng beresih, bodas pisan, tapi upami urang teu ngurus éta, antukna aranjeunna ngumpulkeun skala sareng kokotor. Salaku tambahan, aya anjing anu parantos gaduh kacenderungan tangtu ngagaduhan huntu anu goréng dimana tartar akumulasi sareng nyababkeun napas sareng masalah.

Terang kumaha ngadamel a beberesih sungut anjing Di bumi penting upami urang hoyong ngahemat seueur kana beberesih huntu anu jero, anu dilakukeun di dokter hewan pikeun nyabut tartar, sapertos urang ngalakukeun nalika urang ka dokter gigi. Rutinitas kabersihan gigi anu saé bakal mastikeun yén anjing kami ngagaduhan huntu anu séhat.

Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta kéngingkeun bahan cocog. Aya sikat huntu khusus, anu tiasa ditumpukeun dina ramo, janten langkung gampang pikeun urang sikat huntu na. Salaku tambahan, krim némpelkeun khusus kanggo anjing kedah dianggo, kumargi masarakat ngagaduhan bahan toksik sareng tungtungna ditelan.

Reresihan lisan ieu paling saé dilakukeun ti alit, supados anjing cocog langkung saé. Tapi nyatana nyaéta lamun urang parantos ngamimitian engké urang ogé tiasa ngalakukeun éta. Éta bakal ngarugikeun urang sakedik deui kanggo anjing pikeun nampi éta sareng dina fase ieu urang kedah seueur kasabaran. Anjeun kedah ngantosan anjing santai, sareng masok sikat kana sungut sareng huntu dugi ka adaptasi. Mimitina éta langkung saé tanpa pasta, teras kami bakal nambihan sakedik kanggo ngabijilkeun kana rasa.

Ngabersihan biasana pisan ti waktos ka waktos upami aranjeunna ngora, tapi saatos tilu taun kalolobaanana ngumpulkeun tartar, janten ieu kedah langkung sering. Di sisi anu sanésna, urang tiasa salawasna Resort ka trik saderhana, sapertos tuangeun aranjeunna apel sareng wortel, upami aranjeunna resep, kumargi éta sacara alami ngabersihan waos na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.