Paripolah henteu normal dina anjing

Sanaos urang parantos lami hirup sareng sato alit urang, dina sababaraha waktos urang tiasa perhatoskeun yén éta mimiti kalakuan anéh komo henteu normal. Nya dina waktos-waktos éta urang sigana henteu terang kumaha polahna atanapi kumaha nafsirkeun aranjeunna. Kusabab ieu anu dinten ieu kami masihan anjeun sababaraha paripolah anu anéh sareng paling teu normal tina ingon urang sareng naon anu kedah urang lakukeun bisi éta kajadian. Nengetan pisan.

Salah sahiji kalakuan teu normal anu tiasa lumangsung sareng sato urang, nyaéta aranjeunna mimiti tuang kotoran, upami anjeun maca leres pisan, tingkah laku ieu katelah koprophagia sareng mangrupikeun gejala gizi anu goréng bahkan masalah kahariwang. Naon sababna sato ngalamunkeun ieu, penting urang merhatoskeun sareng konsultasi sareng dokter hewan pikeun terang jinis suplemén, vitamin atanapi produk anu kedah urang pasihkeun.

Paripolah henteu normal anu tiasa kajantenan nyaéta sato mimiti gélo sareng putus asa nalika urang ngantepkeun nyalira. Jenis tingkah laku ieu katelah pipisahan kamelang sareng éta kajantenan sabab sato henteu ngartos alesan naha urang ngantepkeun nyalira. Kadang-kadang aranjeunna panginten yén urang moal datang deui atanapi urang ngan ukur bakal ninggalkeun éta. Upami anjeun hoyong ngabantosan sato anjeun ku jinis kacemasan ieu, langkung saé sumping ka dokter hewan.

Akhirna, sato alit urang ogé tiasa agrésip sareng sato anu sanés sareng ka jalma sanés, anu mangrupikeun sato anu sanés gejala agrésip anu kedah diubaran ku spesialis pikeun nyegah tina ngahontal ekstrim serangan urang sareng kedah nganggo jinis elemen atanapi kaayaan sanés pikeun ngendalikeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.