Naha anjing nyéré buntutna kana taneuh?

Kami arepkeun yén éta henteu kajantenan ka anjeun, tapi upami anjeun parantos niténan piaraan anjeun nyéré buntutna ngalangkungan taneuh ngusapan daérah anal, anjeun panginten meryogikeun kunjungan dokter anu ngadesek!

Paripolah ieu dina anjing sacara populér disababkeun ku ayana parasit beuteung (cacing), tapi sabenerna ieu téh a kasalahan. Sikep ieu disababkeun tina parobihan anjing éta dina diri kelenjar perianal, anu, sakumaha nunjukkeun namina, ayana di sisi dubur.

Kelenjar ieu ngagaduhan zat kentel naon anu bakal kuring gaduh sipat idéntitas ngeunaan anjing anu tiasa dikenal diantara jinisna, maka kabiasaan umum tina anjing nguseup daérah anal silih, janten anjeun tiasa ngabandingkeun ieu salaku omongan antara jalma, ngan ukur dina hal ieu anjing bakal pendak sareng tukeur inpormasi ngeunaan jinisna sareng status séks atanapi kaséhatanana, sok ngalangkungan bau.

Sanaos henteu acan aya kasapukan diantara para ahli, diperkirakeun yén robahan éta tiasa sangsara kelenjar perianal, sareng éta bakal ngakibatkeun anjing nyéré buntutna ngalangkungan taneuh, bakal kajantenan nalika zat anu dikandungna solidify sakedik atanapi janten keusikan, sahingga ngahambat pamisahan na ngaliwatan kelenjar, nyababkeun nyeri sareng nyeri yén anjeunna bakal nyobian menerkeun ku ngagosok buntutna kana taneuh pikeun nyobaan kosong.

Upami henteu diubaran dina waktosna, masalah ieu tiasa janten parah dugi ka nembongan maag di daérah perianal disebut fistula, janten upami anjeun niténan paripolah ieu dina piaraan anjeun, tong dianggap cacing, konsultasi langsung ka dokter hewan anu tiasa ngadeteksi masalah anu leres sareng ngalakukeun cara anu paling saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)