Kumaha ngamandian anjing abdi di bumi

Mandi anjing

Anjing sering kalakuanana siga budak leutik: éta resep pisan maén, tapi nalika pikaresepeun réngsé éta sering tungtungna rada kotor, utamina upami urang nyandak éta ka taman anjing atanapi ngalangkungan kokotor.

Tapi, tangtosna, urang henteu tiasa teras-terasan angkat ka tangan anu propésional pikeun tetep bersih, kumargi salian ti mangaruhan dompet urang ogé bakal ngarugikeun sobat anu dipikacinta. Nyaho ieu, Kumaha kuring ngamandian anjing abdi di bumi sareng sabaraha sering? Hayu urang terang 🙂.

Naon anu kuring kedah ngamandian anjing abdi?

Mandi anjing kedah janten pangalaman anu kirang atanapi pikaresepeun pikeun anjeun duaan. Sacara umum, anjeunna henteu resep pisan dimandian, janten pikeun ngabantosan anjeunna urang kedah nyiapkeun sadayana anu urang peryogikeun, nyaéta:

  • Sampo khusus pikeun anjing. Entong dianggo pikeun manusa sabab éta tiasa nyababkeun peurih sareng iritasi.
  • Bak mandi anu urang bakal dieusian ku cai haneut sakedik, cekap sahingga suku (sareng sanés suku) anjing kami beuleum.
  • Anduk sareng pengering rambut. Penting pikeun saatos mandi.
  • Sabar pisan. Urang kedah tenang-gancang, upami anjing éta bakal karasa pisan.

Kumaha cara ngamandian éta saléngkah-léngkah?

Ayeuna urang parantos gaduh sadayana, parantos waktuna pikeun ngamandian. Pikeun éta urang kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta, tangtosna, nyauran anjing kalayan sora anu riang sareng pasihan anjeunna pas aya di sisi kami.
  2. Teras, tanpa ngaleungitkeun kalung, urang bakal ngenalkeunana dina bak mandi sareng urang bakal mereskeun rambutna, jaga cai na henteu asup kana panon, irung, atanapi ceuli.
  3. Ayeuna, urang nempatkeun sampo saeutik dina tonggongna sareng sakedik kana suku-Na. Kalayan hiji panangan nyepeng - lemah lembut tapi pageuh - ku kerah sareng anu sanésna, ngabersihkeun sadaya bagian awakna kalayan saé, nempatkeun tekenan khusus dina sampéanna, sabab éta najis pisan.
  4. Teras we nyabut sadayana busa ku cai haneut.
  5. Salajengna, urang leres-leres garingkeun ku anduk (atanapi sababaraha, upami éta anjing ageung), angkat tina bak mandi sareng béréskeun garing ku hairdryer.
  6. Tungtungna, urang sikat ku ati-ati, ngaleupaskeun cangreud anu panginten parantos didamel.

Mandi Retriever Emas

Urang kedah nuturkeun léngkah ieu sabulan sakali, tapi upami anjing anjeun langkung sering kotor, anjeun tiasa ngajaga bersih ku nuturkeun naséhat anu kami tawarkeun dina ieu artikel séjén.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.