anjing dahar badami

Naha anjing tiasa tuang almond?

Upami anjing anjeun anjing anu sarakah sareng resep kacang, terang naha anjeunna tiasa tuang almond sareng naha éta ngabahayakeun. Kadieu ayeuna !!

Alpha Spirit sigana mah

Eupan Roh Alfa

Kami nyaritakeun sadayana ngeunaan kadaharan anjing kualitas Alfa Spirit, anu nyayogikeun nutrisi dumasar kana bahan alami.

dua kantong tuangeun pikeun tuang anjing urang

Kadaharan lenda pikeun anjing

Naha anjeun hoyong nawiskeun piaraan anjeun diét anu pangsaéna, naha anak anjing ieu atanapi anjing sawawa? Panggihan kisaran Lenda pikeun pakan anjing.

Gosbi tuang

Dahareun anjing Gosbi

Kami ngawartosan anjeun sadayana ngeunaan merek Gosbi tuangeun anjing, didamel ku bahan alami sareng standar kualitas luhur.

Royal Canin mangrupikeun mérek pakan ternak

Royal Canin, naha éta mérek anu pangsaéna?

Dupi anjeun kakarék ngadopsi anjing sareng dititah masihan Royal Canin? Sateuacan ngalakukeun nanaon, sumping sareng kami bakal nyaritakeun naha éta leres mérek anu pangsaéna, sareng kunaon.

anjing linggih di gigir kantong eupan

Kuring pikir Compy pikeun anjing anjeun

Naha anjeun hoyong nawiskeun piaraan anjeun diét anu pangsaéna, naha anak anjing ieu atanapi anjing sawawa? Panggihan kisaran feed Compy pikeun anjing anjeun.

béda dahareun pikeun anjing

Merek eupan Orijen

Naha anjeun hoyong terang sadayana ngeunaan merek dahareun anjing Orijen? Pendakan ciri, jinisna, manpaat pikeun umur sareng urang sunda.

Anjing mangrupikeun sato karnivora

Pentingna protéin pikeun anjing

Anjing mangrupikeun sato karnivora, janten urang kedah terang pisan pentingna sareng fungsi protéin dina anjing. Kalebet teras terang !!

Ngajalankeun sareng anjing

Suplemén pikeun anjing sporty

Upami anjing anjeun seueur kagiatan fisik dina ahir poé, anjeunna sigana bakal peryogi suplemén alami. Lebetkeun sareng terang naon éta.

Kefir

Tiasa Anjing tuang Kefir?

Naha anjeun hoyong terang upami anjing tiasa tuang kefir? Upami kitu, sumping sareng kami ogé bakal nyaritakeun naon manpaatna tina kadaharan mulia ieu.

Dahareun pikeun anjing anu langkung lami

Dahareun pikeun anjing sepuh

Anjing sepuh ngagaduhan kabutuhan khusus anu ngajantenkeun urang kedah ngarobih diét pikeun adaptasi sareng tahapan kahirupan ieu.

Mangpaat minyak kalapa pikeun anjing

Mangpaat minyak kalapa pikeun anjing

Naha anjeun hoyong anjing anjeun ngagaduhan jas anu séhat sareng ngagurilap, sajabi ti gaduh langkung énergi? Minyak kalapa luar biasa pikeun anjing anjeun. Kalebet sareng terang.

Anjing sareng cupcake

Dahareun dilarang pikeun anjing

Pendakan daptar katuangan anu dilarang pikeun anjing. Kadaharan anu tiasa janten toksik dina sababaraha waktos sareng anu sanés anu tiasa nyababkeun anjing.

Perawatan alergi kadaharan anjing

Kadaharan terlarang pikeun anjing

Upami anjeun ngagaduhan anjing di bumi, anjeun kedah terang yén aya sababaraha panganan anu tiasa ngabahayakeun pikeun aranjeunna. Janten lebet sareng milari naon ari katuangan éta.

Chestnut sareng landak

Naha anjing tiasa tuang kastanye?

Anjing tiasa tuang chestnut tapi ku sababaraha tungtunan. Éta kadaharan anu mangpaat pisan pikeun kaséhatan sareng nyayogikeun seueur nutrisi.

Anjing tiasa tuang roti

Naha anjing tiasa tuang roti?

Naha anjeun panasaran naha anjing tiasa tuang roti? Upami kitu, lebetkeun sareng kami bakal méréskeun ieu sareng mamang sanés ngeunaan topik anu pikaresepeun ieu.

Kami parantos nguping seueur perkawis probiotik ogé prebiotik pikeun anjing

Probiotik alami pikeun anjing

Naha anjeun kantos nguping ngeunaan kauntungan probiotik? Naha anjeun hoyong terang naha ieu saé pikeun anjing anjeun? Kalebet sareng terang.

