Kauntungan ageung tina nyoko

Katresna sareng anjing.

Nalika kami nganggap hosting piaraan di bumi kami, kami mendakan sababaraha pilihan. Sababaraha urang langkung resep angkat ka toko khusus atanapi peternak, mikirkeun kaunggulan anu dituduhkeun ieu: ngamungkinkeun urang milih hiji breed, nyandak anjing ka imah nalika masih kénéh kirik, jst. Tapi nyatana éta nyoko Éta nawiskeun kami, salian ti sadayana ieu, langkung seueur manpaatna.

Pikeun mimitian, ku mutuskeun mésér di toko sareng kebon kami ngabantosan ngalawan panyiksa sato anu seueur diantarana nyumput. Sanaos leres aya peternak anu ngalaksanakeun padamelanana ku cara anu tanggel waler, dina kaseueuran kasus ingon-ingon ti tempat ieu mangrupikeun hasil tina éksploitasi terus-terusan bikang tina breed tangtu.


Salaku tambahan, kaayaan kabersihan sareng kabersihan henteu salawasna nyukupan, anu ningkatkeun résiko yén anjing anu urang mésér bakal sangsara masalah kaséhatan. Kusabab kitu, upami urang milih kéngingkeun ingon-ingon kennel, disarankeun pisan pikeun didatangan fasilitasna sateuacana.

Di sisi anu sanésna, jumlah anu lungsur taunan di Spanyol mangrupikeun kesan anu luar biasa. Bade ka panyumputan urang pasihkeun ka aranjeunna kasempetan kadua pikeun sadaya sato ieu anu meryogikeunna, sareng kami mempermudah ieu pikeun nampi piaraan anu ditilar anyar. Salaku tambahan, éta jauh langkung mirah, kumargi sanaos urang kedah nyumbang artos, éta berfungsi pikeun nutupan bagian jasa wajib pikeun seueur komunitas otonom, sapertos sterilisasi atanapi implantasi microchip.

ogé, ngadopsi éta bakal ngabantosan urang ngungkulan sababaraha prasangka. Salaku conto, urang bakal mastikeun yén téori baheula yén sato anu asalna tina saung ngagaduhan masalah kasihatan henteu leres; ieu gumantung kana faktor anu sanés. Salaku tambahan, urang tiasa mendakan sababaraha rupa ras sareng umur, upami urang resep kana hiji khususon. Sanaos urang ogé tiasa ngarobih pipikiran sareng milih mestizo, mastikeun yén éta tiasa ngajantenkeun urang sami-sami bagja.

Akhirna, manpaat anu paling hébat anu nyoko kana sato tiasa dibawa ka urang nyaéta perasaan parantos ngabantosan aranjeunna pikeun pulih tina pangalaman anu goréng, tina pasihan bumi sareng tawarkeun kaasih kami ka anjeunna supados anjeunna tiasa hirup bagja di sisi kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)