Lilin hideung dina anjing disababkeun ku inféksi atanapi mites

Lilin Hideung dina Ceuli Anjing Anjeun

Naha anjing anjeun gaduh lilin hideung dina ceuli na? Upami kitu, sumping sareng kami bakal nyaritakeun naon sabab anu tiasa disababkeun sareng naon tindakan anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ningkatkeunna.

Panyakit anu ditularkeun sacara séksual dina anjing tiasa dicegah

Naha anjing tiasa katerap panyakit séksual?

Naha anjeun terang yén anjing tiasa ngagaduhan panyakit anu ditularkeun séksual? Lebetkeun sareng kami bakal nyaritakeun naon éta, gejala sareng naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun nyegah aranjeunna.

Upami anjing anjeun ngagaduhan gumpalan, bawa ka dokter hewan

Bumps dina anjing

Naha anjeun perhatoskeun yén anjing anjeun ngagaduhan nabrak atanapi gumpalan? Lebetkeun sareng kami bakal nyaritakeun naon sabab anu tiasa disababkeun sareng naon anu kedah dilakukeun pikeun ngubaranana.

Karep mangrupikeun gejala nyeri beuteung dina anjing

Nyeri beuteung dina anjing

Nyeri beuteung dina anjing tiasa janten panyakit umum, tapi anjeun kedah diajar mikawanoh éta. Lebetkeun sareng kami bakal nyaritakeun kumaha cara ngalakukeun éta.

Soca cai anu anjing tiasa janten tanda gering

Naon hartosna panon cai dina anjing?

Naha panon anjing anjeun ceurik sareng anjeun hoyong terang hartosna na? Lebetkeun sareng kami bakal nyaritakeun naon sababna anu tiasa disababkeun, ogé naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun ningkatkeun deui.

Cinta anjing anjeun ku kanker

Sabaraha lami anjing sareng kanker tahan?

Kami ngawartosan sabaraha lami anjing sareng kanker tahan, sareng kumaha anjeun tiasa terang upami anjing buluan anjeun ngagaduhan panyakit ieu. Lebetkeun sareng terang ogé kumaha cara ngubaranana.

Kumaha carana mindahkeun anjing anu cilaka

Kumaha carana mindahkeun anjing anu cilaka

Ayeuna di seueurna seueur bumi hirup sahenteuna hiji anjing. Ku alatan éta, dina tulisan ieu kami bakal masihan anjeun sababaraha tips tentang kumaha cara mindahkeun anjing anu cilaka.

Ceuli peurih dina anjing

Ceuli peurih dina anjing

Naha anjing anjeun teras-terasan nguping ceuli sapertos nguping? Dina tulisan ieu kami nyaritakeun sabab anu nyababkeun sareng naon anu anjeun tiasa laksanakeun.

Anak anjing kuring lemah

Anak anjing kuring lemah

Naha anjeun perhatikeun anak anjing anjeun lemah? Upami anjeun henteu hoyong tuang ogé, anjeun gaduh utah sareng birit, ieu tulisan anjeun. Kami ngawartosan anjeun kumaha tiasa sareng kumaha polah dina kaayaan ieu.

awéwé kalayan anjing anak anjing di taman

Naon myasthenia gravis dina anjing?

Naha anjeun perhatoskeun yén anjing anjeun lemah, tanpa kakuatan sareng tanpa kacapean? Anjeunna tiasa kakurangan tina myasthenia gravis, janten lebetkeun tulisan sareng mendakan gejalana!

anjing kuring leuleumpangan

Anjing kuring tilelep

Naha anjing anjeun tilelep? Éta tiasa disababkeun ku sagala rupa sabab. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, sumping sareng kami bakal ngajelaskeun kumaha polahna upami anjeun aya dina kaayaan sapertos kieu.

Penyebab utama karacunan anjing sareng kumaha urang tiasa nyegah aranjeunna

Furosemide dina anjing

Dupi anjeun kantos ka dokter hewan sareng aranjeunna parantos meresihan furosemide pikeun anjing anjeun? Upami anjeun gaduh mamang ngeunaan naon éta sareng naon éta, sumping sareng terang!

anjing warna hampang nyandak pél

Meloxicam pikeun anjing

Dupi anjeun kantos ka dokter hewan sareng aranjeunna parantos meresepkeun meloxicam kanggo anjing anjeun? Upami anjeun gaduh mamang ngeunaan naon éta sareng naon éta, sumping sareng terang!

