Jaringan Dogfighting Dicabut

Untungna, jaringan gelut parantos dibongkar. anjing Di Filipina, aranjeunna damel ngalangkungan Internet.

Sahenteuna genep urang Koréa Kidul ditéwak sareng sakitar 240 urang anjing Aranjeunna dirampas ku pulisi Pilipina anu ngagaduhan tujuan pikeun nyabut senjata tina dogfights anu nunjukkeun gelut dina Internét.

Sababaraha dinten ka pengker pulisi tiasa lebet kana sanyawa anu lokasina 100 kilométer ti Manila, di tempat ieu sato-sato disimpen sareng gelut kejem dilaksanakeun. Numutkeun ka salah saurang inspektur pulisi: "Aranjeunna ngagaduhan rohangan anu ditutup ku kaca spion anu dikurilingan ku kaméra pidéo anu nyambung kana komputer sareng anu nunjukkeun gelut langsung liwat sérver di Koréa Kidul."

Anjing-anjing éta ti Breed Pitbull sareng untungna teu aya anjing maot dina kandang, sanaos seueur anu cilaka.

Di nagara ieu, tuduhan nyiksa sato tiasa dihukum dua dugi genep taun panjara. Salaku tambahan, hukuman pikeun judi ilegal kedah ditambih.

Kaleresan henteu aya hukuman anu leutik pikeun anu nganyenyeri anjing.


18 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   juliana alvarez-gil cenahna

    goréng aranjeunna henteu kedah éta
    sato henteu pantes éta

    1.    johan gaël cenahna

      Kaleresan sanés sato goréng, aranjeunna henteu hoyong éta +

  2.   sayuri cenahna

    entong dirogahala anjing miskin éta henteu lepat yén anu bogana sababaraha @ ¨pñlñ¡0ñ0 @ 2 {–LK¨_l-l.´-KL
    Éta mangrupikeun mahluk sareng punten henteu tetep nanjak éta sanés boneka sato atanapi cocooan aranjeunna manusa anu jaga

  3.   Stephanie cenahna

    Gelut di jalan mangrupikeun hal anu parah yén kahirupan goréng tiasa aya pikeun jalma anu ngalakukeun ieu kejem kumargi sigana kuring henteu ngagaduhan haté anu saé ngan ukur ngalakukeun artos sareng aranjeunna henteu mikirkeun kaséhatan sato kusabab aranjeunna henteu tiasa candak aranjeunna pusat médis kumargi gelut anjing haram ... Pikareueuseun

  4.   Alberto cenahna

    jalma pelas siga henteu saé kanggo kuring ... sato ngahargaan dirina sorangan

    1.    Mary Leticia cenahna

      Alberto, anjeun leres pisan, henteu leres pikeun ngalakukeun éta ka anjing (atanapi ka sato naon waé). Jinis konfrontasi ieu kedah dilarang di panjuru dunya. Hatur nuhun parantos maca kami sareng ngabagi pendapat anjeun ka kami. Salam
      Maria L.

  5.   Barbie 85 cenahna

    Jalma-jalma anu dikutuk kedah maot, silih paéhan, aranjeunna kedah ngurus anjing, aranjeunna langkung saé tibatan barudak, babaturan, sabab aranjeunna moal pernah ngahianat anjeun, éta moal tiasa aya jalma anu seueur pisan jahatna

  6.   Felix cenahna

    goréng pisan pikeun jalma anu ngalakukeun éta kedah ningkatkeun kalimatna anu hukuman mati

  7.   christy cenahna

    bagja, pikeun jalma-jalma anu nyiksa sato atanapi ngajarkeunana janten, pantes pisan sareng bakal hukumanana pantes sareng éta sanés ku panangan manusa, sareng ieu nyebut dirina manusa, naha aranjeunna henteu nyangka, aranjeunna henteu ngagaduhan haté 🙁 Laporkeun nalika anjeun ningali hal anu haté anjeun pikir kuring kejem atanapi henteu adil.

  8.   gonza cenahna

    Kaleresan kuring henteu mendakan naon-naon anu pikaresepeun pikeun lalajo kumaha anjing dirusak.
    Éta ngajantenkeun kuring hoyong maéhan sadayana anu ngasuh anjing pikeun gelut. Daripada ngararasakeun waktos sareng sato anu sababaraha kali waktos éta langkung pikaresepeun tibatan sareng seueur jalmi ....

  9.   euweuh cenahna

    jalma teu kedah ngantep anjing gelut….

  10.   Francine cenahna

    Kuring mendakan yén molt ieu parah kusabab seuseueurna gossos anu simpatika molt sareng sanés mangrupikeun rés resensi.

  11.   saur cenahna

    Jalma anu gering, katingali yén aranjeunna henteu gaduh hal anu sanés, aranjeunna kedahna anu bakal merjuangkeun, naon kurangna hormat pikeun kahirupan, jalma anu henteu sadar, aranjeunna kedah ngalarang jenis gelut ieu, sareng jalma-jalma anu nempatkeunana aranjeunna di panjara saumur hirup.

  12.   Alexandra cenahna

    Aranjeunna sababaraha bangsat anu teu marahmay, aranjeunna ngan ukur nganyenyeri anjing goréngna upami aranjeunna hoyong kéngingkeun artos.

  13.   Helikopter cenahna

    Duh, gering upami artos cekap penting pikeun maot ku artos bodo
    Abdi ngantunkeun sato di nagara

  14.   Fernanda cenahna

    Abdi aya dina asosiasi nyiksa sato sareng ieu sigana kuring conto goréng pikeun anu bungsu, kuring yuswa 12 taun! Sareng ti saprak kuring leutik teu nyiksa sato leutik, aranjeunna henteu pantes éta, saolah-olah dirina sorangan anu maéhan dirina

    1.    Maria L. cenahna

      Fernanda, berharga pisan yén mojang umur 12 taun komitmen dirina kana masalah ieu. Kuring ngabagjakeun anjeun !!! Kami ngenalkeun jenis berita ieu kusabab kami resep gelutna dibongkar JEUNG ORA ENTONG MASSUR Anjing mangrupikeun sahabat anu hadé, pinuh ku cinta sareng kasatiaan, éta henteu adil pisan yén aranjeunna nganggo éta pikeun 'hiburan' jalma. Hatur nuhun parantos nyerat ka kami sareng kuring ngarepkeun inisiatip sareng komitmen anjeun bakal salami hirup. Ucup

      Maria L.

  15.   samira cenahna

    anjing loos kumaha barudak diajar naon anu diajarkeun sareng naal di dinya anu ngajar aranjeunna yén kahirupan ngan ukur maténi ribal maranéhna Mugi-mugi panyiksa sato ieu tamat! Kuring miharep yén sadayana anu dikutuk aranjeunna lakukeun sami sapertos aranjeunna ka sato goréng éta!