Kumaha carana nyingkahan dermatitis dina anjing

schanuzer

Canermat dermatitis mangrupikeun panyakit anu dipangaruhan ku faktor katurunan, nyaéta, upami salah sahiji dua kolot (atanapi duanana) gaduhna, kamungkinan pisan éta anak anjing ogé tungtungna ngagaduhan atanapi gancang. Nanging, urang tiasa ngalakukeun sababaraha hal pikeun ngirangan résiko éta.

Baca terus terang kumaha nyingkahan dermatitis dina anjing.

Deworm anjing anjeun iraha perlu

Sababaraha dermatitis disababkeun ku parasit, sapertos kutu. Kusabab kitu, anjeun kedah tetep embun-embun, hal anu saleresna saderhana pisan: Éta bakal cekap nempatkeun pipét sabulan sakali, kerah antiparasit atanapi nyemprotkeun buluna nganggo semprot inséktisida.

Anjeun bakal mendakan sadaya produk ieu kanggo diical di toko piaraan, ogé di klinik Pangajaran sarta Palatihan Atikan, sareng éta gunana pisan pikeun nyegah bulu-bulu tina tungtung kagorengan akibat tina kutu, keletik, mite sareng kutu.

Cegah mandi anjing anjeun langkung ti sakali sabulan

Kami terang yén anjing anu bersih mangrupikeun sato anu saé, tapi Anjeun kedah pernah mandi langkung ti sakali sabulan sabab upami kitu urang tiasa ngeureunkeun lapisan pelindung kulit anjeun. Sareng upami urang ngalakukeun, résiko ngagaduhan sababaraha jinis dermatitis bakal luhur pisan.

Salaku tambahan, anjeun kedah teras-teras nganggo sampo khusus pikeun anjing, sareng henteu dimandian ku sampo pikeun manusa, sabab éta tiasa toksik pikeun aranjeunna.

Garingkeun ogé pikeun nyingkahan masalah

Saatos unggal mandi, éta kedah dikeringkeun saé pikeun nyegah tina ngembangkeun dermatitis, penting pisan pikeun ngeringkeun daérah awak anu aya tilepan.

Keur kitu, Urang mimiti tiasa nganggo anduk teras pengering rambut anu urang bakal jaga jauh tina anjing sabisa-bisa. pikeun ngahindaran kaduruk.

Tuangkeun tuangeun anu saé kualitasna

Aya seueur pakan anu didamel kalayan bahan kualitas séhat, anu anjing henteu leres-leres diperyogikeun. Bahan ieu tiasa nyababkeun masalah kaséhatan, sapertos alergi pangan atanapi dermatitis.

Alesan ieu, Penting pisan pikeun tuangeunana sareng eupan anu henteu ngandung séréal atanapi produk sampingan. Ku cara kieu, kaséhatan anjeun bakal alus pisan.

Pug sedih

Naha anjeun terang trik sanésna pikeun nyingkahan dermatitis di anjing?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.