Penyebab utama karacunan anjing sareng kumaha urang tiasa nyegah aranjeunna

Masalah ginjal dina anjing

Naha saur anjeun anjing anjeun tiasa ngagaduhan masalah ginjal saprak anjeun perhatoskeun yén anjeunna nginum langkung seueur cai tibatan normal? Lebetkeun sareng mendakan ngalangkungan tulisan ieu naon aranjeunna.

dokter hewan masihan anjing vaksin

Naon vaksin lima kali pikeun anjing?

Upami anjeun hoyong anjing anjeun dina kaséhatan anu séhat sareng ku cara ieu henteu gering, anjeun kedah masihan vaksin lima kali ka anjeunna. Pendakanna !!

anjing senior kalayan panon panyakit

Soca biru dina anjing

Naha anjeun terang panyakit panon biru dina anjing? Lebetkeun sareng mendakan gejala panyakit ieu supados lirén gancang-gancang.

anjing anjing di dokter hewan

Hemofilia dina anjing

Pilarian terang naon waé anu aya hubunganana sareng panyakit getih dina anjing anu disebut hemofilia. Terang jinisna, gejala sareng perawatan pikeun nyegahna.

dokter hewan masihan anjing vaksin

Canine parvovirus

Upami anjeun hoyong anjing anjeun henteu sangsara panyakit pikasieuneun anu disebut anjing parvovirus, perhatoskeun gejala, pangiriman sareng pangobatan.

anak anjing anjing hideung ngagoler dina jukut

Filariasis pupuh

Upami anjeun hoyong terang upami anjing anjeun gaduh filariasis anjing, gejala, pangobatan sareng kumaha mendiagnosa panyakit ieu? Kalebet sareng terang.

anjing ngaletak samangka lolly

Sindrom anjing vakum

Naha anjeun terang naon Sindrom Vakum Dog? Pendakan kumaha ngajauhanana, anu nyababkeun sareng akibat anu ngajantenkeun anjing urang tuang sagala anu anjeunna tingali.

anjing di dokter hewan pikeun masalah hip

Hipplplasia dina anjing

Pilarian terang perkawis hipplasia hip di anjing, panyakit ieu mangrupikeun solusi awal, berkat perawatan sareng perawatan anu dituduhkeun.

anjing leutik dikurilingan ku daun sareng tatangkalan

Getih dina tai dina anjing

Naha anjeun hariwang ngeunaan kaséhatan anjing anjeun? Pendakan naon hartosna anjing gaduh getih dina tai na, gejala sareng pangobatan anu aya ayeuna.

anjing ngegel tonggongna tina gigit

Kutu ngegel dina anjing

Naha anjing anjeun ngeruk teuing? Naha saur anjeun ieu tiasa gaduh kutu? Tingali kana gejala, tip sareng rekomendasi pikeun ngaleungitkeunana.

awéwé ngusapan anjing bodas

Trombosit leutik dina anjing

Naha anjeun hariwang ngeunaan kaséhatan anjing anjeun? Pilarian naon anu trombosit rendah dina anjing, gejala sareng diagnosa sareng pangobatan anu aya ayeuna.

anjing ngagolér sareng ceuli dicekel luhur

Bilirubin tinggi dina anjing

Naha anjeun hariwang ngeunaan kaséhatan anjing anjeun? Pendakan naon anu tinggi birribulin dina anjing, klasifikasi, gejala sareng pangobatan anu aya ayeuna.

kotak kalayan antiparasites pikeun anjing

Naon sareng iraha nganggo milbemax?

Pilarian terang naon ubar anu disebat Milbemax, kanggo naon sareng dina kaayaan naon anu tiasa dianggo pikeun ningkatkeun kasihatan anjing. Pendakanna !!

anjing leishmaniasis

Leishmaniasis

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan leishmaniasis, panyakit anu tiasa mangaruhan anjing kusabab ngegel reungit.

Dislokasi hip dina anjing

Dislokasi hip dina anjing

Dislokasi hip dina anjing mangrupikeun masalah anu muncul kusabab trauma, janten anjing kedah nganjang ka dokter hewan.

