Kumaha carana milih mangkok tuangeun kanggo anjing kuring

Tuang tuang anak anjing

Nalika urang badé kéngingkeun atanapi ngadopsi anjing, salah sahiji hal anu pangpayunna urang kedah mésér nyaéta mangkok tuangeunana. Ieu mangrupikeun hal anu bakal anjeun anggo unggal dinten sareng, ku sabab éta, penting pisan pikeun tahan, gampang dibersihkeun, sareng anu paling cocog pikeun anu buluan.

Sababaraha kali urang mésér anu urang resep, tanpa tumut kana kabutuhan anjing. Kusabab kitu, urang bade ngajelaskeun kumaha milih bokor tuangeun kanggo anjing kuring.

The feeder pangalusna pikeun anjing

Jenis mangkok kadaharan anjing

Susukan stainless steel

Aranjeunna paling disarankeun. Aranjeunna ngagaduhan beurat anu cekap sahingga buluan henteu tiasa ngagulingkeun (upami éta sato ageung urang tiasa waé mésér hiji anu ujungna ditutupan ku karét) aranjeunna gampang pikeun ngabersihan, sareng upami aranjeunna kualitasna alus, éta ogé anticorrosive.

Diacungkeun

Sakumaha namina nunjukkeun, éta mangrupikeun séri feeder anu henteu keuna kana taneuh sapertos anu dasar anu urang terang. Aranjeunna biasana ngagaduhan jenis dukungan sareng, kami bakal nempatkeun hiji atanapi dua mangkok dimana anjeun tiasa nempatkeun tuangeun atanapi cai. Aya seueur modél anu anjeun tiasa mendakan, kalayan pangrojong anu langkung énggal atanapi langkung lega sareng langkung tahan. Aranjeunna bakal jangkung sedeng, sakumaha aturan umum, janten disarankeun pikeun anjing ageung. Éta bakal langkung raoseun sareng aranjeunna bakal nyandak sikep anu langkung saé nalika tuang. Éta sadayana kaunggulan!

Antivoracity

Éta biasana kajantenan, khususna dina anak anjing, anu tuang kalayan lapar anu nikmat dina waktos tuang. Janten upami urang nempatkeun mangkok dasar ka aranjeunna, aranjeunna pasti bakal tungtungna tuang langkung ti peryogi sareng sanés anu urang pikahoyong. The feeder antivoracidad sampurna pikeun buluan anjeun pikeun bersantai, langkung lami kanggo tuang sareng pencernaanna langkung saé. Mangrupikeun ideu anu biasana ngagaduhan jenis labirin atanapi gim anu sakedik nyumputkeun tuangeun, tepatna supados kasabaran dugi ka piaraan urang.

Tina kai

Pilihan séjén anu paling alami sareng paling dipikaresep nyaéta mangkok anjing kai. Anjeun bahkan tiasa ngadamel éta sorangan di bumi sareng sababaraha papan atanapi palét. Sedengkeun upami anjeun mutuskeun mésér éta, anjeun pasti bakal mendakan pilihan tina feeder dobel anu mangrupikeun salah sahiji anu kami pikaresep. Di mana éta bantosan didamel tina kai sareng mangkok atanapi piring tina waja stainless atanapi keramik.

Budak leutik

Bener yén sajaba ti bérésna atanapi bahan na, ukuran ogé mangrupikeun ciri pakan anjing. Ku alatan éta, nalika piaraan urang anak anjing, éta langkung pikaresep pikeun milih kapang anu pangleutikna dina hal ukuranana. Janten urang tiasa jatah tuang langkung saé sareng tangtosna, urang ogé bakal mendakan modél anu paling khusus di jerona.

Otomatis

Sakumaha namina nunjukkeun, feeder otomatis gaduh tombol anu, nalika dipencet, bakal nambihan jumlah anu pas sareng tepat pikeun anjing kami. Tanpa hilap éta ogé aranjeunna biasana gaduh timer. Éta ngagaduhan kaunggulan yén ku cara kieu, aranjeunna moal ngaleuwihan seueur tuangeunana, ngahindaran binges anu teu dihoyongkeun. Salaku tambahan, dahareun ogé dijaga sareng ieu ngajantenkeun tetep langkung saé sareng panjang.

Eupan keramik

Eupan keramik aranjeunna geulis pisan, tapi rapuh. Upami aranjeunna murag, aranjeunna gampang putus. Éta ngan ukur disarankan pikeun anjing leutik, sapertos Yorkshire terrier, Kopét Mallorcanatawa Bichon Malta.

Susukan palastik

Aranjeunna anu paling murah. Salaku tambahan, aranjeunna henteu gampang peupeus, sareng gampang dibersihkeun. Tapi aranjeunna gaduh dua kakurangan: salah sahijina nyaéta éta aranjeunna tiasa nyababkeun alergi anjing, sareng anu sanésna nyaéta éta Kusabab beuratna sakedik teu disarankeun pikeun anu buluan sedeng atanapi ageung.

Hopper

éta salah sahiji jinis anu paling dipilarian pikeun feeder anjing. Kusabab éta saleresna sanés dasar anu ngamungkinkeun tuangeun di luar ruangan, sabalikna. Éta bakal salawasna dijagaan sareng éta ngandung hartos yén sadaya pasipatan anu hébat dijaga. Ku henteu kontak sareng hawa, éta bakal dilestarikan langkung saé, éta teu aya mamang. Éta ogé mangrupikeun jinis dispenser sahingga buluan anjeun salawasna ngagaduhan dosis anu leres dina waktos anu anjeun pikahoyong.

