Kumaha kuring tiasa ngajaga anjing kuring tetep bersih?

Anjing di jamban

Urang sadayana anu hirup sareng anjing hoyong pisan éta bersih, ku rambut hérang sareng bau anu saé. Tapi ieu mangrupikeun hal anu tiasa hésé pisan kahontal, ti saprak Mangrupikeun sato anu resep ngaji, ngalangkungan puddles, leumpang dina taneuh anu baseuh ... singgetna, sigana mah resep pisan kana jorok.

Masih, aya sababaraha hal anu tiasa urang lakukeun pikeun ngajaga éta salawasna, panginten henteu murni, tapi lumayan saé, janten upami anjeun panasaran kumaha carana ngajaga anjing kuring salawasna bersih, tuturkeun naséhat kami.

Pikeun ngajaga anjing tetep bersih, anjeun kedah teras-teras nyimpen éta di bumi 24 jam sapoé, anu, sanaos tiasa dilakukeun, henteu idéal, sabab éta bakal tungtungna asa frustasi pisan, bosen sareng sedih. Anjing mangrupikeun sato anu kedah kaluar unggal dinten pikeun mendakan hal-hal anu énggal, pikeun berinteraksi sareng anjing sareng jalmi sanésna, sareng ogé pikeun olahraga.

Nalika ka luar teu tiasa dielakkan janten kotor, kitu sabulan sakali anjeun kedah ngamandian anjeunna nganggo sampo anjing. Naon anu urang lakukeun sésana dina dinten? Anu salajengna:

  • Anjeun kedah sikat rambut sato sakali atanapi dua kali sapoé.
  • Ceuli kudu diberesihan ku kapas kapas anu dicelupkeun kana cai tanpa lebet jero teuing.
  • Soca kedah dibersihkeun ku kasaangan anu dibébaskeun dina cai haneut sareng chamomile éncér.
  • Pikeun meresihan waos, anjeun tiasa masihan anjeunna nyamuk tulang kanggo anjing, atanapi tulang alami anu henteu dikulub anu ageung.
  • Upami anjeunna ngosok di lantai, anjeunna panginten kedah ngaluarkeun kelenjar analna, anu bakal dilakukeun ku dokter hewan.

Sajaba ti éta, penting pikeun deworm éta (duanana internal sareng éksternal) pikeun nyegah anjeun tina ngarareunah atanapi gering.

Anjing mandi

Kalayan tips ieu, buluan anjeun tiasa bersih dugi ka dinten mandi.


2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Emma garces cenahna

    Piaraan abdi pikaresepeun, abdi nini manusa tina tilu anjing, Papa Mango, Mama Luna sareng orok Pinky. Aranjeunna resep aya di kebon kumargi aranjeunna ningali anjing sanés sumping badé ngucapkeun salam, ieu hartosna ngababakan, ningali, ngambeu sareng bersosialisasi. Di sisi anu sanésna, aranjeunna resep ngaji sareng maénkeun sumputkeun-sumpingan ngarah kakeunaan kokotor, sireum, serangga sareng kuring kedah parios aranjeunna sacara berkala dugi ka aranjeunna kedah mandi. Ayeuna kuring bakal nyisiran aranjeunna unggal dinten. Hatur nuhun kana bongbolongan anjeun, éta parantos manpaat pisan.

    1.    Monica Sanchez cenahna

      Kami bungah yén aranjeunna parantos dipikaresep ku anjeun. Sing salamet.