Ngorehan kompulsif

Paripolah anu nyurung dina anjing

Paripolah anu nyurung dina anjing tiasa janten masalah kaséhatan anu serius, janten penting pisan pikeun mikawanoh sareng ngarawat aranjeunna.

anjing panyakit paling parah

Panyakit anjing matak paéh

Upami anjeun ngagaduhan anjing atanapi badé gaduh éta, penting pisan mana anu mangrupikeun panyakit anu paling parah anu aranjeunna tiasa sangsara. Kalebet sareng terang.

Panyakit anu mangaruhan boh burih sareng peujit dina anjing langkung umum tibatan anu urang pikir

Masalah pencernaan dina anjing

Upami anjeun ngagaduhan anjing di kulawarga anjeun, anjeun kedah merhatoskeun panyakit anu tiasa diserang, sapertos masalah pencernaan. Pilarian terang naon éta.

déwasa anu langkung sepuh bakal peryogi kabutuhan dasar anu béda-béda

Peduli anjing sepuh

Penting pikeun terang naon anu urang tiasa sareng teu tiasa dilakukeun upami anjing urang langkung sepuh. Janten perhatoskeun pisan sareng pastikeun anjing anjeun leres-leres dirawat.

Pangobatan di bumi pikeun ngubaran batuk dina anjing urang

Naha anjing tiasa kaganggu sanaos divaksinasi?

Naha anjing tiasa distemper sanaos divaksinasi? Upami anjeun prihatin ngeunaan kasihatan bulu anjeun sareng anjeun gaduh mamang éta, lebetkeun sareng kami bakal méréskeun pikeun anjeun.

Tips pikeun ngendalikeun héd dina anjing

Tips pikeun ngendalikeun héd dina anjing

Normal pikeun anjing pikeun ngaluarkeun sababaraha bulu na, kumaha, sabaraha rambut anu kedahna aranjeunna leungit terang naha éta seueur teuing? Kaseueuran Anjing Upami anjing anjeun héd sareng anjeun ningali yén anjeunna héd langkung seueur tibatan normal, lebet ka jero sareng tingali sabab anu tiasa disababkeun.

Anjing-anjing lami gaduh rambut kulawu

Diare dina anjing anu langkung sepuh

Kalebet sareng urang bakal nyarioskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan diare dina anjing anu langkung lami: sabab, pangubaran, sareng seueur deui. Entong sono.

Panyakit maot anu mangaruhan anjing

Aya sababaraha panyakit dina anjing anu tiasa fatal, ogé penting pikeun diémutan yén urang sunda mangrupikeun hal anu tiasa mangaruhan Pasti anjeun parantos terang yén aya panyakit tertentu dina anjing anu biasana ngabahayakeun, tapi anjeun terang éta? Kalebet sareng terang.

Kami nyandak anjeun inpormasi anu anjeun kedah terang langkung seueur ngeunaan tumor hormonal ieu

Tumor hormonal dina anjing

Kami ngawartosan anjeun sadayana ngeunaan tumor hormonal dina anjing: gejalana, pangobatanana sareng seueur deui supados anjeun terang kumaha ngaidentipikasi éta gancang-gancang.

Bohong bulldog

Amnesia di anjing

Leres, amnesia dina anjing mangrupikeun kanyataan anu pikasediheun. Lebetkeun sareng kami bakal nyaritakeun naon gejalana sareng naon anu tiasa dilakukeun supados aranjeunna teras-terasan ngajalankeun kahirupan normal.

jaga kaséhatan gigi anjing kami

Panyakit gigi anu paling umum di anjing

Anjing sapertos jalma kaserang panyakit gigi. Naha anjeun hoyong terang kumaha kéngingkeun anjing kalayan huntu anu séhat sareng kuat? Kalebet sareng terang.

kulit anjing anu peryogi lidah buaya

Dermatitis baseuh akut dina anjing

Dermatitis beueus akut mangrupikeun kaayaan kulit anjing anu umum, ogé dikenal salaku "titik panas", anu biasana nembongan sakedik. Naha saur anjing anjeun kaserang dermatitis baseuh? Naha anjeun hoyong terang naon gejalana? Datang di na terang.

