Naha henteu masihan anjing pikeun Natal?

Entong masihan anjing nalika Natal

Kalayan datangna liburan Natal, seueur jalma nganggap masihan anak anjing ka jalma anu dipikacinta, anu mangrupikeun kalepatan. Seueur anak anjing anu dijual sekitar waktos éta bakal tungtungna ditingal, boh di saung atanapi, langkung parah, di jalan.

Pikeun ngagaduhan piaraan urang kedah ngagaduhan kasabaran, minat pikeun terang sareng ngartosna, sareng ogé artos pikeun ngajaga éta. Pikeun ieu sareng langkungna kami ngajelaskeun naha henteu masihan anjing nalika natal.

Anjing pikeun kahirupan

Anjing Éta sanés hal, sareng kusabab éta sanés hal anu tiasa "dianggo sareng alungkeun" nalika anjeun bosen. Éta sato, anu ngagaduhan perasaan, sareng anu peryogi rangkay perhatian supados tiasa bahagia.

Numutkeun anu terakhir Diajar Ngabantosan sareng Ngadopsi Sasatoan Pendamping, di 2016 104.447 anjing ditilar di kennel sareng saung. Motif na? Henteu gaduh artos kanggo ngadukung aranjeunna (12,3%) sareng kaleungitan minat sato (7,8%).

Éta kaputusan yén kulawarga kedah nyandak

Ngagaduhan anjing mangrupikeun kaputusan pribadi anu kedah dilakukeun kulawarga, sanés baraya atanapi réréncangan. Ngan kulawarga anu bakal terang naha aranjeunna sanggup hirup sareng sato sareng naha aranjeunna tiasa ngajaga éta séhat sareng bahagia dugi ka akhir dinten na.

Upami urang hoyong masihan kado, urang kedah naroskeun heula upami anjeun leres-leres resep bagikeun kahirupan anjeun sareng anjing buluan sareng upami anjeun ngagaduhan waktos kanggo ngahadiran aranjeunna.

Dangukeun murangkalih anjeun, tapi jelaskeun yén ngagaduhan anjing mangrupakeun tanggung jawab

Barudak condong janten paménta ageung pikeun piaraan. Aranjeunna hoyong gaduh rerencangan ulin di bumi anu tiasa aranjeunna kabeungkeut, tapi Aranjeunna kedah dijelaskeun yén aranjeunna sanés cocooan sareng aranjeunna kedah kolaborasi sareng kulawarga pikeun ngadidik sareng miara aranjeunna leres.

Entong ngagaleuh, nyoko

Upami anjeun tungtungna parantos nyimpulkeun yén masihan anjing mangrupikeun gagasan anu saé, sateuacan mésér éta kami nyarankeun anjeun ngadopsi éta. Buka sareng anu dipikacinta ka saung supados aranjeunna tiasa mutuskeun saha babaturan anyarna.. Ku cara kieu, anjeun bakal nyalametkeun dua nyawa: sato sato angkat, sareng sato anu bakal nyandak tempatna di tempat panyumputan.

Seueur anjing kado tungtungna aya di jalan

Ngagaduhan Natal anu bagja.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)