Kumaha ngenalkeun anjing kadua di bumi

Anjing kadua di bumi

Upami anjeun pencinta sato anjeun pasti gaduh pamikiran langkung ti hiji piaraan. Aya seueur alesan anu saé pikeun nyandak anjing kadua ka bumi. Tangtosna urang kedah jelas yén urang tiasa jaga dua anjing sareng anjeun kedah ngagaduhan pamanggih kumaha ngenalkeun piaraan énggal supados teu aya konflik.

Un anjing kadua di imah Éta langkung seueur damel, tapi ogé seueur deui kabagjaan pikeun sakulawarga, sabab piaraan urang bakal ngagaduhan rerencangan pikeun gimna sareng rencang hirupna. Aya seueur bumi dimana aranjeunna ngagaduhan langkung ti hiji ingon, ieu langkung bahagia sareng langkung marahmay tibatan jalma anu nyésa nyalira siang.

Naha gaduh anjing kadua di bumi

Piaraan hiji tiasa ngaraosan perhatian sakumna kulawarga, tapi gaduh dua anjing ogé nguntungkeun pisan. Anjing anu hirup sareng anjing sanés sering marahmay sareng resep sareng perusahaan anjing sanés. Aranjeunna janten langkung saimbang sabab nyéépkeun énergi anu dipibanda ku piaraan anu sanés. Aranjeunna condong mikaresep kaulinan silih sareng gampang pikeun aranjeunna pikeun silih ngartos. Ieu mangrupakeun ide anu saé pikeun jalma anu kedah nyéépkeun waktos dinten jauh ti bumi, ngantepkeun piaraanna nyalira. Anjing anu nyalira ngembangkeun kahariwang pipisahan sareng condong ngarecah hal di bumi. Upami aranjeunna gaduh perusahaan anjing sanés moal ngagaduhan karesahan ieu sareng nalika urang dugi ka bumi urang tiasa ngaraos dua anjing anu saimbang sareng bahagia.

Nyiapkeun bumi

Nalika ngeunaan nyandak anjing anyar ka bumi urang kedah nyiapkeun bumi urang. Kami badé meryogikeun tempat aranjeunna bobo. Sacara prinsip éta langkung saé masing-masing ngagaduhan barang-barangna. Ranjang anjeun sareng pakan anu béda. Aranjeunna kedah dipisahkeun sareng gaduh barang-barang nyalira, ogé diajar tuang nyalira supados teu gaduh konflik. Urang kedah adaptasi imah pikeun tiasa nempatkeun dua anjing sareng urang sadayana raoseun pisan. Éta sababna penting pisan pikeun ngadidik sakulawarga sareng janten jelas pisan ngeunaan rohangan anu urang sareng tanggung jawab ngagaduhan anjing anu sanés.

Kumaha ngenalkeun anjing kadua

Anjing kadua di bumi

Nalika ngeunaan ngenalkeun dua anjing éta, langkung saé ngalakukeun di luar imah. Anjing anu munggaran ngartos bumi salaku daérah na sareng tiasa ningali éta salaku hal anu goréng pikeun anjing nembé lebet. Supados henteu ngahasilkeun konflik antara aranjeunna ti mimiti waktos, langkung saé urang nampilkeun aranjeunna dina lingkungan anu positip pikeun duanana. Salaku conto, mangrupakeun ide anu saé pikeun nampilkeun aranjeunna di tempat kaulinan atanapi dimana anjing urang biasana leumpang. Tempat ieu bakal ngajantenkeun anjeun langkung santai sareng langkung terbuka pikeun nohonan anjing anyar.

Nalika aranjeunna pendak anjeun kedah ngantepkeun aranjeunna bertindak siga anjing, nyaéta, aranjeunna bau sareng silih raoskeun sakedik-sakedik. Pilari naon waé tanda yén hiji anjing henteu nampi anu sanés pikeun ngahalangan. Upami anjeun duaan ramah, éta bakal gampang pikeun anjeun. nyieun babaturan sareng mimiti maénkeun gancang. Saatos ieu urang tiasa balik ka bumi sareng lebet sareng urang duaan.

Sakali di bumi urang kedah aya, sabab mungkin ogé aya bentrok sabab anjing anu sanés ngartos kana daérah éta salaku milikna. Kedah pajarkeun anjing anyar naon barangna sareng tempat anjeun bobo. Sababaraha dinten kahiji, dugi ka anjeun duaan bijil kana kaayaan anyar, tiasa rada anéh atanapi bahkan tegang. Nanging, anjing condong gancang adaptasi sareng kaayaan anyar, janten urang bakal gancang ningali seueur kasenangan anu aranjeunna sasarengan. Sacara umum, sareng anjing kadua di bumi, anjeun duaan bakal mendakan babaturan saumur hirup.

Eta kudu ditanggung dina pikiran nu nalika milih pasangan langkung saé milih anjing sareng karakter anu sami sareng umur anu sami. Anjing anu langkung lami milari katenangan sareng bakal kaganggu ku anak anjing anu hoyong maénkeun sadidinten.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)