Anjing tuang

Diét astringén pikeun anjing

Diét astringén nyaéta anu dilaksanakeun nalika anjing gering kana beuteung na, khususna ku diaré, janten urang bakal terang detil na.

Kuring pikir pikeun anjing

Iraha kadaharan déwasa dipasihkeun ka anjing?

Iraha kadaharan déwasa dipasihkeun ka anjing? Upami anjeun gaduh mamang ngeunaan iraha waktuna anu pas pikeun ngarobih, sumping sareng kami bakal ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan topik ieu.

Dahareun anjing

Kumaha carana supaya anjing kuring tuang sigana?

Kumaha carana supaya anjing kuring tuang sigana? Upami buluan anjeun parantos lirén tuangeunana sareng anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun pikeun ngadahar deui, lebet teras turutan naséhat kami.

Roti tiasa nyababkeun masalah pikeun anjing anjeun

Naha anjing abdi tiasa tuang roti?

Naha anjing abdi tiasa tuang roti? Upami anjeun gaduh mamang, lebetkeun sareng kami bakal nyobian ngumbar sadayana. Pilarian terang naha sato anu megah ieu tiasa didahar.

Jigana atanapi tuangeun kanggo anjing

Naon kadaharan anjing bébas sisikian?

Naha anjeun hoyong masihan réncang diét anu pangsaéna? Tong ragu: mésér pakan bébas gandum. Lebetkeun sareng urang bakal nyaritakeun naha éta mangrupikeun pilihan anu paling cocog.

Jenis tulang pikeun anjing

Jenis tulang pikeun anjing

Naha anjeun salah sahiji jalma anu masih mikir yén masihan tulang anjing kami cukup ngabahayakeun? Lebetkeun sareng mendakan naon jinis tulang anu tiasa dipasihkeun ka aranjeunna.

Kumaha urang tiasa ngalawan obesitas anjing

Kumaha merangan obesitas anjing

Naha saur anjeun anjing anjeun gendut teuing? Naha anjeun pikir anjeun henteu masihan anjeunna diet anu leres? Lebetkeun sareng mendakan kumaha merangan kiloan.

Pasihan sayuran anjing anjeun pikeun ngajaga anjeunna séhat

Naon sayuran anu tiasa didahar anjing?

Naon sayuran anu tiasa didahar anjing? Upami anjeun hoyong sobat anjeun ngagaduhan diet anu langkung beragam, lebet sareng anjeun bakal terang sayuran naon anu tiasa anjeun pasihkeun.

Awéwé nawiskeun mangkok tuangeun kanggo anjingna.

Tips pikeun leres tuang anjing anjeun

Dahar anjing urang leres pisan penting pikeun karaharjaan. Ku alatan éta, anjeun kedah nuturkeun diét anu beunghar nutrisi, vitamin, sareng rendah gajih.

Jigana pikeun anjing anu ngagaduhan panyakit ginjal

Kumaha carana milih eupan anu saé pikeun anjing?

Kumaha carana milih eupan anu saé pikeun anjing? Pikeun kéngingkeun sato buluan anjeun pikeun ngaraosan kasihatan anu langkung saé, tong ragu-ragu lebet pikeun milari naon jinis makanan anu tiasa dipasihkeun.

Tuang dahar anjing

Kumaha tuangeun anjing abdi

Naha anjeun panasaran kumaha tuangeun anjing kuring? Pendakan pilihan anu anjeun gaduh sareng sabaraha sering anjeun tuang rerencangan anjeun.

kaunggulan dehidrasi dahareun

Naha anjing tiasa tuang madu?

Naha anjing anjeun ngagaduhan huntu anu amis sareng resep tuang madu? Naha anjeun sieun yén madu henteu saé pikeun anjeunna? Datang sareng terang naha anjing anjeun kedah tuang madu.

Anjing kurang gizi

Kumaha tuang anjing anu kurang gizi

Kami ngawartosan anjeun kumaha tuang anjing anu kurang gizi sahingga anjeun tiasa ngabantosan anjeunna kéngingkeun kaséhatan sareng kabagjaan na. Entong sono. Lebetkeun. ;)

Bungbuahan pikeun anjing

Naon buah anu tiasa didahar anjing

Kami ngawartosan anjeun naon anu buah anu tiasa didahar anjing janten anjeun tiasa masihan réréncangan anjeun pikeun nyobaan jenis katuangan anu sanés.

