Krim anjing moisturizing pikeun paws na irung

Muzzle ogé bisa garing kaluar

Sanajan sigana konyol, krim moisturizing pikeun anjing pohara diperlukeun pikeun ngajaga kulit piaraan urang lemes., tanpa redness atanapi itching sarta, tangtosna, caian. Sanaos éta bakal gumantung kana sababaraha faktor (sapertos cuaca atanapi upami anjing anjeun parantos dioperasi nembé) pikeun mutuskeun naha diperyogikeun atanapi henteu, kunjungan ka dokter hewan kedah didatangan upami urang hoyong mastikeun yén anjing urang leres-leres. peryogi eta.

Éta sababna dinten ayeuna kami henteu ngan ukur nyarankeun anjeun moisturizer pangalusna pikeun anjing yén anjeun bakal manggihan di Amazon, tapi urang ogé bakal ngobrol ngeunaan faktor séjén nu patali jeung topik ieu, contona, naon krim moisturizing, naon gejala anjing nu peryogi eta hadir, sarta naon anu kudu urang laksanakeun lamun urang curiga. ieu kasus. Sajaba ti éta, urang ogé nyarankeun ieu pos patali séjén ngeunaan kumaha ngubaran irung garing.

The moisturizer pangalusna pikeun anjing

Krim ngalereskeun Pad

Lamun anjing Anjeun geus retak hampang paw, jenis ieu krim bakal ngalakukeun kacida alusna sabab perbaikan, nourishes jeung hydrates pad. Dirarancang khusus pikeun bagian awak ieu, krimna sagemblengna organik, ku kituna ngan ngandung bahan-bahan alami sapertos minyak alpukat atanapi mentega shea. Éta idéal pikeun ngahindarkeun tatu dina dinten anu paling tiis atanapi paling panas dina sataun. Salaku tambahan, éta gampang pisan panawaran, anjeun ngan ukur kedah nempatkeun sakedik dina panangan anjeun, ngadistribusikaeun sareng ngantosan kulit nyerepna (anjeun tiasa nganggo cocooan atanapi saréat pikeun ngaganggu anjing anjeun upami diperyogikeun).

Paw jeung irung balm

Dijieun ku lilin bodas sareng sababaraha jinis minyak (zaitun, kalapa, lavender, jojoba ...), balm ieu soothes iritasi dina duanana hampang paw jeung snout nu. Gawéna pikeun duanana anjing jeung ucing, éta non-toksik, jadi euweuh kajadian lamun aranjeunna ngaletak eta, sarta eta disarankeun pikeun make eta dua atawa tilu kali saminggu. Salaku tambahan, éta henteu ngantunkeun noda di lantai.

Krim regenerasi organik

Upami paws atanapi moncong anjing atanapi ucing anjeun garing, krim anu nenangkeun sareng regenerasi ieu tiasa dianggo pikeun ngahidrat supados janten nyaman sareng dihidrasi deui dina waktos anu lami. Éta dijieun tina produk organik, sapertos lavender, kalapa sareng minyak camellia, ogé lilin lebah. Éta henteu toksik, hiji-hijina kalemahan nyaéta yén éta rada berminyak sareng tiasa ngawarnaan lantai.

Paw krim kalayan lilin

Kami parantos nyarios sababaraha kali ngeunaan merek Jerman Trixie, khusus dina produk pikeun piaraan. Dina hal ieu, éta nawiskeun 50 mililiter krim moisturizing pikeun paws kalawan harga unbeatable, sabab éta sabudeureun 4 euro. Tanpa ragu, éta mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun henteu nyéépkeun seueur moisturizer, salian ti éta, éta dilakukeun ku lilin indung, henteu toksik sareng gampang pisan diterapkeun. Éta mangrupikeun produk anu kapaké pikeun nyegah kagaringan sareng kaduruk tina panas atanapi tiis.

balm irung

Krim anu alami ieu ngalembabkeun, ngajagi sareng nenangkeun irung piaraan anjeun. Éta henteu beracun sareng didamel tina bahan alami sapertos minyak kembang matahari, mentega shea, lilin lebah, vitamin E, sareng minyak zaitun. Éta henteu ngagaduhan parfum supados henteu ngaganggu anjing sareng aplikasina langkung gampang sareng langkung pikaresepeun. Disarankeun make eta dua atawa tilu kali sapoé, utamana salila bulan colder.