Dijieunna

Mangkok anjing keramik

Sakumaha namina nunjukkeun, aranjeunna nyaéta ideu dasar anu urang tiasa ngadamel di bumi sareng wadah palastik komo ngajantenkeun imajinasi urang ngajalankeun sakedik deui sareng nyiptakeun dispenser nganggo kotak karton. Éta ogé biasa didaur ulang botol plastik pikeun nyiptakeun feeder anjing, tapi sok nyingkahan paku atanapi potongan leupas supados henteu cilaka.

Kumaha carana milih anu paling cocog pikeun anjing kuring?

Tuang dahar anjing

Ayeuna urang parantos ningali jinis mangkok tuang anjing aya, urang tiasa kéngingkeun ideu mana anu kedah urang pilih. Nanging, aya sababaraha hal anu urang kedah perhatoskeun sateuacan dipésér, nyaéta:

  • Ceuli anjing: upami ngagaduhan Ceuli anu panjang pisan, urang kedah milih feeder anu jangkung tur sempit pikeun nyingkahan sato anu teu ngagaduhan masalah nalika tuang.
  • Kapribadian: urang kedah mésér feeder kalayan ujung diangkat pikeun anjing saraf; Di sisi anu sanésna, upami éta rada sepi, urang tiasa nyayogikeun anjeun kalayan anu handapna langkung handap.
  • Ukuran mangkukna: anjing leutik peryogi mangkok alit, sareng anu ageung peryogi mangkok anu langkung ageung.

Nanging, ayeuna urang tiasa milih mangkok tuangeun kanggo anjing kami. Upami anjeun henteu gaduh keraguan, tong ragu ngahubungi kami 🙂.

Naha tuangeun sok kedah di palung?

Sapertos sadayana, éta ngagaduhan kaunggulan tapi ogé kakuranganana. Kabeneran aya salaku aturan umum, biasana urang sok nyésakeun tuangeun dina tuang. Kunaon Kusabab ku cara kieu urang teu paduli sareng ingon-ingon urang tiasa tuang nalika aranjeunna hoyong.

Tapi upami urang nyarioskeun anak anjing atanapi sato anu ngagaduhan masalah kaséhatan, maka urang henteu kedah ngantepkeun tuang sadidinten. Kusabab, aranjeunna tiasa ngaganggu masalah pencernaan sareng ogé, beuratna langkung. Sadaya ieu ngagaduhan pangaruh négatip kana kaséhatan anjeun, sakumaha urang terang. Kusabab kitu, anu disebat 'nyoco gratis' henteu disarankeun waé.. Kusabab sato moal dikawasa siga urang masihan bagian sadidinten na.

Sakumaha kedah anjing tuang

Mangkuk anjing anjing

Sateuacan teras nyarios ngeunaan kuantitas nyalira, urang kedah mikirkeun kumaha anjing urang. Anu pangleutikna peryogi jumlah anu langkung alit tibatan urang sunda ageung. Dina cara anu sami, urang ogé kedah ngahargaan latihan fisik unggal dintenna, kusabab langkung ageung pengeluaran, langkung seueur paménta tuang, salaku aturan umum, sanaos urang terang yén sakapeung henteu. Kusabab kitu, urang sok nyarioskeun istilah atanapi jajaran dasar:

  • Kabiasaan anjing mini anu beuratna tilu kilo peryogi antara 60 sareng 85 gram sadinten.
  • Keturunan leutik anu antara opat sareng 10 kilo, tiasa didahar sakitar 100-180 gram tuang unggal dinten.
  • Upami piaraan anjeun beuratna antara sapuluh sareng dua puluh kilo, maka jumlahna tiasa dugi ka 300 gram.
  • Padahal upami anjeun langkung ti 30 kilo, pastina jatah anjeun bakal langkung caket kana 550 gram sareng ogé unggal dinten.

Ieu ogé tiasa diturunkeun dumasar kana faktor séjén. Maka, henteu heran yén dina sababaraha pakan anu urang mésér, urang kéngingkeun gelas ukur. Janten kitu, anjeun kedah teras konsultasi sareng dokter hewan anu dipercaya.

Dimana mésér pakan anjing murah

  • Amazon: Raksasa penjualan internét, ogé ngagaduhan seueur feeder anjing. Tina dispenser, kana pelat stainless steel atanapi gandakeunana sareng kalayan bantosan pikeun kanyamanan anu langkung ageung. Sadaya desain sareng langkung ti harga anu terjangkau bakal aya di Amazon.
  • kiwiko: Éta mangrupikeun toko piaraan khusus, janten dina éta anjeun tiasa mendakan langkung ti 8000 produk anu aya hubunganana sareng sadayana. Aranjeunna ngagaduhan toko fisik dimana anjeun tiasa ningali sacara langkung caket kana produk pangsaéna sahingga feeder henteu tiasa ditingalkeun.
  • zooplus: Salawasna nganggo diskon anu saé, Zooplus ogé spesialis sato. Ku sabab kitu, di jerona urang tiasa mendakan sagala rupa pilihan pikeun sadaya sato anu dipibanda, naon waé breed atanapi ukuranana.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.