Gagal jantung mangrupikeun panyakit anu cukup umum

Gagal haté

Naha saur anjeun anjing anjeun tiasa kaserang gagal jantung? Upami anjeun hoyong terang naon gejalana sareng kunaon biasana muncul, perhatoskeun.

éta pikaresepeun gaduh inpormasi ngeunaan karacunan dina anjing

Anjing kuring parantos diracun

Kami parantos terang yén anjing sacara alami tiasa panasaran teuing malahan rada kagok sareng ceroboh, utamina upami aranjeunna diracun.

Leukemia mangrupikeun kaayaan anu serius anu tiasa dimekarkeun anjing

Leukemia kanin

Naha anjeun hoyong terang gejala sareng jinis leukemia anjing? Naha saur anjeun anjing anjeun tiasa kaserang leukemia? Kalebet sareng terang.

Anjing ngabohong

Batu ginjal dina anjing

Kami ngawartosan anjeun sadayana ngeunaan batu ginjal dina anjing. Lebetkeun sareng mendakan naon anu janten gejala sareng pangubaran panyakit ieu.

Pug dina ranjang

Canal babesiosis

Canuna babesiosis mangrupikeun panyakit anu parah anu mangaruhan anjing. Lebetkeun sareng kami bakal nyaritakeun naon gejala sareng pangobatanana.

Anjing kalayan alergi

Tés alergi pikeun anjing

Anjing tiasa sangsara réaksi kana sababaraha faktor, sareng pikeun milari naon anu nyababkeun éta masalah nyaéta tés alergi.

anjing kalayan panyakit kacukupan

Diabetes dina anjing

Diabetes di anjing kedah didiagnosis pikeun miara sato, sabab éta panyakit kronis anu peryogi diubaran.

Éta masalah anu tiasa nyababkeun ngarareunah serius pikeun piaraan urang nalika tuang

Kumaha tuang anjing nganggo megaesophagus?

Naha saur anjeun anjing anjeun kaserang panyakit megaesophagus? Upami kitu, lebetkeun sareng panggihan gejala sareng pangobatan pikeun masihan anjeun kualitas kahirupan anu langkung saé.

Leishmaniasis atanapi leishmaniasis nyaéta panyakit anu ngaruksak sistim imun anjing.

Miara anjing kalayan leishmaniasis

Leishmaniasis atanapi leishmaniasis mangrupikeun panyakit anu ngarusak sistem imun anjing sareng katépaan ku parasit anu disebat Leishmania.

Kasakit dina Beagles

Panyakit Umum dina Anjing Beagle

Anjing beagle ngagaduhan sababaraha panyakit umum anu anjeun kedah terang pikeun nyingkahanana atanapi ngeureunkeunana upami aranjeunna kaserang panyakit éta.

Pyoderma dina anjing

Pyoderma dina anjing

Naha anjeun terang naon panyakit ieu disebat Pyoderma? Naha anjeun hoyong terang kumaha terang yén anjing anjeun kaserang panyakit ieu? Kalebet sareng terang.

Torsi lambung atanapi torsi lambung mangrupikeun panyakit anu parah.

Kumaha carana nyingkahan beuteung corak anjing urang

Torsi lambung atanapi torsi lambung mangrupikeun panyakit anu parah pisan anu mangaruhan anjing tina ukuranana, sanaos anjing ageung ageung langkung rentan ka éta. Éta peryogi pangobatan Pangajaran sarta Palatihan Atikan langsung.

Anjing sawawa gering

Pneumonia dina anjing

Lebetkeun sareng mendakan sadayana ngeunaan radang paru-paru dina anjing: gejala, sabab, pangobatan sareng seueur deui. Diajar ngurus babaturan anjeun ku masalah ieu sareng bantosan anjeunna kanggo ningkatkeun.

Kasakit Horner di anjing

Kasakit Horner di anjing

Naha anjeun terang naon panyakit Horner dina anjing? Lebetkeun sareng mendakan sabab sareng pangobatan anu mangaruhan saraf raray anjing urang.

alergi dahareun dina anjing

Alergi dahareun dina anjing

Naha anjeun hoyong terang upami anjing anjeun ngagaduhan alergi katuangan atanapi naon anu dipiboga nyaéta kasabaran? Kalebet sareng terang. Pitunjuk komprehensif pikeun anjing sareng alergi dahareun

Anjing ogé tiasa gaduh ketombe.