moisturizer poean

Pabrikan nyarankeun ngagunakeun krim ieu, di sisi séjén, rada leuwih mahal ti rata, sakali sapoé pikeun ngajaga paws sareng irung piaraan anjeun terhidrasi sareng lemes. Dijieunna tina bahan-bahan alami sapertos minyak zaitun, minyak kalapa, minyak vitamin E, lilin candelilla, mangga sareng mentega shea, ditambah teu aya rasa jieunan sareng henteu toksik.

Krim pikeun ngajaga hampang

Urang rengse kalayan krim séjén ieu dirancang husus pikeun moisturize hampang anjing Anjeun. Éta idéal pikeun ngajagi tina panas, éta ogé gampang pisan dipasang sareng henteu ngantunkeun suku caket. Salaku tambahan, bahanna alami sareng kelas munggaran: arnica, lidah buaya, mentega shea sareng minyak almond amis.

Naon moisturizer anjing?

Pelembab anjing tiasa dianggo saé pikeun hampang

Pelembab anjing sami sareng pelembab manusa, krim anu dirancang pikeun ngahidrasi kulit piaraan anjeun., ngan eta dijieunna tina elemen séjén cocog pikeun anjing ngagunakeun aman saprak, contona, lamun nempatkeun krim manusa dina irung anjing anjeun, anjeunna teu eling bakal ngaletak dipareuman jeung inadvertently ngelek eta, jeung naon pisan mungkin nu ngarasa goréng. .

Di sisi séjén, sakumaha anjing geus biasa ditutupan ku bulu, krim nu biasana dilarapkeun ka wewengkon kayaning irung atawa paw hampang, dimana kulit garing leuwih noticeable.

Pikeun naon moisturizer ieu?

Moisturizer penting ngagentos anjing anjeun tina sensasi itchy nu bisa ngakibatkeun kulit garing salaku hasilna, contona:

  • Di daérah anu tiis pisan atanapi panas pisan, hawa bisa ngabalukarkeun anjing boga kulit pisan garing, anu dina gilirannana itches na, ku dint scratching, ngabalukarkeun tatu.
  • nu alergi Éta ogé bisa ngabalukarkeun kulit jadi garing sarta itchy.
  • Di sisi séjén, lamun mandi teuing atawa saeutik teuing anjing ogé bisa ngamekarkeun kulit garing.
  • Kitu ogé upami anjeun kakurangan gizi ogé bisa ngakibatkeun kaayaan ieu.
  • Sakapeung lamun anjing geus digosok ngalawan nettles atawa sababaraha tutuwuhan irritating séjén, moisturizer a bisa nulungan itching.
  • tungtungna, lamun anjing Anjeun nembe ngalaman bedah moisturizer bisa hydrate tatu sarta nyieun kirang bothersome.

Kumaha ayana kulit garing?

Parios sareng dokter hewan anjeun pikeun terang upami anjing anjeun peryogi pelembab

Upami anjeun henteu yakin naha anjing anjeun ngagaduhan kulit garing atanapi henteu, tingali runtuyan gejala nu bisa jadi ngabalukarkeun masalah ieu: nu paling umum nyaéta piaraan anjeun terus scratching. Clue sejen nyaeta lamun dandruff (anu teu leuwih ti bit kulit garing nu geus héd tina kulit) mucunghul, utamana lamun ningali eta dina loin atawa tonggong.

Naon anu kudu dipigawé lamun anjing boga gejala ieu?

Jelas, lamun salah sahiji gejala ieu némbongan, aranjeunna teu kudu dipaliré, sanggeus kabeh, éta malah teu kulit garing, tapi masalah sejen, kayaning inféksi jamur. Dina tiap hal, Hal anu paling disarankeun nyaéta nyandak anjing ka dokter hewan supados anjeunna tiasa nyarioskeun naon solusi anu pangsaéna.. Kadang-kadang bakal janten krim antibiotik, waktos sanés sababaraha ubar anu sanés: émut yén krim anu kami nyarankeun, sanaos ditujukeun ka sato ieu, sanés obat-obatan, ku kituna panawaran éta ngan ukur tiasa masihan relief sakedap (sanggeus sadayana, krim jinis ieu ngan ngaleungitkeun sabagian. gejala) sareng yén anjing anjeun peryogi anu sanés.

