Kumaha ari Saint Bernard

San Bernardo

Saint Bernard mangrupikeun salah sahiji raksasa dunya anjing. Tapi ogé raos pisan. Anjeun tiasa nyarios yén éta mangrupikeun "sapotong roti", sabab éta akur saé sareng manusa. Ieu pisan sosial sareng kanyataan yén anjeunna ngagaduhan rupa anu unik ngajantenkeun haté urang ngalembereh.

Upami anjeun mikirkeun ningkatkeun kulawarga sareng anjeun milari inpormasi ngeunaan kakanca, kuring ngajak anjeun pendak sareng anjing anu megah ieu. Hayu urang terang sapertos kumaha San Bernardo.

Karakteristik fisik San Bernardo

Hayu urang ngobrol heula ngeunaan naon sacara fisik. Anjing ieu tiasa beuratna antara 60 sareng 90kg, kalayan jangkungna layu sakitar 70cm dina kasus jalu, sareng kirang ti 65cm dina bikang. Mantelna pondok, bodas sareng coklat atanapi bodas sareng beureum. Sirahna dibuleudkeun, ku ceuli ngagantung.

Boga harepan hirup tina 12 taun, tapi panginten tiasa janten yén anjeunna hirup dugi ka 15 atanapi bahkan sakedik deui. Sadayana bakal gumantung kana génétika sato éta sorangan, sareng kumaha cara dirawat.

Kalakuan Saint Bernard

Anak anjing Saint Bernard

Saint Bernard mangrupikeun anjing anu ageung pisan, anu paling penting, kalem pisan éta bakal kaget sadaya anggota rumah tangga. Ieu fiel y ngégél ka anu ngurus éta, sanaos peryogi seueur rohangan pikeun ngaji sareng maén. Kusabab kitu, anjeun ogé kedah nganterkeun anjeunna jalan-jalan panjang, sabab upami henteu anjeunna tiasa ngamimitian kalakuan anu teu pantes. Tapi kanggo sésana, sato anu megah ieu bakal resep nyéépkeun waktos istirahat nonton tipi sareng anjeun 🙂.

Biaya dokter hewan, perawatan sareng tuangeunana tiasa mahal pisan, tapi upami anjeun mutuskeun gaduh Saint Bernard salaku piaraan, anjeun bakal mendakan sobat opat-legét anu hadé dina anjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.