Anjing abdi gaduh karemitan: kunaon nya?

Sapertos urang, anjing tiasa ogé ngambek. Sanaos mimitina sigana siga anu henteu penting, éta tiasa janten gejala tina sagala rupa masalah kaséhatan. Kusabab kitu, urang kedah henteu pernah malire.

Anjing truffle

Distemper dina anjing

Distemper dina anjing mangrupikeun panyakit anu pohara nular anu tiasa ngabahayakeun anjing sareng urang kedah terang pikeun nyingkahanana.

Distemper dina anjing mangrupikeun panyakit anu, salian ti janten viral, lumayan tépa.

Naon anu diperyogikeun anjing kalayan distemper?

Naha anjeun terang yén anjing distemper mangrupikeun panyakit anu bahaya pisan, bahkan fatal? Naha anjeun hoyong terang naon anu diperhatoskeun ku anjing kalayan kabutuhan distemper? Kadieu ayeuna.

Jalang dina ranjang

Naha anjing spay tiasa ngagaduhan pyometra?

Naha anjeun kantos panasaran naha anjing spay tiasa ngagaduhan pyometra? Ulah ragu! Lebetkeun sareng kami bakal nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan panyakit ieu.

éta mangrupikeun panyakit anu sistemik ogé progresif

Kanker limfatik dina anjing

Naha anjeun hoyong terang naon Kangker Limfatik dina anjing diwangun sareng kumaha polah ngalawan panyakit ieu? Kalebet sareng terang.

Anjing sedih dina ranjang

Naha anjing kuring utah seueur?

Naha anjeun panasaran kunaon anjing abdi utah seueur? Lebetkeun sareng kami bakal nyaritakeun naon sabab anu tiasa disababkeun sareng naon anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ningkatkeunna.

Ieu mangrupikeun panyakit anu mangaruhan kana sistem pernapasan

Gejala flu dina anjing

Naha anjeun hoyong terang gejala sareng perawatan anu diperyogikeun anjing nalika kaserang flu? Kalebet sareng terang.

Anjing gering

Anaphylactic shock dina anjing

Guncangan anafilaksis dina anjing disababkeun ku réaksi alérgi anu parah sareng tiasa ngabahayakeun kahirupan anjing, janten tindakan kedah dilaksanakeun langsung.

Bulldog ngagolér dina lantai.

Spondyloarthrosis: gejala, pangobatan, perawatan

Spondyloarthrosis ossificans mangrupikeun panyakit degeneratif anu mangaruhan tulang tonggong anjing, utamina anu parantos sepuh. Urang nyarioskeun karusuhan ieu, gejalana, kamungkinan pangobatan sareng perawatan dasar.

ngalawan tiis dina anjing

Kumaha ngalawan tiis dina anjing?

Naha saur anjeun anjing anjeun gering sareng saur anjeun éta panginten parantos katerukan? Lebetkeun sareng mendakan kumaha ngalawan tiis dina anjing.

Anjing ukuran leutik

Naon sindrom Shaker dina anjing?

Naha anjing anjeun oyag tanpa alesan? Lebetkeun sareng kami bakal ngajelaskeun naon sindrom Shaker, mangrupikeun panyakit anu henteu dipikaterang anu kedah diubaran pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan sato.

Thelazia dina anjing

Thelazia dina anjing

Kumaha anjeun terang yén anjing anjeun tiasa kaserang panyakit anu disebut thelazia? Pendakan gejala na ngalangkungan tulisan kami.

Gangguan émosional

Anjing tiasa janten émosional

Anjing ogé tiasa sangsara tina sababaraha gangguan émosional anu diturunkeun tina situasi anu béda, janten urang kedah diajar mikawanoh éta.

anjing ogé tiasa sangsara tina kaayaan ieu

Batu Ginjel dina Anjing

Dina tulisan dinten ieu kami bakal ngajarkeun kumaha ngahindaran batu ginjal dina anjing, kumaha diajar jinis anu aya sareng gejalana.

Anjing sedih dina ranjang

Kumaha terang upami anjing kuring lumpuh?

Kumaha terang upami anjing kuring lumpuh? Lumpuh sok janten masalah anu matak hariwang urang. Lebetkeun sareng kami bakal nyaritakeun naon anu kedah dilakukeun pikeun ngabantosan anjeun.