Naon unsur alam kedah ngandung krim moisturizing pikeun anjing?

Paws tiasa garing kusabab parobahan suhu

heula, éta pangalusna pikeun mastikeun yén produk nu Anjeun hoyong meuli téh cocog pikeun anjing jeung non-toksik. Salajengna, baca labél pikeun terang naon jinis moisturizer anu aya di jerona. Diantara anu paling umum (sareng paling alami) anjeun bakal mendakan:

minyak

Minyak nyaéta moisturizer quintessential, saprak, diantarana, ngandung omega-3, nu preserves hidrasi kulit. Pikeun nyieun solusi homemade sorangan, anjeun tiasa éncér 5 nepi ka 10 teaspoons minyak dina cai dimurnikeun jeung nerapkeun sakali sapoé.

Minyak kalapa

Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, minyak mangrupikeun agén pelembab anu saé, sareng minyak kalapa sanés iwal. Kanyataanna, loba creams ngandung unsur ieu sabab nyegah inféksi jamur sarta boro sagala efek samping, sahingga sampurna pikeun doggies nu kakurangan tina sababaraha jenis alergi.

lidah buaya

Lidah buaya ogé mangrupa tutuwuhan anu pohara kapaké, boh pikeun manusa boh satoÉta pisan sababna naha geus jadi ilahar pikeun manggihan eta dina sagala jinis creams, boh nu sipatna moisturizers, sanggeus paparan ka panonpoé... Lidah mantuan nyegah itching jeung relieves sensasi ngaduruk dina kulit ogé hydrating eta.

gandum

Tungtungna, bahan séjén pisan umum dina creams komo shampoos pikeun anjing téh oatmeal, sabab mantuan nyegah itching sarta hydrates kulit. Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa nerapkeun témpél homemade dina kulit anjing anjeun nyalira upami anjeun kedah kaluar tina masalah, anjeun ngan ukur kedah nyampur oatmeal sareng cai. Nanging, ati-ati henteu ngahakan éta, sabab sanaos henteu toksik, langkung saé ngontrol sadayana anu didahar piaraan urang.

dimana meuli moisturizer pikeun anjing

Anjing ningalikeun irungna

Sakumaha biasa dina jinis produk khusus ieu, Teu biasa mendakan krim pelembab pikeun anjing di mana waé, sareng anjeun kedah angkat ka toko anu langkung khusus.. Salaku conto:

  • En Amazon, raksasa éléktronik, anjeun bakal manggihan sagala jinis moisturizers pikeun sakabéh rasa. Salaku tambahan, anjeun tiasa dipandu ku koméntar pangguna, anu tiasa mangpaat pisan upami anjeun milarian anu khusus pisan.
  • Di sisi anu sanésna, di toko khusus kayaning Kiwoko atanapi TiendaAnimal anjeun ogé bakal manggihan jenis ieu produk, najan tetep dina pikiran nu aranjeunna condong mibanda leuwih rupa on web ti di toko fisik, nu kitu, bisa nyadiakeun sabagian pitulung mun anjeun bingung.
  • Tungtungna, sanajan maranéhna teu boga pisan dokter hewan, salawasna, salawasna, saméméh nerapkeun krim nu mana wae nu leuwih hade konsultasi dokter hewan anjeun, anu bakal nginpokeun ka anjeun lamun bener diperlukeun, lamun masalahna nyaeta hal sejenna atawa dimana anjeun bisa meunangkeun krim nu pangalusna cocog kabutuhan Anjeun.

Krim moisturizing pikeun anjing téh, tanpa ragu, hal anu leuwih mangpaat ti eta bisa sigana di glance kahiji atawa lamun geus pernah ngalaman anjing. Béjakeun ka kami, krim naon anu anjeun anggo pikeun ngajaga kulit anjing anjeun tetep terhidrasi? Dupi anjeun nyarankeun salah sahiji daptar? Saur anjeun urang geus ditinggalkeun wae nyebut?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.