Dahar sareng diét tina Samoyeds

nyoco leres anjing kami
Samoyeds aranjeunna leres-leres geulis sareng henteu ngan ukur sacara fisik, tapi sacara spiritual aranjeunna megah.

Upami anjeun cukup untung ngagaduhan salah sahiji anjing ieu, anjeun panginten parantos ngadéngé pamendak anu béda-béda ti peternak sareng dokter hewan ngeunaan kumaha anjeun kedah tuangeunana. Janten upami anjeun teu gaduh pangalaman sareng anjing, langkung saé anjeun katingali Pitulung Profesional, tapi upami bantosan ieu parantos aya di tempat tuang anjing kirang ti sataun, langkung saé anjeun milarian sumber inpormasi anjeun di tempat séjén.

Naon jinis tuangeun anu bakal urang pasihan piaraan urang?

Di pasar anjeun bakal mendakan produk béda sareng mérek dahareun anjing. Sadayana parantos diajar, tapi kualitas anu pangpayunna peryogi durasi anu jero pikeun tingali dampak positip anu nyata dipiboga ku anjing, Kusabab jenis kadaharan ieu didamel pikeun nyayogikeun anjing kabutuhan gizi tah ieu anu séhat. Nanging, dina sababaraha katuangan kadang aya nutrisi anu kaleuleuwihan.

Émut ogé yén anjeun kedah nyobian produk anu béda dina pasaran, sabab anjing, sapertos kami, bisa jadi alérgi ka salah sahiji aranjeunna atanapi moal leres nyerna dahareun ieu, Janten anjeunna milari pilihan anu paling cocog pikeun anjeunna.

Dahar Samoyed

Anjing samoyeds sareng sanaos ukuranana, aranjeunna henteu anjing napsu hébat. Ieu naha upami anjeun hoyong anjing anjeun tuang kalayan saé, anjeun kedah nyampur kadaharanna sareng sababaraha jus daging atanapi gajih daging.

Gumantung kana jinis anjing Samoyed anu anjeun gaduh, anjeun bakal perhatoskeun sakitar sataun, sabab éta anak anjing, tumuhna bakal béda pisan. Salaku conto, anjing tiasa tumuh sareng nambahan beurat gancang pisan atanapi tiasa tumuh sareng henteu beurat pisan.

samoyed breed jeung dahareun

Upami Anjeun gaduh samoyed anjing sammyEntong ngantep caket gajih, sabab awak anjeun nyintésis langkung gancang. Tibatan, hindarkeun pisan biaya campuran kana dahareunana atanapi pasihkeun sésa-sésa anu ngandung gajih, kecuali sapi atanapi hayam, kumargi cara ieu anjeun bakal hirup langkung lami, séhat sareng bahagia.

Tetep diet saimbang Éta mangrupikeun dadasar pikeun nyoco jinis anjing ieu. Upami anjing anjeun hamil, anjeun panginten bakal perhatoskeun yén anjeunna ngagaduhan napsu anu langkung ageung, tapi ieu henteu hartosna anjeun kedah langkung seueur nya, sabalikna, pasihan bagian anu langkung alit sareng jaga diétana sapertos anu anjeun biasana lakukeun, kumargi anjing hamil nyiar langkung seueur tuangeun tina sumber naon, tapi upami anjeun minuhan kahoyong ieu, maka anjeun ngan ukur badé ngajadikeun kaséhatan anjeun janten buruk sareng anjeun janten gendut teuing.

Naon anu henteu masihan anjing Samoyed

Hindarkeun masihan tulang anjing anjeun, sabab tulang laun perforate peujit. Gantina, milari tulang protéin yen aranjeunna gaduh di toko ingon-ingon sareng cara ieu anjeun bakal nyugemakeun anjing anjeun pikeun nyapek hal, nyingkahan karuksakan sistem pencernaan na.

Émut yén cara anu pangsaéna pikeun ngagaduhan pituduh diet lengkep sareng séhat pikeun anjing anjeun salami hirupna nyaéta kéngingkeunana ti peternak anu dipercaya. Anu ieu badé masihan anjeun rencana tuang lengkep, anjeunna bakal mamatahan anjeun sapanjang hirupna sareng bakal nyaritakeun naon anu anjeun kedah sareng henteu kedah dilakukeun.

Anjeun ogé kedah émut yén anjeun kedah nyimpen wadah pinuh cai pikeun anjing anjeun, sabab anjing-anjing ieu sok haus. Éta kamungkinan yén di awal bakal hésé pikeun anjeunna adaptasi sareng cai anjeun, kusabab éta béda sareng anu janten peternak na, tapi ku waktos anjeunna bakal biasa.

Anjeun tiasa masihan és batu ngan ukur pikeun déwasa, nyingkahan ieu dina anak anjing.

Recuerda que konci pikeun ngajaga anjing anjeun dina kaséhatan anu séhat Éta ngemutan sadaya aspek ieu sareng nyiptakeun rencana katuangan sasarengan sareng dokter hewan atanapi peternak asli anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.