Miara nguping ceuli anjing

Dasar miara ceuli anjing

Pilarian terang naon anu diperhatoskeun dina ceuli anjing, pikeun ngahontal kaséhatan dédéngéan anu optimal kalayan gerakan anu saderhana.

Alergi serbuk sari mangrupikeun panyakit anu tiasa dimiliki anjing

Kumaha carana merangan alergi dina anjing?

Naha anjeun curiga yén buluan anjeun tiasa ngagaduhan alergi? Lebetkeun sareng kami bakal nyaritakeun kumaha merangan alergi dina anjing sahingga ngagaduhan kualitas kahirupan anu langkung saé.

Pug atanapi pug ngagores.

Gejala sareng perlakuan budug

Mange mangrupikeun panyakit kulit anu sacara serius mangaruhan anjing, nyababkeun gejala sapertos iritasi, peurih atanapi alopecia. Peryogi perawatan Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

Anjing di dokter hewan.

Gejala utama hyperthyroidism dina anjing

Hyperthyroidism mangrupikeun kalainan kelenjar tiroid anu tiasa lumangsung tina sabab anu béda-béda sareng anu gejalanna diperhatoskeun pikeun Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

Anjing senior

Chondroprotéktor alami pikeun anjing

Naha anjeun ngagaduhan anjing anu parantos sepuh pisan sareng anjeun hariwang yén ti saprak ayeuna éta tiasa seueur nyeri? Lebetkeun sareng mendakan kumaha ngalawan éta.

Dokter hewan masihan suntikan ka anjing.

Iraha vaksin anjing abdi ngalawan rabies?

Naha anjeun panasaran iraha vaksin anjing abdi pikeun rabies? Upami anjeun gaduh mamang, lebet sareng kami bakal ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan panyakit ieu.

Anjing gering

Tanda yén anjing anjeun gering

Pendakan sababaraha tanda anu teu jelas anu anjing tiasa gering. Éta mangrupikeun hal-hal alit anu nyarioskeun yén aya anu lepat.

Batuk kennel

Batuk kennel, kumaha mikawanohna

Anu disebut batuk kennel tiasa lumangsung dina sagala jinis anjing, sareng sanaos henteu bahaya éta tiasa nyababkeun radang paru-paru upami henteu dirawat.

Anjing ku panon séhat

Kumaha carana ngubaran stye dina anjing

Kami ngawartosan anjeun kumaha pikeun ngubaran stye anjing kalayan ubar alami. Pilarian terang naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun panon anjeun katingali séhat deui.

Naha beuteung anjing nyeri

Kami ningali sababaraha panyabab umum tina nyeri beuteung anjing. Penting pikeun mikawanoh aranjeunna pikeun terang upami anjeun kedah nyandak anjeunna ka dokter hewan.

Anjing di sawah.

Naon kelenjar anal anjing?

Kelenjar anal mangrupikeun kantong alit anu ayana dina dua sisi anus anjing, anu nyimpen sampah. Aranjeunna kedah dikosongkeun sering.

inféksi cikiih anjing

Inféksi kiih atanapi batu ginjal?

Inféksi kandung kemih dina anjing lumangsung nalika baktéri atanapi mikroba sanés lebet kana kandung kemih, nyababkeun rupa-rupa gejala.

panyakit buntut dina anjing

Sindrom buntut limber dina anjing

Dinten ieu kami bakal ngabahas topik anu aya hubunganana sareng piaraan urang, sindrom buntut Limber, anu, sakumaha nunjukkeun namina, aya hubunganana sareng buntutna.

Anjing sawawa ngagolér dina sofa

Naon jinis-jinis pireu dina anjing

Kami bakal nyaritakeun ngeunaan jinis pireu dina anjing, sareng kami bakal ngajelaskeun naha aranjeunna tiasa ngagaduhan éta. Pilarian terang naon anu janten breed sareng predisposisi anu langkung ageung.

petinju condong pingsan gampang

Naha Petinju anjeun pingsan rutin?

Upami anjeun ngagaduhan petinju sareng anjeun raoseun yén éta ban gancang sareng pingsan ujug-ujug, éta tiasa ngagaduhan patologis dina manah.

nalika anjing kaleungitan rambutna, éta kedah dibawa ka dokter hewan

Rambut rontok dina anjing

Kaleungitan jaket dina anjing mangrupikeun hal anu normal, tapi tiasa nyumputkeun panyakit upami kaleungitan kaleuleuwihi, kusabab gangguan hormon.

