Kondom pikeun anjing

Perusahaan Amérika parantos mutuskeun pikeun ngaluncurkeun artikel anyar pikeun anjing, anu urang carioskeun kondom pikeun anjing. Perusahaan mimiti mikir yén sami sareng manusa nyegah kakandungan anu teu dihoyongkeun, urang ogé tiasa ngalakukeun hal anu sami sareng sato, nyingkahan ngaganggu sato sasatoan sareng tungtungna ngorbankeun aranjeunna nalika lahir. Ideu na dilahirkeun tina nyegah jutaan anjing ti dikorbankeun sataun atanapi anu dilahirkeun teu dihaja ti ditilar.

Jenis kondom pikeun anjing, sanaos masih dina fase ékspérimén, tiasa kaala di ukuran béda: alit, sedeng sareng ageung. Masing-masing bakal ngagaduhan pelumas anu raoseun daging khusus, pikeun ngabantosan ningkatkeun kasenangan masing-masing sato sareng ngajantenkeun aranjeunna gampang katarik bahkan ngagunakeun unsur ieu.

Penting pikeun dicatet yén jenis kondom ieu kedah ditempatkeun ku pamilikna nyalira, kumargi éta mirip pisan sareng kondom anu dianggo ku manusa. Nya kitu, perusahaan anu sami ieu parantos ngamimitian ngerjakeun ideu pikeun nyiptakeun prototipe kondom khusus pikeun bikang, ogé pikeun nyingkahan kakandungan anu teu dihoyongkeun dina sato ieu.

Sanaos seueur anu nganggap penemuan ieu rada teu logis, aya seueur jalma anu nolak éta kastrasi tina piaraan anjeun, janten éta mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nyegah supaya aranjeunna tetep lahir sato anu moal tiasa dijaga ku anu bogana sareng anu engkéna dijantenkeun atanapi ditingalkeun. Upami anjeun resep kana jenis produk ieu, kuring nyarankeun anjeun konsultasi ka dokter hewan anjeun anu pastina bakal mamatahan sareng ngabimbing anjeun terang kumaha ngagunakeunana sacara leres dina sato anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maru cenahna

    Tulisan anu saé, ucapan salamet!

  2.   Maria Theresa Fuentes cenahna

    Halo babaturan, kuring kedah nyarios yén produk anjeun tiasa dianggo saé pisan, dinten anu sanés abdi sareng anjing kuring mutuskeun ngagaduhan séks antar spésiés sareng waktos anu langkung saé pikeun nyobaan kondom anjeun, anjing kuring, anu namina Perricuchin, henteu ngagaduhan masalah nempatkeun éta asup Abdi hoyong neraskeun ngagaleuh produk anjeun sareng kuring ogé resep terang naha kondom pikeun ucing, kuda sareng spésiés sanés bakal diluncurkeun henteu lami.
    Pelukan ageung sareng hatur nuhun kana perhatosanana.