Anjing tuang apel

Bungbuahan anu anjing teu kedah tuang

Aya sababaraha buah anu teu kedah didahar anjing. Pikeun ngahindarkeun masalah sareng pikasieuneun, lebet pikeun milarian terang anu mana anu anjeun henteu kedah pasihkeun.

Labrador sareng jalmi

Kumaha carana nyegah anjing abdi tina ngegel

Kumaha carana nyegah anjing abdi tina ngegel? Upami anjeun hoyong sobat anjeun diajar cicing di masarakat sareng senang, lebet pikeun milari naon anu kedah dilakukeun supados anjeunna henteu ngegel.

Anjing nyeuseup anggur.

Bungbuahan dilarang pikeun anjing

Aprikot, anggur sareng kismis mangrupikeun sababaraha buah anu teu dikonsumsi anjing, sabab ngandung tingkat karacunan anu luhur pikeun aranjeunna.

Tuang tuang anak anjing

Naon eupan anjing kuring

Naha anjeun hoyong réréncangan anjeun tumuh séhat sareng kuat? Upami kitu, sumping sareng kami bakal nyaritakeun naon anu kedah tuang anjing abdi kalayan ngemutan naluri na nyalira.

dahareun anjing déhidrasi

Mangpaat kadaharan anjing déhidrasi

Naha anjeun kantos mikir naha tuangeun anjing anu dehidrasi leres-leres nguntungkeun? Upami kitu, baca deui pikeun diajar ngeunaan jinis katuangan ieu.

Anak anjing beagle dina jukut

Kumaha ngalatih anak anjing Beagle

Dupi anjeun kakarék kéngingkeun buluan salah sahiji jinis ieu? Datang sareng urang bakal nyaritakeun kumaha ngalatih anak anjing Beagle janten senang sareng anjeun.

Anak anjing tinju

Naha anjing teu tiasa tuang permén

Anjing mangrupikeun sato anu lemut pisan; Nanging, anjeun kedah ulah aya anu masihan aranjeunna tuang gula. Kami ngawartosan anjeun naha anjing moal tiasa tuang permén.

Anjing breed Pinscher

Naha anjing teu tiasa tuang bawang

Naha anjeun hoyong terang kunaon anjing teu tiasa tuang bawang? Ieu mangrupikeun tuangeun anu, dina jumlah anu seueur, tiasa toksik pisan, tapi naha tiasa dipasihkeun ka aranjeunna?

Doberman anak anjing

Kumaha tuang anak anjing doberman

Naha anjeun kéngingkeun buluan tina breed ieu sareng anjeun hoyong terang kumaha carana supaya éta tuwuh séhat? Kalebet sareng urang wartosan anjeun kumaha tuangeun doberman anak anjing.

Beagle tuang tuang

Kumaha carana milih tuangeun anjing abdi

Dupi anjeun kakarék kéngingkeun anjing sareng kedah terang kumaha milih tuangeun anjing abdi? Lebetkeun pikeun terang naon jinis tuangeun naon sareng naon kaunggulanana.

kabiasaan goréng dina anjing

Kabiasaan dahar goréng dina anjing

Naha anjing urang nyuhungkeun tuangeun tina méja? Éta mangrupikeun tingkah laku anu kedah dilereskeun pikeun ngajaga karaharjaan sareng kaséhatan urang.

Tuang dahar anjing

Sakumaha kedah anjing abdi tuang

Dupi anjeun kersa terang sabaraha anjing abdi kedah tuang? Kadaharan mangrupikeun konci pikeun kéngingkeun anjing anu séhat, janten ulah ragu sareng lebet pikeun ngajawab patanyaan anjeun.

Jalang hamil

Kumaha tuang anjing hamil

Dahar jalang hamil kedah bénten ti anu normal, kalayan saur kuring éta kualitasna langkung saé sareng ku asupan anu dikontrol.

Anak anjing labrador hideung

Sakumaha Seueur Kudu Anak anjing Labrador Abdi?

Naha anjeun ningkatkeun kulawarga sareng hoyong terang sabaraha anak anjing Labrador abdi kedah tuang? Lebetkeun sareng mendakan naon anu tiasa dipasihkeun pikeun anjeun supaya sehat sareng kuat.

minyak penting pikeun anjing

Minyak dina dahareun anjing

Urang sadayana parantos nguping ngeunaan manpaat anu luar biasa anu ngagaduhan minyak béda dina diét anjing. Terang perkawis aranjeunna.

Golden Retriver sareng sababaraha wortel.

Suplemén kadaharan pikeun anjing

Pikeun sababaraha anjing, suplemén kadaharan tangtu seueur nguntungkeun. Aranjeunna kedah salawasna dikelola dina pangawasan dokter hewan.