Anjing ngagoler.

Colitis dina anjing: sabab sareng perlakuan

Colitis mangrupikeun peradangan kolon anu nyababkeun birit sareng peryogi perhatian Pangajaran sarta Palatihan Atikan geuwat. Éta tiasa ngagaduhan asal tina sababaraha sabab.

Anjing di sawah.

Gejala gingivitis anjing

Caning gingivitis mangrupikeun panyakit anu sering disababkeun ku kabersihan gigi anu goréng, sareng gejala utamina nyaéta perdarahan, halitosis, sareng peradangan.

Bulldog Perancis kaserang panyakit ieu

Naon sindrom brachycephalic?

Keturunan anu paling kapangaruhan ku sindrom brachycephalic nyaéta Boston Terriers, bulldog Perancis, bulldog Inggris, Pug, sareng Shih Tzu.

Pangobatan di bumi pikeun ngubaran batuk dina anjing urang

Anjing sareng panyakit ati

Panyakit ati mangrupikeun kaayaan anu umum di seueur anjing salami hirupna, anu bahkan tiasa nyababkeun maot. Janten perhatoskeun!

Anjing gering

Kumaha ngubaran coronavirus anjing

Kami ngawartosan anjeun naon sareng kumaha ngubaran coronavirus anjing, salah sahiji panyakit anu paling tepa tangtu akut anu tiasa dipiboga ku anjing.

Pug atanapi Pug ngagolér dina taneuh.

Batuk dina anjing, naon maksadna?

Batuk dina anjing tiasa ngagaduhan asal tina sabab anu béda-béda, tina masalah alit dugi ka panyakit serius. Éta peryogi perhatian Pangajaran sarta Palatihan Atikan langsung.

4 tanda rematik dina anjing

Panggihan opat tanda anu jelas tina rematik dina anjing, mangrupikeun panyakit anu mangaruhan beuki seueur anjing dina sendi.

Anjing ngagoler.

Kasakit: Canine Ehrlichiosis

Canine Ehrlichiosis mangrupikeun panyakit anu ditepikeun ku gigitan keletik, anu mangaruhan awak anjing, anu nyababkeun hirupna di résiko.

panyakit beuteung

Torsi lambung dina anjing

Naha anjeun hoyong terang kumaha nyingkahan beuteung anu teu aya corak anjing? Ieu masalah anu tiasa fatal. Lebetkeun sareng kami bakal nyaritakeun kumaha pikeun nyingkahanana.

panyakit panon

Neuritis optik dina anjing

Neuritis optik mangrupikeun peradangan tina saraf optik intraokular atanapi infraorbital, janten awas gejala anjing anjeun janten waspada.

Anjing sedih

Kumaha ngubaran pyometra anjing

Kami ngajelaskeun naon éta sareng kumaha ngubaran pyometra anjing, mangrupikeun panyakit anu tiasa serius pisan upami henteu dirawat dina waktosna. Lebetkeun.

flu anjing

Naon flu anjing?

Flu kanin atanapi flu di anjing mangrupikeun inféksi pernapasan anu tiasa sumebar ti hiji anjing ka anjing anu sanés, janten diajar kumaha ngalawanana.

panyakit distemper

Virus distemper anjing

Distemper mangrupikeun salah sahiji panyakit paling parah anu tiasa sangsara anjing, kajadian langkung seueur dina anak anjing sareng upami henteu dirawat, éta tiasa fatal.

Anjing di dokter hewan.

Kasakit parasit: Babesiosis anjing

Canine Babesiosis mangrupikeun panyakit anu dikirimkeun ku centang ngalangkungan ciduhna, ngenalkeun protokosia anu ngarusak sél getih beureum anjing.

Anjing di dokter hewan.

Peritonitis dina anjing

Peritonitis mangrupikeun peradangan peritoneum, lapisan daérah beuteung anjing, sareng meryogikeun perhatosan Panyawat Panyawat.

kasakit jarang didaptarkeun

Panyakit langka dina anjing

Aya seueur panyakit langka sareng teu dipikaterang anu tiasa mangaruhan kaséhatan piaraan urang, diajar naon waé sareng kumaha meranganana.

