Naha anjing tuang henteu nyah?

  Naha anjing tuang henteu nyah?

Pasti upami anjeun gaduh anjing di bumi, anjeun bakal perhatoskeun yén saatos kami masihan aranjeunna mangrupakeun dahareunAranjeunna lumpat ngudag kami, sareng aranjeunna mimiti ngelek tuangeun kalayan gancang, nyaéta, aranjeunna tuang gancang-gancang dugi ka henteu ngunyah naon anu urang pasihkeun. Langkung sakapeung kuring mikir, nalika kuring ningali kumaha anjing kuring tuang, éta aranjeunna henteu raos naon anu aranjeunna tuang. Perlu dicatet yén ieu tiasa lumangsung nalika urang masihan aranjeunna tuangeun, atanapi ngan saukur nalika urang masihan aranjeunna atanapi saréat tina panangan kami.

Pikeun anu henteu terang, ieu jenis kabiasaan, Éta sanés hal anu jarang kajadian, sabalikna, kalakuan ieu diprogram sacara genetik sareng aya hubunganana sareng karuhunna srigala, anu tuang tanpa nyah sareng ngelek tuang ampir langsung.

Nalika dahareun kirang sareng sato kedah bersaing sareng anu sanés tina barung anu sami pikeun tiasa tuangeun, teu aya waktos kanggo kaleungitan, sareng aranjeunna kedah tuang gancang tanpa nyah, kumargi teu ati-ati waé tiasa tuang tuangeun aranjeunna.

Dina kasus ieu, tujuanana nyaéta nyéépkeun paling seueur dahareun dina waktos anu pang pondokna. Kusabab jenis genetik ieu sigana kamungkinan anjeun parantos ningali anjing anjeun tuang sapertos kieu, siga anu maok tuangeun.

Nanging, anjeun pasti heran, kumaha carana awakna nyerna dahareun éta teu acan diémah. Éta lumayan saderhana, ieu dimungkinkeun berkat kamampuan kerongkongan pikeun ngalegaan sareng ngamungkinkeun potongan-potongan tuang ageung ngalangkunganana. Tapi ati-ati pisan, kurangna mamah tiasa nyababkeun masalah kaséhatan dina sato urang, sapertos obesitas, masalah pencernaan, sareng bahkan tungtungna cekek kalayan sapotong tuangeun.

Sanaos urang moal tiasa kénging anjing éta tuang tanpa mamah ngatur pikeun ngalakukeunana kalayan tenang, upami urang tiasa ngajantenkeun aranjeunna tuang langkung laun, contona ku cara nempatkeun mangkok tuangeunana sakedik langkung luhur tibatan normal, ku cara kieu sato moal kedah réngsosan didahar.

Inpormasi lengkep - Kumaha upami anjing kuring ngelekkeun naon?

Sumber - Anjing tuang henteu nyah


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.