Anak anjing Angon Jerman ngora

Kumaha tuang anak anjing Angon Jérman

Salah sahiji tugas anu kedah dilakukeun nalika anjeun gaduh anjing di bumi nyaéta nyoco éta. Upami anjeun henteu terang kumaha tuang anak anjing Angon Jerman, lebet ka jero.

Chihuahua

Sakumaha kedah Chihuahua tuang abdi?

Naha anjeun panasaran kumaha anjing Chihuahua kuring kedah tuang? Ieu anjing gancang pisan tumuh. Lebetkeun sareng kami bakal nyaritakeun sabaraha anu tiasa didahar per dinten.

Anak anjing kirang beurat

Miara anak anjing anu kirang beurat

Perawatan anak anjing kalayan beurat badan kedah seueur dikontrol, kumargi kasihatanna gumantung kana pola dahar anu saé ieu anu tiasa urang pasihan.

Anak anjing

Kumaha tuang anjing anjing

Naha buluan énggal énggal sumping di bumi anjeun? Anjeun panginten seueur patarosan ngeunaan kumaha tuangeun anjing anjing, leres? Lebetkeun.

Dahar anjing

Naha anjing kuring sok lapar

Naha anjeun panasaran naha anjing kuring sok lapar? Sasatoan ieu pastina amis pisan. Kalebet sareng urang badé nyarioskeun kunaon anjeunna sok milari tuangeun.

Anjing rongkah

Naluri éndah anjing # confíaenuinstinto

Naluri anjing anu saé ngajantenkeun aranjeunna janten salah sahiji babaturan sareng guru anu pangsaéna pikeun urang. Naha henteu ngurus aranjeunna sareng True Naluri?

Labrador

Kumaha tuang anak anjing Labrador

Ngan mawa bumi buluan sareng panasaran kumaha tuangeun anak anjing Labrador? Kalebet sareng urang bakal nyarios naon anu tiasa didahar ku sobat anjeun.

Anak anjing tuangeun botol

Kumaha cara ngasuh anak anjing

Diajar ngepak botol anak anjing anu énggal mangrupikeun hal anu saderhana, anjeun ngan ukur kedah terang sababaraha detil penting anu kami nunjukkeun.

Anjing hareupeun semangkok eupan.

Kadaharan anjing toksik

Anjing moal tiasa sabar sababaraha tuangeun anu umum dina diét manusa. Coklat, bawang daun atanapi kacang nyaéta tilu conto.

Diét lemes kanggo anjing

Naon anu kedah didahar ku anjing anu diare?

Naha buluan anjeun ngagaduhan burih anu lemes sareng anjeun hoyong terang naon anu kedah didahar anjing anu diaré? Lebetkeun sareng kami bakal ngajelaskeun kumaha ngabantosan anjeun dina diet anu lemes.

Probiotik pikeun anjing

Probiotik pikeun anjing

Probiotik pikeun anjing mangrupikeun galur baktéri anu ngabantosan mulangkeun flora peujit anjing nalika aya masalah di jerona.

Anjing teu hoyong cai

Cara ngadamel anjing nginum cai

Éta cairan anu paling penting pikeun kaséhatan anu séhat, tapi kadang anjing kami lirén nginumna. Pilarian kumaha ngadamel anjing nginum cai.

Dahar anjing gendut

Nyoco anjing obese

Anjing anu obesitas peryogi diét khusus pikeun ngirangan beurat sareng ngahindarkeun panyakit anu aya hubungan sareng masalah ieu.

Anjing teu hoyong tuang

Naha anjing abdi henteu hoyong tuang

Anjing pisan ketan, janten upami aranjeunna ujug-ujug kaleungitan napsu urang hariwang pisan. Lebetkeun pikeun terang kunaon anjing kuring henteu hoyong tuang.

6 Resep pikeun Anjing Obese

Kami ngajelaskeun kumaha ngurus anjing anjeun kalayan masalah beurat sareng kami nawiskeun anjeun genep diét anu tiasa ngabantosan anjing anjeun turun beurat sareng tetep séhat.

Anjing hareupeun sacangkir kopi.

Balukar Kaféin dina Anjing

Kafein, dicandak sedeng, tiasa nguntungkeun pikeun awak urang, tapi naon pangaruhna ka anjing? Bener nyaéta urang henteu kedah

Tuna biskuit pikeun anjing dina bentuk tulang

Tuna Cookies pikeun Anjing Anjeun

Tuna Cookies pikeun Anjing. Resep anu saderhana pisan pikeun nyiapkeun hal anu ngeunah sareng ngandung gisi pikeun anak anjing anjeun.