Kasakit Addison

Kasakit Addison di anjing

Penting pikeun terang sabab sareng gejala panyawat Addison, sabab éta tiasa lumangsung dina anjing ngora sareng anjing anu langkung lami.

Anjing di taman

Pangobatan di bumi pikeun rematik kanin

Naha sobat anjeun parantos didiagnosis menderita rematik? Upami kitu, sumping sareng kami bakal nyaritakeun kumaha ngabantosan anjeun. Pilarian terang naon anu diémutan bumi kanggo rematik anjing.

Dokter hewan ngariksa anjing.

Kasakit Von Willebrand dina anjing

Panyakit Von Willebrand mangrupikeun kalainan anu mangaruhan aliran getih, nyababkeun sering pendarahan sareng penyembuhan luka anu sesah.

naon panyakit hopokalemia

Hypokalemia dina anjing

Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan panyakit Hypokalemia dina anjing, sabab sabab, gejala sareng cara ngubaranana supados henteu ngaleungit.

Anjing sawawa gering

Kumaha terang upami anjing abdi kaserang muriang

Kami ngawartosan anjeun kumaha terang upami anjing kuring kaserang muriang sareng naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun anjeunna cageur gancang-gancang. Lebetkeun sareng mendakan kumaha ngabantosan sobat anjeun.

Diajar langkung seueur ngeunaan panyawat Lyme

Pembuangan Lyme urang

Panyakit Lyme mangrupikeun inféksi anu disababkeun ku keletik. Janten anjeun kedah terang gejalana, sabab na kumaha ngubaran panyakit ieu.

masalah dina panon Samoyeds

Masalah visi di Samoyeds

Ati-ati pisan sareng titénan panon anjing anjeun upami anjeun mikir yén anjeunna katerap panyakit panon.

cara miceun centang

Perawatan utama pikeun ticks

Diajar ngeunaan cara, cara sareng pangobatan anu pangsaéna pikeun ngeureunkeun kutu anu ngajantenkeun hirup moal mungkin pikeun anjing anjeun sakali sareng sadayana.

naon ari hernia umbilik

Hernia simbulis dina anjing

Sababaraha keturunan rawan ngembangkeun hernia umbilik, tapi anjeun panginten aya patarosan naon jinis hernia ieu? Catet.

Anjing sawawa

Kumaha ngubaran otitis anjing

Naha ceuli anjing anjeun mimiti bau bau? Upami éta ogé unggeuk sareng goresan, tulisan ieu dipikaresep ku anjeun. Pilarian kumaha ngubaran otitis anjing.

anggur nyababkeun gagal ginjal

Naha anggur bahaya pikeun anjing?

Anggur mangrupikeun tuangeun anu toksik sareng bahaya pisan pikeun kaséhatan anjing urang, sabab éta tiasa nyababkeun gagal ginjal sareng bahkan maot.

Anjing sawawa sedih

Naon gejala coronavirus anjing

Naha buluan anjeun ujug-ujug mimiti birit? Naha anjeun ningali anjeunna ka handap sareng sedih? Upami kitu, sumping sareng kami bakal nyaritakeun naon gejala coronavirus anjing.

Beuteung dipulas

Kumaha carana ulah beuteung dipulas

Nyingkahan beuteung beuteung henteu mungkin dimungkinkeun, tapi urang tiasa gaduh rutin sahingga anjing kirang gaduh kasempetan sangsara tina éta.

kanker dina anjing

10 tanda peringatan kanker dina anjing

Upami anjeun paduli kana kaséhatan anjing anjeun, anjeun kedah merhatoskeun pisan gejala ieu sareng tanda anu nunjukkeun yén piaraan urang ngagaduhan kanker.

tips perawatan anjing

Kakandungan psikologis dina bitches

Kakandungan psikologis dina bitches gaduh gejala anu tangtu anu urang kedah terang terang nalika éta kajantenan sareng candak ka dokter hewan.

Anjing sedih

Kumaha ngubaran birit anjing kuring

Éta masalah anu paling umum anu mangaruhan anjing kami, tapi kumaha kuring ngubaran birit anjing kuring? Lebetkeun sareng kami bakal nyaritakeun kumaha carana ningkatkeun.